Cautare

148 de rezultate pentru "jupiter" (3.74 secunde)
In afara de cele doua hoteluri din Mamaia, holdingul detine hotelul Select din Mamaia, hotelurile Majestic din Olimp si Jupiter, Hebe din Sangeorz-Bai si un complex de apartamente in Navodari Coral Beach), precum si hotelul Phoenicia din Bucuresti.
Scumpirea se va simti, in special, pe segmentul de doua stele, acolo unde preturile vor creste, de exemplu, de la 77 de lei pe noapte pentru o camera dubla, la 99 de lei, si chiar 130 lei pe noapte la hoteluri de doua stele din Neptun, Jupiter sau Venus, putind ajunge pina la 150 de lei pe noapte.
Pana in prezent s-au inscris in program 12 operatori hotelieri, unitatile de cazare fiind situate in statiunile Mamaia (300 de locuri), Eforie Nord (548 de locuri), Neptun-Olimp (100), Jupiter (200) si in Mangalia (50).
Noul centru multifunctional va furniza servicii unitatilor turistice din Mangalia, Venus, Jupiter, Olimp, Neptun, in partea romana a litoralului si in Albena si Nisipurile de Aur, in Bulgaria.
Guvernele mentionate nu au reactionat, asa ca, de mai bine de 25 de ani, americanul vinde terenuri pe Luna, Marte, pe Venus sau pe Io - satelit al lui Jupiter.
Aproximativ 3.000 de romani se vor putea bucura de programul "Litoralul pentru toti", care incepe pe 4 mai si se termina pe 15 iunie si cuprinde oferte de cazare la hoteluri de una pana la patru stele, precum si la pensiuni din statiunile Mamaia, Costinesti, Jupiter, Cap Aurora si Vama Veche.
Pentru ca noi, patronii de firme de salvamar, ne-am saturat sa mergem in pierdere in fiecare an", a declarat, in cadrul unei conferinte de presa organizata in statiunea Jupiter, presedintele "Callatis Club Nautic" George Lipoveanu, seful salvamarilor ce actioneaza in portiunea Vama Veche-Mangalia-Olimp.
Olimp, Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Saturn, Venus, Jupiter, Costinsti si Eforie Sud), Olimp reuseste sa scoata din bugetul unei familii circa 3.600 de lei pentru un sejur ce include 7 nopti de cazare la hotel de trei stele, all inclusiv.
De asemenea, SC Mans Euroconstruct Impex SRL, cu sediul pe strada Jupiter nr. 24, este prima firma din Constanta, Mangalia sau Navodari care se ocupa de mansardarea blocurilor cu patru etaje.
Statiunea Terra se doreste a fi peste Jupiter, Saturn ori Venus. Statiunea Terra ar urma sa aiba doua hoteluri cu 13 etaje, 40 de vile, un heliport, terenuri de minigolf, o baza de tratament pentru odihna si refacere.
Investitia, in valoare de 10 milioane de euro cu tot cu TVA - suportata integral de Megaconstruct - vizeaza Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun si Olimp, iar Dan Grigore Adamescu nu exclude posibilitatea ca in viitor sa construiasca si reteaua de gaze din alte localitati din judetul Constanta.
Investitia, in valoare de 10 milioane de euro cu tot cu TVA - suportata integral de Megaconstruct - vizeaza Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun si Olimp, iar Dan Grigore Adamescu nu exclude posibilitatea ca in viitor sa construiasca si reteaua de gaze din alte localitati din judetul Constanta.
In urma dezbaterilor, s-a stabilit largirea arterei din statiunile Olimp-Neptun-Jupiter-Venus-Saturn de la doua la patru benzi. Potrivit termenelor prevazute in proiect, prima portiune a soselei va fi finalizata in 18 luni de la debutul lucrarilor.
Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus, Jupiter, Saturn, 2 Mai, Vama Veche, Gura Portitei. Zona vizata este situata intr-un areal cu pronuntat caracter turistic, pe malul marii, intre statiunile Costinesti si Olimp, potrivit directorului Cancelariei Prefectului, Corina Cusa.
Cu o suprafata de 3000 mp, magazinul va fi amplasat in Jupiter City Shopping Center si va avea 24 de angajati.
Proiectul a fost lansat in luna august de Primaria Mangalia si a presupus in prima faza o retea wireless de acces gratuit la internet in plajele din sudul Litoralului (Mangalia, Saturn, Venus, Jupiter, Neptun, Olimp), in portul si in alte zone publice din Mangalia.
Zona locuibila actuala pentru sistemul nostru solar se extinde pana la planeta Marte, dar prin aceasta redefinire a acesteia ea s-ar extinde chiar mai departe de Jupiter și Saturn.
O idee la fel de futurista, ca sa nu zicem ridicola, ca si cea din filmul Odiseea spatiala 2001, care prezicea la sfarsitul anilor ’60, pentru anul 2000, este calatoria spre Jupiter a navelor spatiale terestre cu echipaj uman la bord!
Jupiter parcurge semnul Racului pe intreaga durata a lunii; Uranus patruleaza in Berbec in miscare aparent retrograda; Neptun isi continua miscarea aparent retrograda in semnul Pestilor;
Chiar daca aceasta populatie ar fi avut acces la cartile modeme de astronomie, ea nu ar fi aflat nimic despre Sirius B si nici despre rotatiile si orbitele planetelor din sistemul nostru solar, ori despre principalele patru Luni ale lui Jupiter sau despre inelele lui Saturn doar daca ar fi aflat despre toate amanuntele - asa cum indica mitologia lor - din surse nepamantene.
google-analytics.com