Cautare

1793 de rezultate pentru "judet" (4.80 secunde)
25 la suta din posturile de directori ai institutiilor publice din judet, in baza sustinerii politice pe care maghiarii o acorda Aliantei in consiliul judetean si cel municipal.
Organizatia PUR Constanta a fost preocupata in ultima perioada cu desfasurarea campaniei electorale, mai exact, de intalnirile cu electoratul din judet si municipiu.
Ca’n vremurile bune Vizita liderilor partidului in Bacau le-a dat destul de furca pesedistilor din judet. ... Onestenii n-au fost singurii pe care PSD i-a adus din judet pentru a-l aplauda si sustine pe Adrian Nastase.
In urma deciziei BEC, Prefectura Cluj va amplasa la fiecare sectie de votare din judet extrase din lege cu pedepsele pentru cetatenii care voteaza de mai multe ori.
UDMR va solicita in acest judet doar postul de subprefect l In schimb, UDMR l-ar putea avea prefect in judetul Olt pe Zoltan Erdei, “transferat“ in urma cu numai cateva saptamani de la PRM la formatiunea condusa de Markó Béla.
Vicepresedintele PNL Suceava, in acelasi timp primarul municipiului resedinta de judet, Ion Lungu, considera ca sefii de servicii descentralizate nu trebuie sa se cramponeze de functii, invocand fel de fel de explicatii, deoarece este normal ca Puterea in exercitiu sa-si instaleze directori din randurile sale, pentru a duce la indeplinire programul de guvernare.
Pentru toate celelalte orase si comune din judet, promite Oscar Benes, vor avea loc deplasari regulate ale angajatilor Casei de Pensii Constanta, care vor prelua rezolvarea dosarelor din "teritoriu".
Potrivit acestuia, reprezentanti ai UDMR se regasesc in functiile de prefect in judetele Covasna, Maramures, Bistrita-Nasaud si Caras-Severin, pentru acest din urma judet nefiind, deocamdata, nominalizata o persoana. ... Florin Anghel, presedintele Consiliului Judetean Prahova, a declarat ca PUR doreste sa obtina Prefectura acestui judet.
a fost zdrobita, sacrificata prin numirea unui prefect UDMR in acest judet“, a explicat presedintele PNL Covasna, Ioan Balan.
Prefectul a cerut directorilor de la Directia de Sanatate Publica, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala si Directia Drumurilor Nationale sa prezinte situatia din judet, respectiv dotarile in cazul unei stari de urgenta.
Al cincilea set de probleme a privit situatii mai critice inregistrate in judet care se impun a fi solutionate cat mai urgent, ca situatia din Gara Halmeu, unde exista un pericol real de explozii datorita unor transporturi periculoase, situatia de TEXTILA- ARDELEANA si Filatura de bumbac din Carei, care au fost afectate de manoperele frauduloase ale unui cetatean german si situatia de la Cehal, unde trebuie finalizate ultimele retrocedari si puneri in posesie.
Tot in cadrul sedintei, referitor la controalele efectuate de catre Prefectura in judet, presedintele Consiliului Judetean a declarat ca "acestea sunt facute pentru analizarea pagubelor produse de catre fostii primari, si nu de actualii care nu aveau timp sa produca o paguba mai mare in 6 luni, decat au facut predecesorii intr-un mandat”.
A doua varianta propune patru ani vechime la nivel national, trei ani pentru judet, doi ani pentru oras si municipiu, un an pentru comuna. ... patru ani - pentru nivel national, doi ani - pentru judet, un an - pentru oras si municipiu, un an - pentru comuna.
El i-a confirmat senatorului ca nu il va vota nici daca va candida singur, iar acesta l-a informat ca va veni in judet indiferent daca vrea sau nu el si, daca doreste, va participa chiar si la conferinta judeteana de alegeri din aprilie.
la sediul Fortei Democrate Constanta, principala a facut referire la "modul dezastros” in care Autoritatea Rutiera Romana, Agentia Constanta se preocupa de operatorii de transport public din judet.
Mult timp, PSD a avut un alegator mai putin scolarizat, mai degraba din mediul rural sau din orasele mici si mijlocii, fara sa conteze in marile orase si in capitalele de judet.
nu cu multe lucruri, pentru ca nu avem foarte multe de impartit in judet. ... In ceea ce priveste municipiul resedinta de judet, noi trebuie sa-l judecam in contextul in care unul dintre partide are un candidat mai bun si poate sa castige.
Suntem si un judet preponderent expus la evaziunea fiscala prin prisma faptului ca zona este una cu mare potential agricol, unde evaziunea este prioritara. ... Cred ca suntem primul judet in tara, daca nu, intre primele trei, pe acest indicator, care este foarte important.
Suntem si un judet preponderent expus la evaziunea fiscala prin prisma faptului ca zona este una cu mare potential agricol, unde evaziunea este prioritara. ... Cred ca suntem primul judet in tara, daca nu, intre primele trei, pe acest indicator, care este foarte important.
Inlocuirea comandantului IJP este, se pare, zadarnicita la nivel ministerial, Inspectoratul botosanean obtinind rezultate bune la analizele activitatilor anuale, insa anterior prefectul mai declarase ca nu prea intelege cum de este apreciata prestatia sefului IPJ in ciuda valului de violente din judet.
google-analytics.com