Cautare

1793 de rezultate pentru "judet" (2.80 secunde)
Nastase a donat aici, drept cadou de Paste, 50 de mingi de fotbal si handbal si a promis ca va reveni cu alte 400 de mingi pentru toate scolile din judet.
Consilierul Mircea Govor a propus ca introducerea gazului in comunele din judet sa fie concesionata unor investitori si nu finantate din bugetul judetului. ... Tiberiu Gunthner a afirmat ca din aceasta cauza au fost tergiversate in judet proiectul gropii ecologice sau contractarea imprumutului de 22 milioane de euro.
Mai mult, sperantele acestuia au crescut dat fiind faptul ca, dupa toate aparentele, Asociatia Comunelor a castigat acest drept pentru toti primarii de comune din judet. ... Nu stiu ce s-a intamplat pentru ca nu sunt in judet.
Concret, este vorba de continuitatea unor intelegeri parafate cu membri ai fostului partid de guvernamant, in functie de judet fiind identificate aliante care acuza, fara execeptie, filiale ale tuturor celor patru partide de guvernamant:
Asupra acestui aspect, cei mai cunoscuti bancheri din judetul Constanta - judet cu mai multe institutii bancare chiar si decat Bucurestiul - si nu numai s-au pronuntat in exclusivitate pentru cotidianul "Replica".
„Nu este admisibil ca un judet cum este Prahova sa fie condus la nivel de consiliu judetean de interimari, dupa ce Alianta a castigat alegerile in judet, dar daca Florin Anghel isi va mentine aceasta pozitie, pe care nu mi-o explic, va trebui schimbat din functie“, a afirmat Dinu Patriciu.
Deputatul Mihai Calimente a declarat ca si-a depus oficial candidatura, el dorind sa transforme PNL Arad in cel mai puternic partid din judet. ... „Am muncit din greu in acesti ani si am ridicat foarte mult 16 organizatii din judet de care am raspuns.
Presedintele consiliului judetean a precizat ca „la Prahova exista o echipa serioasa si unita, care va deveni cea mai puternica echipa politica din judet, in scurt timp“.
El sustine ca acesta ar fi trimis deja la organizatiile din judet liste cu oamenii care trebuie votati la conferinta de simbata, lucru despre care sustine ca s-ar mai fi intimplat si cind s-au stabilit candidatii la congres.
Din aceasta noua pozitie, prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a cerut ieri partidelor politice "sa-si asume institutia prefectului", aratand ca mizeaza in activitatea sa pe sprijinul tuturor fortelor politice care activeaza in judet.
Presedintele executiv al organizatiei judetene Hunedoara a PD, Iosif Blaga, a declarat ca in continuare protocolul de colaborare dintre PNL si PD nu este respectat in judet. ... Se merge, in judet, ca viata politica, pe principiul PCR:
"Eu si echipa mea vom face tot posibilul pentru ca liberalismul sa ajunga pe primul loc in topul preferintelor electoratului din judet", a explicat Jurca, sperand ca, in timp, Gheorghiof isi va da seama ca alegerea sa in fruntea organizatiei judetene "este un mare castig pentru liberalismul aradean".
Aici, cei 36 de primari si cei 32 de viceprimari social-democrati din judet au fost convocati la sediul organizatiei judetene a partidului, dupa ce au aparut o serie de semnale, potrivit carora unii dintre acestia intentioneaza sa se inscrie in PD.
"Daca pentru castiguri minore unii si altii au aruncat pasari moarte prin judet, este foarte grav. ... Ar trebui sa se dea o hotarare sa se taie toate pasarile din judet, ca sa eradicam problema.
Mult mai tarziu, dupa 18 aprilie 1833, cand guvernatorul Kiseleff hotaraste mutarea capitalei judetului Ialomita de la Urziceni la Calarasi, principalele probleme ale locuitorilor din capitala de judet vor fi date in seama unei Comisii locale care va dispune si de un buget propriu, comisie ce functiona in baza prevederilor Regulamentului Organic.
PRM ar avea peste 7% la municipiu si 4,7% la judet. ... 60% la municipiu si 61% pe judet. Revenind asupra ciudateniei amintite mai sus, Moisoiu a dezvaluit cum suna una dintre intrebarile sondajului:
Majoritatea bovinelor, ovinelor, caprinelor si porcinelor din judet au fost crotaliate si se vor putea plimba mandre cu cercel in ureche prin ograda Uniunii, deoarece o data cu cercelul primesc si pasaport european.
"Nu au solicitat acest lucru pentru ca un reprezentant din alt judet s-a ales cu dosar penal, in urma neregulilor constatate de DNA. ... E vorba de un dosar penal intr-un judet, dar nu in Valcea.
In patru ani de guvernare PSD, fostul deputat Mihai Bar nu a sesizat nici macar o data starea dezastruoasa a drumurilor din judet. ... El a precizat ca doar drumul spre Cluj arata cat de cat, starea celorlalte drumuri din judet fiind, in opinia sa, inacceptabila.
"Am adus dovezi clare ca in multe organizatii locale din judet alegerile au fost incorecte, iar la Conferinta Judeteana delegatii erau deja influentati de Sever Jurca, inclusiv prin diverse cadouri pe care le-a facut acestora", a declarat Calimente.
google-analytics.com