Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (8.38 secunde)
Deputatul PNL Horea Uioreanu a propus, joi, inlocuirea Guvernului Boc cu unul condus de seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks (foto), in conditiile in care "sfaturile" FMI au devenit litera de lege pentru actualul Executiv de la Bucuresti, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, joi, cu seful statului Israelian, Shimon Peres.
Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a apreciat joi personalitatea sefului statului israelian, Shimon Peres, care a efectuat o vizita de stat in tara noastra, afirmand ca este un om politic de mare anvergura, care s-a bucurat intotdeauna de apreciere.
Social-democratii au anuntat, joi, ca vor depune la CCR o contestatie privind Legea pensiilor. ... Joi, deputatii au respins majorarea punctului de pensie la 45%.
Presedintele PNL Crin Antonescu a explicat, joi, ca motivul pentru care lideri marcanti ai partidului nu au fost alesi in Guvernul alternativ este acela ca, in alegerea echipei, a primat credibilitatea si nu relatiile de partid, adaugand ca Vosganian sau Tariceanu ar putea fi presedinti ai Camerelor.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, joi, ca se va alatura demersurilor social-democratilor in ceea ce priveste suspendarea pres;edintelui Traian Basescu, in eventualitatea in care acesta va promulga Legea pensiilor.
Noul ministru de Interne va prezenta acest document joi, in sedinta CSAT. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneate joi, incepand cu ora 13.00, sedinta fiind condusa de presedintele Traian Basescu.
In acea zi de joi, Traian Basescu a proferat tot felul de jigniri la adresa personala a liderilor celor doua partide de opozitie, pentru ca a doua zi, vineri, sa-i "convoace" la consultarile de luni.
Liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa (foto), a anuntat joi, la Parlament, ca opozitia va depune o noua motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc, avand ca tema Legea educatiei, el dand asigurari ca, pana vineri, textul ce va fi redactat de fostul ministru al Invatamantului, Ecaterina Andronescu, va intruni toate semnaturile necesare.
PNL intentioneaza sa depuna motiune de cenzura si sa conteste asumarea la Curtea Constitutionala Ioan Oltean = Roberta Anastase O lege extrem de importanta, o lege care schiteaza traseul viitoarelor generatii ale Romaniei, a fost adoptata ilegal joi in Parlament.
Liderul grupului parlamentar al PDL din Senat, Cristian Radulescu (foto), a declarat joi, pentru AGERPRES, ca este perfect de acord cu afirmatia presedintelui Traian Basescu potrivit careia la nivelul coalitiei guvernamentale exista o problema legata de disciplina parlamentara.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi seara, la Reghin, ca PSD este deschis la dialog cu oricine in afara PDL, dar ca relatia cu liberalii trebuie clarificata, deoarece liberalii si social-democratii nu pot fi "intr-o zi prieteni, intr-o zi dusmani", transmite NewsIn.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi seara, intr-o conferinta de presa la Reghin, ca presedintele Traian Basescu a vorbit frecvent despre reforma statului, dar gandeste in formula "statul sunt eu", acesta fiind primul "care incalca toate regulile", transmite corespondentul Mediafax. ... Şeful statului a declarat, joi, că
Replica lui Iliescu vine dupa ce, joi, Traian Basescu a lansat un atac la adresa fostului presedinte al Romaniei. ... Acel premier a avut ghinionul sa aiba un presedinte care vroia tara asa cum e ea acum", a declarat joi Traian Basescu.
"Mircea Geoana anunta ca Birourile Permanente reunite au fost convocate pe 29 noiembrie " Presedintele Senatului, Mircea Geoana, i-a trimis joi seara o scrisoare premierului Emil Boc, in care face o serie de precizari cu privire la procedura parlamentara privind Legea educatiei, precizand ca potrivit principiului separatiei puterilor in stat Parlamentul este cel care controleaza si cenzureaza Executivul.
Adrian Sobaru, electrician la TVR, s-a aruncat, joi dimineata, de la balconul salii de plen a Parlamentului la cateva secunde dupa ce premierul Emil Boc isi incepuse discursul pe tema unei motiuni de cenzura.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Ploiesti, ca actiunile presedintelui Traian Basescu in ceea ce priveste eventuala schimbare din functie a premierului Emil Boc reprezinta o "diversiune" pentru a distrage atentia de la alte probleme.
Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, joi, la Ploiesti, ca alianta dintre PSD si PNL este ca cea dintre SUA si URSS impotriva Germaniei conduse de Hitler, mentionand ca diferentele ideologice dintre cele doua formatiuni politice nu reprezinta un impediment in calea sanselor USL.
Peste 350 de persoane vor participa, sambata, la Oradea, la o intalnire a primarilor, alesilor locali si judeteni si parlamentarilor din judetul Bihor apartinand USL, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa liderul PNL Bihor, senatorul Cornel Popa.
Departamentele PSD isi deschid portile joi pentru toti cei interesati Partidul Social Democrat isi va deschise "portile", joi, pentru cei interesati de activitatea politica a Departamentelor PSD din subordinea Consiliului National al formatiunii.
google-analytics.com