Cautare

430 de rezultate pentru "italian" (3.33 secunde)
El a abolit califatul in martie 1924, scolile religioase au fost desfiintate, la fel si legea musulmana (Sharia), care a fost inlocuita de codul civil elvetian, codul penal italian si codul comercial german.
Faimosul cercetator italian Marconi a fost cel care a pus in practica pe scara larga aceasta tehnologie cu microunde. O echipa de 30 de alti cercetatori si personal militar care au inceput sa puna intrebari au fost sinucisi” in conditii suspecte.
Ghanezii, debutanti la Campionatul Mondial, au incercat sa tina piept puternicului adversar, insa nu au pus in pericol buturile lui Buffon decat cu suturi de la distanta, rareori trecand de "lacatul" italian.
Unul dintre cei care nu a intarziat sa-si exprime indoielile asupra relatarii de mai sus este investigatorul italian Scott Brando, un demistificator al fenomenului OZN, care afirma ca nu exista nicio imagine si niciun videoclip despre un OZN, care sa nu poata fi explicat.
Argentinean Medical Association of Oxygen-Ozone Therapy (AMAOO) - Argentina Medical Bolivian Association of Ozone Therapy (AMBOT) - Bolivia Brazilian Association of Ozone Therapy (ABOZ) - Brasil Professional Association for Prevention and Treatment with Ozone in Chile (APPTO3Chile) - Chile Colombian Association of Ozone Therapy (ACDO) - Colombia Egyptian Medical Society for Ozone Therapy and Complementary medicine - Egypt Greek Scientific Association of Oxygen Ozone Therapy - Greece Ozone Forum of India (OFI) - India Italian Federation of Oxygen Ozone Therapy (FIO) - Italy Eumédica - Italy Mongolian Ozone and Alternative Therapies Association (MOATA) - Mongolia Pakistan Ozone Society (POS) - Pakistan Polish Ozone Association (PTozon) - Poland Portuguese Association of Ozone Therapy (SPOT) - Portugal Romanian Scientific Association of Oxygen-Ozone Therapy (SSROOT) - Romania Spanish Association of Ozone Therapy (SEOT) - Spain Spanish Scientific Association of Oxygen-Ozone Therapy (ACEOOT) - Spain Swiss Medical Association for the use of Ozone in Therapy and Prevention (SAGOS) - Switzerland Turkish Medical Ozone Association (MODER) - Turkey Turkish Medical Ozone Therapy Association (MOTDER) - Turkey American Academy of Ozone Therapy (AAOT) - U.S.A.
Intre timp, Centrul Italian pentru Studii OZN (CISU), cu sediul in Torino, prin anchetatorul Edoardo Russo si colegii sai, a deschis o investigatie, a lansat un apel public si a contactat peste o duzina de martori oculari care, pe langa vuiet si avioane, au vazut si acea lumina misterioasa, ovala, pe cer, oprita deasupra padurii din Corio, inainte ca sa dispara, dupa care imediat au sosit avioanele, facand un zgomot asurzitor, auzit la distanta de mile.
Alte istorii cu OZN (Autor: DAN D. FARCAS) Ufologul italian Edoardo Russo a atras recent atentia asupra unei spectaculoase intalniri OZN.
Muncitorul roman trebuie sa fie egal la castig cu cel italian sau cu cel spaniol, atunci inseamna ca a ajuns egal cu ceilalti si la munca.
Alte istorii cu OZN (Autor: Dan D. Farcas) Ufologul italian Edoardo Russo a atras recent atentia asupra unei spectaculoase intalniri OZN.
Nici italienii si spaniolii nu vor sa stea deoparte. Guvernul italian pregateste 800 de miltari iar cel de la Madrid face pregatirile tehnice pentru consolidarea efectivelor FINUL.
Italian de origine, Donato Chiarini a indeplinit din septembrie 2002 pana in octombrie 2005 functia de sef al Delegatiei Comisiei Europene in Macedonia.
Pöttering, care pana saptamana trecuta era presedintele Partidului Popular European (PPE, dreapta), a fost ales cu 450 de voturi din cele 689 exprimate, a anuntat decanul de varsta al Parlamentului European, socialistul italian Giovanni Berlinguer, in varsta de 82 de ani, care a prezidat sedinta.
Raportul DNA mentioneaza si cresterea "exponentiala" a comunitatii chineze din Italia, compusa dintr-un numar important de imigranti clandestini, introdusi pe teritoriul italian de retelele infractionale organizate.
Ion Calinoiu, presedintele executiv al PSD Gorj si presedintele Consiliului Judetean Gorj, vine la serviciu intr-un costum negru cu dungi verticale, pe interiorul caruia se poate vedea emblema renumitului creator de moda italian.
Un functionar italian de la Comisia Europeana si doi presupusi complici ai sai au fost inculpati si plasati in detentie ieri, la Bruxelles, pentru presupusa implicare intr-o afacere de coruptie in cadrul institutiilor UE.
De asemenea, deputatii europeni vor evalua progresele privind Tratatul Constitutional, intr-o dezbatere pe tema viitorului Europei, la care va participa Romano Prodi, premier italian si fost comisar European.
De asemenea, in cadrul actiunilor de cooperare internationala serviciul nostru a informat mai multe servicii partenere, printre care si partenerul italian, inclusiv cu o parte din elementele aparute recent in mass media.
Nepoata dictatorului fascist Benito Mussolini, europarlamentar din partea partidului italian de extrema dreapta Actiunea Sociala, a declarat recent intr-un interviu ca "romanii ne-au masacrat, au depasit mult in cruzime alte etnii" si ca Italia se afla sub "invazia" romanilor.
"Filiala PNL Constanta cere in mod imperativ scoaterea de pe liste sau renuntarea la fotoliul de europarlamentar a celor trei reprezentante PD care au lipsit de la votarea rezolutiei Parlamentului European pe tema decretului italian privind expulzarile de romani.
Potrivit lui Nemirschi, atata timp cat proprietatea se afla in litigiu nu se poate face nimic deoarece, tinand cont de faptul ca pentru zona peninsulara este propus modelul italian de administrare al caselor de patrimoniu, adica primaria in urma unui contract cu proprietarul preia in administrare fatada casei, neexistand proprietar legal clar, nu poti face nimic fara sa risti sa incalci regimul proprietatii private.
google-analytics.com