Cautare

430 de rezultate pentru "italian" (3.73 secunde)
Ministrul Mediului de la Bucuresti a adus la cunostinta delegatiei de la ministerul italian ca Romania se afla "in imposibilitate tehnica" de a depozita si trata deseuri din alte state.
Traiul lor angalat si zgomotos, andeletnicirile si obiceiurile lor, indiferent care sunt acestea, dar oricum profund "neoccidentale", au anceput sa-i irite pe peninsulari, care acuza politica mult prea toleranta a Guvernului italian.
Traiul lor ingalat si zgomotos, indeletnicirile si obiceiurile lor, indiferent care sunt acestea, dar oricum profund "neoccidentale", au inceput sa-i irite pe peninsulari, care acuza politica mult prea toleranta a Guvernului italian.
In aceasta categorie intra si cineastul italian Giuseppe Tornatore, castigator de Oscar pentru cel mai bun film strain in 1989, care a fost agresat de trei romani in capitala Italiei, in urma cu cateva zile.
Traiul lor ingalat si zgomotos, indeletnicirile si obiceiurile lor, indiferent care sunt acestea, dar oricum profund "neoccidentale", au inceput sa-i irite pe peninsulari, care acuza politica mult prea toleranta a guvernului italian.
Un italian care castiga salariul minim din aceasta tara isi permite un credit imobiliar de 50 de mii de euro, in timp ce un roman nu are nicio sansa. ... In schimb, pentru un italian este de noua ori mai mica.
- Cum ai realizat aceasta sedinta foto pentru brandul italian de costume de baie? ... Nu pot da detalii mai multe, deoarece trebuie sa asteptam pana cand brandul italian va fi si in magazinele din Romania.
Institutului Italian Gemologic. ... Era o datorie de onoare, morala sa donez Institutului Gemologie Italian trei exemplare ale cartii mele, pentru ca acolo mi s-a inlesnit o bursa.
Un barbat a deschis focul, duminica, intr-o cafenea din sudul capitalei Italiene, unde avea loc o sedinta a locatarilor unui bloc si a ucis trei persoane printre care si prietena premierului italian, scriu jurnalistii de la The guardian.
Un italian a mers la cumparaturi intr-un magazin din Romania si s-a filmat in timp ce comenta preturile
Un senator Italian a tinut un discurs in Parlament scris de catre ChatGPT. Marco Lombardo:"Cati din noi putem face diferenta intre un text scris de om sau de A.I.?" Desi impresionat de A.I., Lombardo crede ca trebuie gasit echilibrul legislatie-inovatie.
Nastase a prezentat, intr-o conferinta de presa la Suceava, un exemplar al unui cotidian aradean in care, intr-o macheta electorala, scrie “Biserica Ortodoxa Romana nu doreste un presedinte homosexual pentru romani“ si prezinta alaturi o poza cu Nastase si premierul italian Silvio Berlusconi.
Inspirandu-se din Codul civil din Quebec sau dupa cel penal italian, elaborat in vremea lui Mussolini, "specialistii" au facut greseli grave in mai toate segmentele codurilor:
Fotografiile sunt printre cele cateva sute confiscate de justitia italiana dupa o plangere a premierului italian pentru incalcarea dreptului la intimitate.
In deschidere, presedintele fundatiei l-a prezentat pe profesorul italian Ernesto Carpentieri, presedintele Academiei Europene pentru Relatii Economice si Cultrurale de la Roma (AEREC), salutand cu satisfactie acceptul acestuia de a deveni primul membru de onoare international al Clubului de la Bucuresti.
Bush, presedintele SUA, pe cancelarul german, Gerhard Schröder, sau pe premierul italian, Silvio Berlusconi. Dupa intalnirea cu cancelarul german, Gerhard Schröder, Basescu a povestit ca discutia dintre ei a fost extrem de destinsa.
Cina cu “Sirena Dunarii“ Miercuri seara, presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu premierul italian Silvio Berlusconi la Palatul Chigi din Roma.
Daca ati fost reclamat si cercetat penal pentru prejudicierea prin frauda a asociatilor italieni de la SC Astra Legno SRL Pecica (cetateanul italian Brandini Marcolini Cezare, cu domiciliul in Florenta, si firma SC Legno Planet SPA, cu sediul in Florenta), la care ati detinut functia de director tehnic in perioada 1996-2000?
Acest domn, pare-se edil la Barlad, e atat de exaltat in rolul lui de a face pe plac cine stie cui crede el, il ameninta pe primul ministru in exercitiu al Romaniei, nici mai mult nici mai putin, cu soarta tragica a fostului premier italian Aldo Moro.
Constructia va fi executata de arhitectul italian (devenit calarasean prin casatorie), G.D. Ciconi acelasi care va mai darui urbei calarasene doua podoabe:
google-analytics.com