Cautare

430 de rezultate pentru "italian" (3.16 secunde)
Si, ca sa nu sarim prea usor peste ideea de "homo videns", ma simt dator sa il citez pe inventatorul lui, politologul italian Giovanni Sartori, care in afara de faptul ca trage un puternic semnal de alarma in legatura cu imbecilizarea prin televiziune, ne previne totusi ca "Televiziunea este un formidabil formator de opinie.
Parlamentarii italieni si-au sustinut ieri partidele cu pumnii, dupa ce un politician din coalitia de guvernamant a premierului Silvio Berlusconi l-a insultat pe un membru al opozitiei.
Si sa nu uitam ca Ministrul de interne italian, Maroni, tocmai a facut o declaratie halucinanta prin care cere desfiintarea libertatii de circulatie a cetatenilor europeni in UE, afirmand ca acestora trebuie sa li se aplice aceleasi conditii ca imigrantilor extracomunitari.
Ambasadorul UE in Rusia va fi spaniol, cel din Ucraina va fi portughez, cel din Armenia italian, iar cel din Azerbaidjan belgian.
Ambasadorul UE in Rusia va fi spaniol, cel din Ucraina va fi portughez, cel din Armenia italian, iar cel din Azerbaidjan belgian.
Ambasadorul UE in Rusia va fi spaniol, cel din Ucraina va fi portughez, cel din Armenia italian, iar cel din Azerbaidjan belgian.
Ambasadorul UE in Rusia va fi spaniol, cel din Ucraina va fi portughez, cel din Armenia italian, iar cel din Azerbaidjan belgian.
Nu cred ca un italian sau un ceh traieste mai prost decat traieste un roman, ba dimpotriva. Au venituri mai mari iar mancarea costa mai putin.
Basescu, in locul lui Berlusconi In urma cu o saptamana, seful guvernului Italian, Silvio Berlusconi, a facut o gluma, spunand ca beneficiaza de mai multa incredere din partea locuitorilor tarii sale decat increderea pe care o are presedintele Basescu in randul romanilor.
A fost si atacul letal al eurodeputatului italian Pino Arlacchi, expert anti-mafia, care a desfiintat, pur si simplu, regimul Basescu, numindu-l mafiot si acuzandu-l de crima organizata.
Pastorul celui mai mare partid italian al momentului, clovnul Grillo, a inceput cu un blog, a strans adepti nenumarati si apoi a devenit partid.
' GIULIO ANDREOTTI - Un prieten al Romaniei, un constructor al Europei ', pe care il puteti citi in continuare. Ne-a parasit, la venerabila varsta de 94 de ani, marele om politic italian Giulio Andreotti.
Se uita prea repede faptul ca o incercare asemanatoare de a reforma clasa politica prin intermediul Justitiei, operatiunea "Maini curate", din Italia, a facut infinit mai mult rau decat bine, si a pervertit si mai mult sistemul politic italian.
Numele de familie, usor neobisnuit, il datoreaza unui stramos italian, "Ponte". A studiat dreptul in Romania si Italia, apoi l-a predat si l-a practicat.
Primele doua filiale Electrica scoase la privatizare, Banat si Dobrogea, au fost preluate in aceasta vara de grupul italian Enel pentru suma de 112 milioane de euro.
Reamintim ca primele doua filiale Electrica au fost preluate la inceputul lui iunie de catre Grupul italian Enel pentru suma de 112 milioane de euro.
Ei exploateaza terenurile cu maxima eficienta posibila in agricultura si este cunoscut cazul unui italian care a pus pe picioare la Decebal o ferma de crestere a tineretului taurin cum nu se prea gaseste alta in tara.
Pentru pachetul de 24,62% din actiuninile pe care s-a aratat dispus sa le cumpere, grupul italian va plati 35,1 milioane de euro.
Reamintim ca grupul italian Landini si fosta Autoritate pentru Privatizare au incheiat in 2003 un contract pentru privatizarea uzinei din Brasov.
Autoritatile italiene au aprobat, pentru anul 2005, majorarea cu inca 20.000 a numarului permiselor de munca pentru lucratorii extracomunitari, in vederea rezolvarii problemelor sezoniere din agricultura si sectorul turistic din aceasta tara Potrivit unui comunicat transmise presei, ieri, de Departamentul pentru Munca in Strainatate al Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, in acest sens, angajatorul italian care doreste sa foloseasca forta de munca extracomunitara pentru activitati sezoniere depune, la Directia Provinciala de Munca din zona in care se va desfasura activitatea lucrativa, cererea pentru autorizarea muncii in limita locurilor disponibile fixate prin Decretul anual privind cotele de intrare pentru muncitorii extracomunitari.
google-analytics.com