Cautare

1817 de rezultate pentru "interviu anghel" (3.42 secunde)
Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu As prefera un respect blond. ... - Tehnica legislativa Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu:
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
Dinel Staicu muta din nou in scandalul actiunilor Comcerealis si anuleaza vanzarea pachetului majoritar de actiuni detinute de SIF Oltenia la Comcerealis, dupa ce actionarul minoritar Mihai Anghel a facut scandal in justitie si presa. Urmeaza mutarea lui Anghel.
Mihai Anghel, baronul agriculturii doljene si actionar cu 30% la Comcerealis, ataca tranzactia in instanta. ... In replica, reprezentantii SIF spun ca Anghel nu a venit cu nici o oferta de cumparare.
Biroul Executiv Central al Partidului Conservator a dat publicitatii luni un comunicat de presa prin care anunta excluderea lui Florin Anghel din partid si dizolvarea conducerii filialei Prahova.
Toate asigurarile liderilor Aliantei de la Bucuresti referitoare la buna functionare a protocolului PNL-PD in teritoriu ar putea fi puse sub semnul intrebarii de deznodamantul situatiei conflictuale declansate in Prahova, prin plecarea liberalului Florin Anghel din partid si intentia sa de a trece la democrati.
Un nou reprezentant de frunte al traseistilor politici este presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel. ... Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a revenit in Partidul Conservator, pe care il parasise in septembrie 2004 pentru a se inscrie in PNL.
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Florin Anghel este fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, cel care s-a dat drept victima dupa alegerea Danielei Popa la conducerea PC si care, cu nici 6 luni in urma, a ales alt partid pe care ar fi vrut sa-l conduca.
Ori, avand in vedere declaratiile si deciziile liderului Corneliu Vadim Tudor, care azi sunt intr-un fel, iar maine pe dos, nu se mai stie cu exactitate daca seful organizatiei constantene este proaspat numitul Ion Anghel (foto) (consilier mangaliot) sau s-a revenit la vechea formula "dirijata" de Gheorghe Nicolae.
„Am pus suflet si am facut totul asa cum ne-am dorit“Aceasta afacere a pornit în primul rând dintr-o pasiune mai veche a sotilor Anghel - el a practicat culturismul în liceu, iar sotia acestuia a facut o serie de cursuri de masaj corporal si reflexoterapie.
Nemultumit de rezultatul alegerilor, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a renuntat la functia de vicepresedinte al PNL.
Spotul care promoveaza crema Garnier, in care apare Luminita Anghel - candidat din partea PSD la alegerile parlamentare - nu va putea fi difuzat pe posturile de televiziune si radio pe perioada campaniei electorale, potrivit unei decizii luate, marti, de Consiliul National al Audiovizualului (CNA).
Pe Facebook circula o fotografie a marelui sportiv Anghel Iordanescu, cu urmatorul text : Anghel Iordanescu, antrenorul echipei nationale voteaza Victor Ponta ! ... Generalul Anghel Puiu Iordanescu (nascut la 4 mai 1950, Iasi) a fost un mare jucator de fotbal, actualmente antrenor al echipei nationale.
Romania si Elvetia au sanse egale la victorie, considera selectionerul Anghel Iordanescu Anghel Iordanescu se gandeste sa pastreze nucleul echipei care a impresionat in debutul EURO 2016, la meciul cu Franta. ... Selectionata pregatita de Anghel Iordanescu va juca pe Parc des Princes din Paris, contra Elvetiei.
Mihai Dragomir autorul cartii a vorbit publicului despre cum ar trebui sa ne organizam viata, alaturi de invitatii sai, Adela Diaconu - realizator si producator TV, Ornela Anghel - manager general Scoala Prems.
Congresul conservatorilor a facut din prahoveanul Florin Anghel un perdant castigator. ... Iar cele 557 de voturi obtinute de Anghel ar fi putut trece si drept un castig al PC la capitolul democratie in partid. ... Ce a pierdut PC si a castigat Florin Anghel in afara celor 557 de voturi?
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
In acest context, seful Executivului a cerut, la sfarsitul saptamanii trecute respectarea protocolului Aliantei DA in ceea ce il priveste pe fostul liberal de Prahova, Florin Anghel.
Candidat la sefia PC, Florin Anghel, propune o "alianta politica" intre PC, PSD si PNL. ... Anghel a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca in opinia sa, este nevoie ca Partidul Conservator sa gaseasca modalitatile de a convinge alte formatiuni politice pentru formarea unei aliante politice "anti-Basescu".
google-analytics.com