Cautare

1700 de rezultate pentru "interviu anghel" (2.58 secunde)
Lucian Anghel a mai explicat ca, in acest an, agricultura va avea o contributie usor negativa la formarea produsului intern brut, care este estimat sa scada, potrivit prgonozelor oficiale, cu 8-8,5%.
Fundasul Paul Papp a marcat ambele goluri ale tricolorilor, in minutele 74 si 79, la primul meci din cel de-al treilea mandat de selectioner al lui Anghel Iordanescu. ... Anghel Iordanescu.
Anghel Iordanescu. ... Unul din golurile acelui meci a fost marcat chiar de selectionerul de azi al tricolorilor, Anghel Iordanescu. ... La conferinta de presa de dupa meci, antrenorul Romaniei Anghel Iordanescu a refuzat sa comenteze primul gol al francezilor.
A fost urmat de Casa Presei cu 8.552 de puncte si de Luminita Anghel cu 7.469 de puncte.
Moartea lui Gyuri Pascu la doar 55 de ani a socat intreaga Romanie Din Revista TEO aflam ca Monica Anghel a declarat la Antena 3 ca divortul de fosta sa sotie l-a afectat pe IOAN GYURI PASCU.
Scris / Nescris, in regia lui Adrian Silisteanu si Michelangelo de Anghel Damian. ... In cazul celui de-al doilea film, imi place ca Anghel Damian, care este actor, iata ca si regizeaza.
Edificiul a fost construit dupa planurile celebrului arhitect Anghel Saligny. ... Proiectata de ing Anghel Saligny, cladirea aflata la intersectia strazii Atelierelor cu Bulevardul Ferdinand, a fost ridicatra in perioada interbelica de omul de afaceri elen Dalas.
Putini poate dintre noi stiu ca podul de la Cernavoda, care a fost construit de inginerul, profesor la Scoala politehnica, Anghel Saligny, era cel mai lung pod din Europa la vremea respectiva si al patrulea din lume.
Anghel Alexandru, Str. ... Anghel Alexandru, Sos. ... Anghel Moldoveanu, Str. Tudor Gociu, Str. Actiunii, Str. Pogoanele, Str. Luicǎ, Bd. Constantin Brancoveanu, Sos.
Anghel Iordanescu a vorbit despre obiectivele noului selectioner al Romaniei, fiul sau, Edi Iordanescu. La emisiunea Liga Digi Sport, Anghel Iordanescu a declarat ca Edi este constient ca presiunea este mare.
• 24 feb 2007 - Presedintele moldovean acuza Bucurestiul, intr-un interviu acordat agentiei oficiale de presa Moldpres, de intoleranta fata de "minoritatea etnica a moldovenilor" din Romania, compusa din 10 milioane de persoane.
Intr-un interviu acordat, luna trecuta Michio Kaku a calculat inclusiv data aproximativa la care noi, pamantenii, vom fi atacati de o rasa venita din Univers:
Presedintele PDL Emil Boc considera ca Stelian Dutu isi pregateste intrarea in PC prin atacarea PDL, acesta fiind motivul pentru care a acordat unui ziar central un interviu plin de "neadevaruri si minciuni".
Emotiile sunt de obicei cu atat mai mari cu cat sunteti pentru prima oara la un interviu. Ce anume trebuie spus si ce trebuie evitat in cadrul unui interviu trebuie sa stiti inca de acum.
Candidatii sunt mai intai inregistrati, acestia fiind invitati la interviu intr-o alta zi, la sediul firmei Manpower. ... Candidatii intrau in grupuri de cate cinci, li se dadea un numar de ordine, apoi erau invitati la interviu intr-o alta zi.
La TVR ii este luat un interviu unuia din Piata Victoriei, care suparare mare pe el, nu stie ce inseamna abrogare, lucreaza in strainatate si vrea caderea guvernului: ... Anghel Robert: ... Anghel Robert:
• 19 iun 2009 - Vicepremierul moldovean Andrei Stratan, ministru al Afacerilor Externe si Integrarii Europene, sustine, intr-un interviu acordat publicatiei Timpul, ca decizia R.
Un interviu exceptional AM PRESS cu profesorul dr ADRIAN STREINU CERCEL (1) AM PRESS - Adrian Streinu-Cercel:
- Era cam de aceeasi marime ca un Hornet, doar ca nu avea aripi, a spus Fravor intr-un interviu ulterior. ... A fost ceva extrem de ciudat, a spus el in interviu. ... Iata ce a declarat el intr-un interviu pentru ABC News:
Interviu cu senatorul Gabriel Mutu, candidat USL in Colegiul 12. VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie.
google-analytics.com