Cautare

1821 de rezultate pentru "interviu anghel" (3.28 secunde)
El considera ca ajustarea pe partea de politica fiscala este solutia accceptabila.Pe de alta parte, economistul-sef al Bancii Comerciale Române (BCR), Lucian Anghel, sustine ca, în conditiile în care, înca din campania electorala, principalele partide au promis majorarea salariilor pentru anumite segmente de bugetari, cresterea cheltuielilor salariale în 2009 este inevitabila si principala varianta de compensare ar fi cresterea impozitelor.
Ne trebuie determinare Selectionerul Anghel Iordanescu sustine ca meciul Romaniei cu Insulele Feroe, de duminica, va fi mai dificil decat o anunta calculele hartiei.
Cunoscut pentru bunul sau simt artistic, Christian Ciocan a postat vineri dimineata, pe pagina sa de Facebook, melodia "Dau viata mea pentru o iubire", un cunoscut slagar al Monicai Anghel. ... A descoperit-o atunci cand a aparut Monica Anghel.
"Existenta noastra este miscarea, repausul reprezinta moartea." Blaise Pascal Steluta Anghel: ... Steluta Anghel: ... Steluta Anghel: ... Steluta Anghel: - Intr-adevar sunt multe boli pentru care kinetoterapia constituie o modalitate de tratament, dar exista unele cu o incidenta mult mai ridicata decat altele.
Cu aceeasi dieta, Luminita Anghel spune ca a scapat de 30 de kilograme. ... Organismul meu asa a functionat, am incercat si cu salate, dar cel mai bine am reactionat la gratar sau la friptura la cuptor", a spus Luminita Anghel.
Acelasi domn Traian Basescu, care, declarativ, nu stie si nu are nicio legatura cu Sandu Anghel, cunoscut mai bine sub numele de Bercea Mondial, participa inaintea ultimelor alegeri prezidentiale la serbarea campeneasca a rromilor din Costesti, catalogata de catre Administratia Prezidentiala drept eveniment de protocol la cel mai inalt nivel.
Cert este ca va naste prin cezariana, iar nasa micutului va fi Monica Anghel. ... Nasa va ramane tot Monica Anghel sau te-ai razgandit? ... Monica Anghel ce zice? ... Eu sunt convinsa ca ii transmit o stare de bine copilului si sunt convinsa ca e atent si la interviu acum.
Un interviu si un alt interviu Presedintele Traian Basescu este (de cateva zile) numai miere cu premierul Victor Ponta. ... Urmariti insa cu atentie urmatoarele fragmente dintr-un interviu...: ... ...si urmatoarele fragmente dintr-un alt interviu: ... Unde a dat Traian Basescu al doilea interviu nu stiti.
Inainte de a merge la un interviu, specialistii spun ca e important sa va pregatiti atitudinea si sa fiti optimisti - "daca credeti in dumneavoastra vor crede si altii", sustin specialistii www.job.ro.
Furtuna iscata in PPRM duminica, odata cu anuntarea neasteptatei reveniri a lui Corneliu Vadim Tudor la carma partidului, s-a intetit ieri culminand cu excluderea lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid.
Corneliu Vadim Tudor s-a intors in uralele aplaudacilor sai in fruntea formatiunii politice pe care a fondat-o, invocand necesitatea salvarii partidului de actiunile “impostorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, vanduti PSD.
Fostul presedinte al PPRM, Corneliu Ciontu, sustine ca sapte deputati i se vor alatura in Grupul popular independent din care va face parte si Anghel Stanciu.
“Am solicitat Biroului Permanent sa ia act ca grupul s-a infiintat la 6 iunie, si el exista conform prevederilor legale“, a declarat Anghel Stanciu.
PRM Iasi a depus luni o plangere penala impotriva fostului presedinte al filialei judetene, Anghel Stanciu, si a altor sapte persoane care nu mai fac parte din Partidul Romania Mare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prevazuta si pedepsita de Codul Penal.
In plus, este un fenomen care intervine pe toata suprafata plajei, in conditii de temperatura ridicata”, ne-a declarat Paula Anghel, purtatoare de cuvant a DADL, caci bineinteles, ca de obicei, directorul general DADL Ionel Manafu nu a putut fi de gasit.
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova Florin Anghel, vicepresedintele CJ Radu Ionescu si inca opt consilieri judeteni au demisionat ieri din PNL pe motiv ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale.
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, alti 14 primari si opt consilieri judeteni prahoveni, fosti membri PNL, vor trece la Partidul Democrat.
Plecarea in bloc a membrilor Partidului Popular Crestin Democrat de la filiala Castelu, in frunte cu Nicolae Anghel, nu afecteaza in nici un fel structurile si calitatea membrilor PPCD, partidul ramanand cu numerosi oameni de valoare, cu atat mai mult cu cat este vorba in fapt de „niste lichele”.
Cantareata Luminita Anghel a reusit ca, dupa un regim strict, sala si masaje, sa slabeasca 30 kg. ... Asta pentru ca doresc sa raman din nou insarcinata si trebuie sa fiu in forma maxima", a declarat Luminita Anghel pentru wowbiz.ro.
"Existenta noastra este miscarea, repausul reprezinta moartea." Blaise Pascal (Continuare) Steluta Anghel: ... Steluta Anghel: ... Steluta Anghel: - In final, care este rolul terapeutic al exercitiului fizic?
google-analytics.com