Cautare

5449 de rezultate pentru "interviu anghel gheorghe" (3.07 secunde)
“Am solicitat Biroului Permanent sa ia act ca grupul s-a infiintat la 6 iunie, si el exista conform prevederilor legale“, a declarat Anghel Stanciu.
PRM Iasi a depus luni o plangere penala impotriva fostului presedinte al filialei judetene, Anghel Stanciu, si a altor sapte persoane care nu mai fac parte din Partidul Romania Mare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prevazuta si pedepsita de Codul Penal.
In plus, este un fenomen care intervine pe toata suprafata plajei, in conditii de temperatura ridicata”, ne-a declarat Paula Anghel, purtatoare de cuvant a DADL, caci bineinteles, ca de obicei, directorul general DADL Ionel Manafu nu a putut fi de gasit.
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova Florin Anghel, vicepresedintele CJ Radu Ionescu si inca opt consilieri judeteni au demisionat ieri din PNL pe motiv ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale.
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, alti 14 primari si opt consilieri judeteni prahoveni, fosti membri PNL, vor trece la Partidul Democrat.
Plecarea in bloc a membrilor Partidului Popular Crestin Democrat de la filiala Castelu, in frunte cu Nicolae Anghel, nu afecteaza in nici un fel structurile si calitatea membrilor PPCD, partidul ramanand cu numerosi oameni de valoare, cu atat mai mult cu cat este vorba in fapt de „niste lichele”.
Cantareata Luminita Anghel a reusit ca, dupa un regim strict, sala si masaje, sa slabeasca 30 kg. ... Asta pentru ca doresc sa raman din nou insarcinata si trebuie sa fiu in forma maxima", a declarat Luminita Anghel pentru wowbiz.ro.
"Existenta noastra este miscarea, repausul reprezinta moartea." Blaise Pascal (Continuare) Steluta Anghel: ... Steluta Anghel: ... Steluta Anghel: - In final, care este rolul terapeutic al exercitiului fizic?
Senatorul Sabin Cutas si Florin Anghel, presedintele filialei Prahova a PC, si-au anuntat luni candidaturile pentru presedintia partidului.
Deputatul Daniela Popa a fost aleasa ieri presedinte al Partidului Conservator, in urma congresului extraordinar al formatiunii, cu 570 de voturi pentru, cu doar 13 voturi mai multe decat urmatorul candidat, Florin Anghel, care a fost votat de 557 delegati.
Ciuca a adaugat ca nu trebuie sa se astepte cineva ca actuala conducere a partidului sa-i vorbeasca de rau pe unii dintre colegi, nici pe Florian Anghel, nici pe Sabin Cutas.
Recent resuscitata de fostul conservator Florin Anghel, formatiunea politica PNDC a obtinut in Prahova cinci din cele 36 de mandate de consilier judetean. ... Florin Anghel si-a exprimat multumirea legata de rezultatele obtinute de partid la alegeri, intr-o conferinta de presa organizate luni.
Peste 400 de incidente au fost inregistrate de la inceperea campaniei electorale, jumatate fiind sesizari din oficiu, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei Administrative Anghel Andreescu.
Saracia din ce in ce mai accentuata a romanilor, coroborata cu manipularea extrem de agresiva dusa de cea mai mare parte a presei, menita sa discrediteze autoritatile statului, pot duce la miscari de strada, ne-a declarat chestorul Anghel Andreescu (foto), sef al Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.
Astfel, dupa ce a fost de negasit mai multe luni la rand, primarul din Castelu, Nicolae Anghel, a asteptat, ieri, minute bune sa fie primit de catre inspectorul scolar general, Petrica Miu. ... ), o comise de la ISJ va veni la Castelu", a declarat, pentru cotidianul "Replica", edilul Nicolae Anghel.
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de inaintare in grad a generalilor Anghel Iordanescu, Neculai Ontanu si Gabriel Oprea, fosti PSD, dupa ce acestia si-au declarat public sprijinul pentru el la alegerile prezidentiale. ... Alaturi de el, acelasi lucru l-a facut si ex-antrenorul Anghel Iordanescu.
In 2008, Dolha a fost candidatul PSD la primaria Baia Mare, insa nu a putut sa castige in fata liberalului Cristian Anghel care si-a adjudecat atunci cel de-al patrulea mandat de primar.
Anghel Iordanescu, candidatul UNPR la primaria Capitalei Anghel Iordanescu va candida pentru primaria Capitalei din partea UNPR-ului, candidatura sa fiind anuntata astazi.
Omul de afaceri Mihai Anghel a achitat peste 300.000 de euro pentru achizitionarea mai multor baze care au apartinut debitoarei COMCEREAL SA. ... Anghel a dat lovitura Singurul succes notabil inregistrat de DGFP Dolj este in cazul SC COMCEREAL SA, Sucursala Dolj.
ßi Lucian Anghel, director executiv al Trezoreriei Bancii Comerciale Romane (BCR), spune ca, "in conditiile in care va exista un excedent de valuta, ne putem astepta la o tendinta de usoara apreciere a monedei nationale in raport cu euro".
google-analytics.com