Cautare

5454 de rezultate pentru "interviu anghel gheorghe" (6.39 secunde)
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
In acest context, seful Executivului a cerut, la sfarsitul saptamanii trecute respectarea protocolului Aliantei DA in ceea ce il priveste pe fostul liberal de Prahova, Florin Anghel.
Candidat la sefia PC, Florin Anghel, propune o "alianta politica" intre PC, PSD si PNL. ... Anghel a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca in opinia sa, este nevoie ca Partidul Conservator sa gaseasca modalitatile de a convinge alte formatiuni politice pentru formarea unei aliante politice "anti-Basescu".
Suspectul numarul unu este, insa, liderul PC Prahova, fostul contracandidat la presedintia partidului, Florin Anghel. ... Anghel afirma ca se asteapta la sanctiuni, chiar si la excluderea din partid: ... Florin Anghel a anuntat ca a depus contestatie, marti seara, impotriva rezultatului scrutinului intern de la sfarsitul saptamanii trecute.
Anghel Costel Caluean promite: "O viata mai buna, o administratie functionala, o infrastructura care sa atraga investitii" Atributii Consilierul democrat-liberal Anghel Costel Caluean activeaza in comisia numarul cinci a Consiliului Judetului, cea juridica, pentru administratie publica locala, de respectare a drepturilor si libertatilor cetatenesti si de cooperare interinstitutionala.
Delegatii la Congresul PSD i-au apludat indelung, sambata, la indemnul presedintelui partidului, pe pugilistul Lucian Bute, care si-a pastrat titlul mondial pentru a sasea oara, precum si pe invatatoarea Cristina Irina Anghel, aflata in greva foamei.
Dintre milionarii in euro ai Doljului, cele mai inalte pozitii in Top 300 Capital le ocupa Dinel Nutu (fost Staicu) si Mihai Anghel.
Anghel Iordanescu. ... UPDATE ORA 01.32 Anghel Iordanescu: Las opinia publica sa ma judece Selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, duminica seara, la Lyon, dupa esecul cu Albania (0-1) si eliminarea de la EURO 2016, ca lasa opinia publica sa il judece pentru contraperformanta sa.
Invatatoarea grevista Cristiana Anghel, ajunsa senator PC - a fost platita pe "drepturi de autor" de Antena 3 iar fiica ei a fost angajata consilier la Ministerul Educatiei Invatatoarea "grevista" Cristiana Anghel, ajunsa senator al Romaniei pe listele USL, este zilele acestea in atentia publicului dupa ce din declaratia ei de avere a reiesit ca, in perioada de protest civic, a fost platita "pe drepturi de autor" de postul Antena 3, al familiei Voiculescu.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a declarat, joi, inainte de a intra in sala de judecata, ca "sacii cu bani" pe care sustine ca i-a dat lui Mircea Basescu ajungeau, de fapt, la Traian Basescu.
Monica Anghel arata spectaculos dupa ce a slabit. ... Pentru multi, Monica Anghel ar putea fi un exemplu de urmat. ... Monica Anghel ne-a dezvaluit ca a slabit 25 de kilograme din luna octombrie a anului trecut pana la sfarsitul lunii mai.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu. ... Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE.
4 Iulie - Gica Popescu isi anunta candidatura la FRF Fostul international Gheorghe Popescu a anuntat ca va candida la alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), care vor avea loc la 5 martie 2014.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
Mircea Toma publica in revista Kamikaze.online.ro "Primul interviu cu Madalina Manole de pe lumea cealalta", pe care il puteti citi in continuare. ... Pe 13 iulie, cu o zi inainte de aniversarea Madalinei, compania a difuzat un interviu cu artista.
Presedintele PNL Prahova, Dinu Patriciu, a cerut la sfarsitul saptamanii trecute partenerilor din Alianta schimbarea din functii a presedintelui Florin Anghel (foto) si a vicepresedintelui CJ Prahova, care au demisionat din PNL.
Florin Anghel, presedintele filialei prahovene a conservatorilor, isi va depune candidatura pentru presedintia PC. Florin Anghel a declarat ca va aduce in platforma-program cu care va candida modificari la statut care sa impiedice vidul lasat in urma retragerii liderului Dan Voiculescu.
Daniela Popa a castigat sefia PC cu doar 13 voturi in fata contracandidatlui Florin Anghel, presedintele filialei PC Prahova. ... Sustinatorii candidatului Florin Anghel au iesit din sala aratandu-se extrem de revoltati de rezultatul votului si i-au cerut lui Florin Anghel sa faca ceva, sa solicite reluarea votului.
consilierul PRM Ion Anghel nu doar ca n-a fost exclus din partid, ba mai mult, a devenit - tot de ieri!
google-analytics.com