Cautare

2137 de rezultate pentru "internationale" (2.88 secunde)
Rezervele internationale ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR) - valute si aur - se situau la sfarsitul lui aprilie la peste 14,02 miliarde de euro, potrivit unui comunicat al Bancii centrale.
Tot mai multe branduri internationale vor sa intre pe piata din Romania in sistem de franciza fiind din ce in ce mai atrase de stabilitatea care se prefigureaza. ... De altfel, trebuie spus ca pentru urmatoarea perioada se prefigureaza deja o adevarata avalansa de marci de lux internationale.
Majorarea a fost rezultatul unor intrari de 1,131 miliarde de euro, suma rezultata din cumpararile BNR din piata valutara, intrarile din privatizari, veniturile din administrarea rezervei internationale, modificarea rezervelor minime in valuta constituite de bancile comerciale si cedarile de valuta la rezerva statului.
Datorita avansului fara precedent luat de cotatiile internationale ale titeiului, principalele companii petroliere de pe piata romaneasca au raportat pentru primele sase luni ale lui 2005 profituri uriase.
Astfel, intr-un comunicat, Petrom anunta ca va fi foarte transparenta in comunicarea strategiei moderate de preturi, determinata de evolutiile pietelor internationale, si se va consulta in aceasta privinta cu Ministerul Economiei si Comertului.
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, declara ca proiectul contractului de privatizare BCR "imbina interesele tuturor, ale investitorului strategic, ale statului roman, ale institutiilor financiare internationale si ale celor ce vor ramine actionari minoritari, incercind ca in acest proces interesele lor sa nu fie neglijate ".
BNR a consemnat in luna precedenta intrari de peste un miliard de euro, reprezentand venituri din administrarea rezervei internationale, modificarea rezervelor minime in valuta constituite de bancile comerciale, cedari de valuta la rezerva statului si alte surse.
In acelasi timp, intrarile in valuta au fost de 383 milioane euro, reprezentand venituri din administrarea rezervei internationale, modificarea rezervelor minime in valuta constituite de bancile comerciale, cedari de valuta la rezerva statului si altele.
Suma reprezinta venituri din administrarea rezervei internationale, modificarea rezervelor minime in valuta constituite de bancile comerciale si cedari de valuta la rezerva statului. ... In cazul rezervei de aur de 104,7 tone, aceasta a fost evaluata la peste 1,6 miliarde de euro, in conditiile preturilor internationale, euro.
Compania Petrom va reduce incepand de sambata, 30 septembrie a.c., preturile carburantilor comercializati in reteaua proprie de distributie, cu doi bani pe litru, ca urmare a scaderii cotatiilor internationale la produsele petroliere si a aprecierii leului in raport cu euro, fapt care se reflecta in scaderea valorii in moneda nationala a accizelor aplicate la produsele petroliere.
Cotatiile internationale la titei ieftinesc carburantii Potrivit unui comunicat de presa al Petrom, ieftinirea carburantilor este generata atat de scaderea cotatiilor internationale la produsele petroliere, cat si de contextul pietei interne.
Alte intrari au reprezentat venituri din administrarea rezervei internationale, modificarea rezervelor minime in valuta constituite de bancile comerciale si cedari de valuta la rezerva statului.
Rezervele internationale de aur si valute ale Bancii Nationale a Romaniei erau, la sfarsitul anului trecut, de peste 22,93 de miliarde de euro, in usoara crestere fata de nivelul de 22,8 miliarde de euro, inregistrat la finalul lunii noiembrie 2006.
Cresterea inregistrata in decembrie se datoreaza diferentei dintre intrarile de venituri din administrarea rezervei internationale si modificarea rezervelor minime in valuta, in valoare de 509 milioane de euro, si iesirile, reprezentate de dobanzi scadente la datoria publica externa si modificarea rezervelor minime in valuta, reprezentand 424,8 milioane de euro.
Agentiile internationale de evaluare financiara monitorizeaza situatia politica din Romania, iar ratingurile ar putea fi diminuate in eventualitatea in care o criza ar conduce la destabilizarea economiei, evolutie considerata insa putin probabila.
Rezervele internationale de aur si valute ale Bancii Nationale a Romaniei erau, la sfarsitul lunii februarie, de peste 23,37 de miliarde de euro, in scadere cu aproape 0,04% fata de nivelul de 23,38 miliarde de euro, inregistrat la finalul lunii ianuarie, a informat, vineri, Banca Nationala a Romaniei.
Brokerii sustin ca principalele cauze ale deprecierii de ieri sunt evolutiile de pe pietele internationale.
Rompetrol a scumpit cu un ban pe litru carburantii comercializati in statiile proprii, incepand de ieri, 19 martie, pe fondul cresterii cotatiilor internationale ale titeiului. ... Majorarea preturilor a fost cauzata de cresterea cotatiilor internationale ale titeiului, au precizat reprezentantii Rompetrol.
Intrarile sumelor in conturile BNR sunt reprezentate de venituri din administrarea rezervei internationale, modificarea rezervelor minime in valuta constituite de bancile comerciale, cedari de valuta la rezerva statului si altele, se specifica in acelasi comunicat.
De asemenea, mallul este pozitionat langa Aeroportul Oradea, oferind o apropiere de destinatii internationale. ... In Tiago Malls vor fi prezente marci nationale si internationale deja existente pe piata romaneasca.
google-analytics.com