Cautare

61 de rezultate pentru "infractor" (2.72 secunde)
Cum poate postul national de televiziune sa incredinteze o emisiune electorala de o asemenea importanta unui infractor ca acest analfabet rau si complexat pe nume Liviu Georgica Mihaiu?
"Eu va asigur ca il vom recupera pe Sorin Oprescu pentru politica. Ii intindem o mana fraterna pentru ca este un intelectual, nu un infractor", a mentionat presedintele PRM.
In acest sens, Dan Nica a facut referire la agenta Cristina Ana Tacea din Calafat, care a imobilizat un infractor periculos.
La noi nu exista nici macar aceasta conditie, astfel ca judecatorul poate oricand sa decida ca un infractor e vinovat, apoi sa renunte la aplicarea pedepsei fara nici o opreliste", a explicat Laura Stefan din cadrul SAR.
Parca am fi un consiliu si un primar delapidator, infractor, pus la zid si impuscat. Adica exista o lege in tara asta si niste hotarari de consiliu.
"5 ani de strategie, canci rezultate", sau "rom infractor fiziologic", aluzie la o afirmatie a ministrului de Externe, Teodor Baconschi.
Au reusit prin furt, mita, diversiune, smecherie, nesimtire sa aduca la putere, pentru a doua oara, pe presedintele infractor Traian Basescu!
In loc sa decreteze ranjind intr-o parcare ca dupa noapte vine zi si deci Justitia trebuie respectata, presedintele Basescu ar fi trebuit sa convoace o conferinta de presa, cum a facut-o de atatea ori de un an incoace, in care sa anunte ca va cere, daca nu arestarea (in 2004 cerea fara sa clipeasca arestarea pentru nimic a autorului softului electoral), atunci demisia guvernului infractor pentru a fi cercetat penal.
"Nu am vazut niciun infractor demascat de dl Ponta in postura sa de procuror", a spus Traian Igas, care sustine ca presedintele PSD "nu face altceva decat sa revolte romanii impotriva romanilor".
Domnule presedinte, Boldea e un infractor sinistru, un evazionist periculos. Un corupt! - Mwai Kibaki: Un corupt? Hm. - Traian Basescu: Nu stiu daca in Kenya exista corupti...
De Rus a zis ca trebuie sa demisioneze fiindca l-a sunat pe Adrian Nastase in loc sa-l fi tratat ca pe orice infractor si pentru ca dupa ce a fost operat, nu a fost transferat la Spitalul penitenciar Rahova.
"Acest tip de campanie care incearca sa sugereze ca oricine doreste demiterea lui Traian Basescu este neaparat un infractor sau complice al unor infractori nu face decat sa invenineze si mai mult atmosfera publica din Romania.
Scandalul implicarii inacceptabile a Comisiei Europene in mersul justitiei din Romania, scandal creat si alimentat artificial in laboratoarele Vivianei Reding, plaseaza Romania in pozitia de stat-infractor al Europei.
observatia e valabila si in cazul sau, fiind ales si reales cand era deja inculpat pentru coruptie si, ca tare, "posibil infractor".
Daca vor sa ajunga din urma un infractor si li s-a terminat cota, politistii trebuie sa "apeleze" la propriul buzunar.
2 Valea Rosie nu a raspuns ieri nimeni la telefon.Giubelan se plânge si elSeful Serviciului coordonare asociatii, Marian Giubelan, numit „infractor general“ de un craiovean pentru ca ar acoperi nenumarate nelegiuri pe banii locatarilor, depune si el plângeri penale la Parchet, stârnind râsul procurorilor.
2 Valea Rosie nu a raspuns ieri nimeni la telefon.Giubelan se plânge si elSeful Serviciului coordonare asociatii, Marian Giubelan, numit „infractor general“ de un craiovean pentru ca ar acoperi nenumarate nelegiuri pe banii locatarilor, depune si el plângeri penale la Parchet, stârnind râsul procurorilor.
Gabriel Daraban, asociat si el cu Sorin GrozaIn SC Gedvec SA, de unde a furat dividendele pe 3 ani ale asociatilor turci, Sorin Groza este partener cu doi foarte cunoscuti oameni de afaceri constanteni, care habar nu aveau ca lucrau de ani de zile alaturi de un infractor.
Chiar si un infractor amator, dupa 2-3 zile de filaj, din parculetul de vis-a-vis, de unde poate supraveghea intrarea in banca fara sa dea de banuit, ar fi putut intra si iesi in maxim un minut cu toti banii de la ghisee, dupa care sa dispara printre blocuri, fara stresul ca ar exista vreun paznic care sa-l opreasca.
Si, dat fiind pedigree-ul de infractor al patronului Florentin Scaletchi (foto), cu atat mai indreptatiti suntem sa credem ca seful Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului (OADO) face parte din acei 80% si nu isi declara chiar tot ce se incaseaza la hotel.
google-analytics.com