Blogul Roxanei Iordache: MONICA MACOVEI: AM O STARE DE NELINISTE

Monica Macovei a participat, azi, la relansarea dreptei lui Livache, pe nume "Noua Republica". Pentru cine nu stie ce e dreapta lui Livache inseamna ca nici n-are nevoie.
Ea a declarat ca aceasta dreapta este pentru alegatorii dezamagiti, care trebuie sa aiba o noua motivatie.
Declaratie citata de Mediafax: "Am dubii serioase cu privire la faptul ca Adrian Nastase este tratat si primeste diagnostic de la doctorul Bradisteanu (...) Faptul ca diagnosticul il pune doctorul Bradisteanu, care a fost senator PSD si cercetat pentru coruptie, nu-mi da o stare de liniste cu privire la faptul ca diagnosticul este unul corect".
De doctorul Lascar nu zice nimic? Nici de anestezist? Dar cum de nu s-a luat si de politist, stiti voi, salvatorul care are un salariu de 11x mai mic decat comisionul de consultanta de la Conpet al tatalui Anastase? Apropo, angelica Anastase, demonicul Nastase. Nu?
De Rus a zis ca trebuie sa demisioneze fiindca l-a sunat pe Adrian Nastase in loc sa-l fi tratat ca pe orice infractor si pentru ca dupa ce a fost operat, nu a fost transferat la Spitalul penitenciar Rahova.
Nici Ponta n-a scapat, a zis ca pana si in China i se cere demisia.
Acum, serios, o (mai) poate ajuta cineva?
Si doua ghicitori:
Despre cine a zis: "E gol de continut, e un maimutoi care rade si pacaleste" (DIGI TV).
"O sa se duca acolo, dar nu o sa vobeasca nimeni cu el. Face rau Romaniei, poate renunta la satisfacerea orgoliilor personale si incearca sa nu faca rau Romaniei" (Mediafax).
Nt! N-ati ghicit.