Agerpres informeaza: Traian Igas: Antonescu nu a facut nimic cu care sa se mandreasca in politica, iar Ponta nu s-a remarcat in profesia sa.
Democrat-liberalul Traian Igas(foto), ministrul Administratiei si Internelor, i-a criticat sambata la Alba Iulia pe liderii PNL si PSD, spunand despre Crin Antonescu ca "nu a facut nimic cu care sa se mandreasca pana in acest moment in politica romaneasca", iar despre Victor Ponta ca este "un om care nu s-a remarcat prin profesia pe care se lauda ca o are".
Traian Igas a spus despre PSD si PNL, "partide care se vor a fi fie de dreapta, fie de stanga, dar in final sunt partide populiste", ca "incearca prin minciuna, prin populism sa convinga ca ceea ce ei fac fac bine".
Democrat-liberalul sustine ca PNL "nu face altceva decat sa le arate romanilor ca i-a pacalit 20 de ani, spunand ca este un partid de dreapta".
Igas a aratat ca prin alianta semnata sambata cu PSD PNL "si-a dat jos masca" si a aratat ca este un partid de stanga.
Traian Igas a declarat ca liderul PNL, care "nu a facut nimic cu care sa se mandreasca in acest moment in politica romaneasca", incearca sa faca o fuziune prin procurorul Ponta, "un om care nu s-a remarcat prin profesia pe care se lauda ca o are".
"Nu am vazut niciun infractor demascat de dl Ponta in postura sa de procuror", a spus Traian Igas, care sustine ca presedintele PSD "nu face altceva decat sa revolte romanii impotriva romanilor".
Ministrul Administratiei si Internelor a mai spus ca PDL va fi in continuare la guvernare si ca va ajunge sa guverneze din nou Romania din 2012.
Traian Igas a participat sambata la reuniunea Consiliului de Coordonare al organizatiei PDL Alba.