Cautare

906 de rezultate pentru "imobiliare" (2.55 secunde)
Vanzatorul, la randul sau, cere un pret mai mare pentru ca, in urma negocierii, sa poata obtine pretul dorit", a declarat Niculina Otovescu, directoarea agentiei imobiliare Bela.
Una dintre problemele majore cu care se confrunta agentiile imobiliare este lipsa unei legislatii specifice, care sa le reglementeze activitatea. ... Persoana care face intermedierea e nevoita sa pluseze intr-o parte si sa lase din pret in alta", a declarat Niculina Otovescu, directoarea Agentiei imobiliare Bela.
Pioneri in implementarea acestei variante au fost HVB Bank si ¥iriac care, inainte de fuziune, au majorat cu cinci ani perioada maxima de rambursare a creditelor imobiliare, respectiv ipotecare, pana la 25 de ani.
Grupul Raiffeisen a inaugurat ieri cel de-al II-lea Centru pentru Credite Ipotecare si Imobiliare din Romania la Constanta.
In cazul unor categorii de credite - investitii imobiliare -, BNR a stabilit un avans minim de 25%.
Agentiile si agentii imobiliari vor fi obligati sa respecte anumite criterii de calitate a serviciilor in relatiile cu clientii, prin introducerea unui standard profesional, care va fi elaborat de Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare (ARAI), pe baza reglementarilor europene.
Agentiile imobiliare nu vor mai face legea in relatiile cu propriii clienti, obligatiile "exagerate" impuse prin contractele incheiate urmand sa fie eliminate.
Mai mult, expertii sustin ca investitiile imobiliare raman unele dintre cele mai rentabile plasamente. Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale.
Acest lucru a dus la incheierea unui numarul record de tranzactii imobiliare. Datele Uniunii Nationale a Notarilor Publici (UNNP) arata ca tranzactiile imobiliare incheiate de la inceputul anului si pana acum au crescut de cinci ori fata de aceeasi perioada a anului trecut.
„Noile norme au în vedere atât creditele imobiliare/ipotecare, cât si creditele de consum: ... În ceea ce priveste avansul standard pentru creditele imobiliare/ipotecare, începând cu 15 august, la Banca Transilvania acesta va scadea de la 25 la 15%.
Situatia este cu atât mai grea cu cât în ultima luna veniturile craiovenilor nu au crescut cu cei 5,2%. „Tranzactiile au stagnat“ Impactul acestei situatii asupra pietei imobiliare nu s-a lasat prea mult asteptat.
Aparitia creditelor a provocat o crestere a pietei imobiliare Imediat dupa 2003 piata tranzactiilor imobiliare, in special a spatiilor pentru locuit, a explodat, cunoscand o crestere a preturilor de pana la 100%.
„O usoara schimbare se simte, în sensul ca exista o tendinta de a ridica preturile în zona din apropierea fabricii, unde se stie ca vor construi firmele ce asigura aprovizionarea Ford“, explica, la sfârsitul lunii septembrie, Valeriu Onescu, directorul Agentiei Rai Imobiliare.
Banca Comerciala Romana (BCR) a inceput sa acorde imprumuturi fara avans pentru investitii imobiliare. Astfel, BCR ofera trei variante de imprumuturi pentru investitii imobiliare, in functie de nivelul avansului, se arata intr-un comunicat al bancii.
Acest tip de dobânda are însa avantajul ca permite accesarea unei sume mai mari de bani.80% dintre clienti cumpara locuinte cu creditNumarul creditelor imobiliare contractate de craioveni pare sa fi scazut.
Acest tip de dobânda are însa avantajul ca permite accesarea unei sume mai mari de bani.80% dintre clienti cumpara locuinte cu creditNumarul creditelor imobiliare contractate de craioveni pare sa fi scazut.
Persoanele fizice sunt mai tentate decat companiile sa faca evaziune fiscala in tranzactiile imobiliare, a declarat presedintele Agentiei de Administrare Fiscala, Daniel Chitoiu. Notariatele, cadastrul si primariile vor fi obligate sa completeze on-line informatiile privind tranzactiile imobiliare.
"Exista o corectie a pietei imobiliare. ... Piata imobiliara a fost emergenta si disproportionata", a spus Isarescu.Desi înca nu exista date concrete privind evolutia preturilor la apartamentele vechi, agentiile imobiliare au confirmat recent ca acestea se vând si la preturi cu 25% mai mici decât cele anuntate.
scaderea preturilor la imobile" Aceasta este afirmatia administratorului agentiei imobiliare din Galati, Gabriel Baicu care, de altfel, a precizat ca aceste ieftiniri sunt bine venite in conditiile in care piata imobiliara din Galati atinsese apogeul.
Prelungirea perioadei de înghet a pietei imobiliare din Craiova influenteaza în mod negativ piata constructiilor. Dezvoltatorilor de proiecte imobiliare le-a cam pierit elanul, iar rezultatul e vizibil: ... În Craiova, cei ce au apucat sa demareze proiecte imobiliare si-au temperat elanul.
google-analytics.com