Cautare

16107 de rezultate pentru "imformatii despre factura" (9.26 secunde)
Potrivit NewsIn, Severin ar fi promovat un amendament, iar apoi i-a anuntat printr-un e-mail pe falsii lobbyisti, afirmand ca amendamentul de care sunt interesati a fost depus la timp. La scurt timp, el ar fi trimis o factura de 12.000 de euro pentru "servicii de consiliere".
Potrivit NewsIn, Severin ar fi promovat un amendament, iar apoi i-a anuntat printr-un e-mail pe falsii lobbyisti, afirmand ca amendamentul de care sunt interesati a fost depus la timp. La scurt timp, el ar fi trimis o factura de 12.000 de euro pentru "servicii de consiliere".
Chiar in timpul controlului, Primaria Breasta s-a grabit sa emita factura nr. 3526/26.04.2010, pentru suma de 99.500 de lei.
El ar fi promovat un amendament, iar apoi i-a anuntat printr-un email pe falsii lobbyisti, afirmand ca amendamentul de care sunt interesati a fost depus la timp. La scurt timp, el ar fi trimis o factura de 12.000 de euro pentru "servicii de consiliere".
Pentru a modifica legislatia electorala de asa factura incat sa nu sufere un esec usturator. Puterea nu este interesata de importanta votului popular si de alternanta la putere.
Astfel, vor beneficia de ajutor din partea statului doar familiile care au venituri de pana la 786 de lei de persoana si care nu detin anumite bunuri, iar pentru majoritatea romanilor racordati la sistemul central de incalzire, factura la intretinere se va dubla.
In viziunea presedintelui, Romania este "grav afectata" de situatia din zona euro si plateste "o factura grea a intarzierii deciziilor convingatoare in zona euro".
Social-democratii sustin ca aceste semnale politice le "dau incredere", pentru ca ele arata "tendinta electoratului de a se raporta la cei care ofera solutii rationale, corecte, echitabile respingand abordarile brutale, in urma carora cei mai dezavantajati de criza sunt si cei pusi de guvernele conservatoare sa plateasca mai departe factura declinului economic".
Ambele operatiuni de influenta asumate de un agent de propaganda si influenta de cel mai inalt nivel posibil demonstreaza cat de mare este presiunea asupra Cotrocenilor, cam de ce factura sunt unii dintre oamenii presedintelui, de unde pot veni comenzile si de ce nu le poate rezista primul cetatean al tarii.
Evident, eu stiu foarte bine ca voi plati factura pentru boacanele facute de altii, pentru idioteniile facute de altii, pentru aroganta, incompetenta si hotia altora!
Numai astfel ei vor plati in mod convingator factura. Prin urmare, un PDL renascut nu are nevoie nici de Videanu, nici de Berceanu si nici chiar de Blaga, care lasa impresia ca se afla in prezent pe cai mari.
Drept pentru care mobilizarea la vot va fi foarte mare la parlamentare, si PDL va plati factura. Dupa care va veni din nou randul lui Basescu.
Potrivit primului-ministru, studiile si evaluarile pe termen scurt releva ca TVA diferentiata in procedura in care se emite factura de 24 la suta dupa care, pe baza acelei facturi, producatorul primeste inapoi 15 la suta va scoate la fiscalizare piata neagra a produselor agricole, va incuraja productia internationala si va sprijini foarte mult investitiile in continuare in agricultura.
Ce om ar accepta sa lucreze nemijlocit cu un individ de aceasta factura? - e cea mai putin importanta intrebare in actualul context.
Dovada utilizarii legale a produselor software se face prin contractul de licentiere, in cazul CD-urilor media se prezinta manualul sau cardul original de inregistrare si factura fiscala sau alt document de provenienta.
Documentatia necesara pentru obtinerea creditului Actele necesare pentru alcatuirea unui dosar de credite sunt, in general, identice pentru toate bancile si se refera cu precadere la factura proforma de la dealerul autorizat, cerere de creditare, certificate de casatorie, acte de identitate si adeverinte de venit pentru imprumutat si coplatitor, declaratii privind angajamentele de plata, copie dupa cartea de munca.
Pentru orice alt credit care depaseste aceasta valoare, solicitantul trebuie sa prezinte o adeverinta de venit si o factura de utilitati, explica reprezentantii APC.
Intrucit in decursul acesteia sint practicate doua preturi diferite, societatea a hotarit sa emita cite o factura pentru fiecare perioada.
Facturile agentilor economici vor fi emise in format electronic incepand cu 2006, a declarat ieri ministul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.
Apostu a mai precizat ca, in prezent, 50% din pretul unui tractor se regaseste in factura utilitatilor si a achizitiilor de materii prime, 18-20% se duce la fondul de salarii, iar restul in impozite si taxe la stat.
google-analytics.com