Cautare

425 de rezultate pentru "imas adriana" (5.08 secunde)
Presedintele completului de judecata a fost Adriana Dinescu Maracinescu si grefier Maria Magdalena Radu.
Proiectele de legi ale sigurantei, in forma aprobata de Guvern, au ajuns la Departamentul Securitatii Nationale al Presedintiei, iar dupa avizarea in CSAT acestea se vor intoarce la Guvern, conform HG 50/2005, a declarat ieri consilierul prezidential Adriana Saftoiu.
In atentia Europei Euro-observatorul Adriana Ticau va prezenta cazul primarului de la Namoloasa si modul in care reprezentantul Guvernului in teritoriu a actionat.
In alta ordine de idei, cazul primarului de la Namoloasa va fi prezentat si in Parlamentul European de catre euro-observatorul Adriana Ticau.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretul de revocare a lui Gheorghe Flutur din functia de ministru al agriculturii, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei, Adriana Saftoiu.
PSD vrea sa ii trimita la Bruxelles pe deputatii Titus Corlatean, Adrian Severin, Ioan Mircea Pascu, Gabriela Cretu, Cristian Dumitrescu, Dan Mihalache, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu si pe senatorii Vasile Dancu, Adriana Ticau, Corina Cretu si Alexandru Athanasiu.
Despre cazul primarului Valerian Todita au vorbit toti cei care au urcat la tribuna, senatorul Adriana Ticau precizind ca intregul Parlament European stie de ceea ce i s-a intimplat.
Vasile Dancu, Adriana Antipa (PSD Sector 1), Anne Juganaru, Liliana Naum si Gabriel Ispas (fost consilier al ex-premierului PSD Adrian Nastase) vor candida pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Analiza politica si comunicare.
Adriana Saftoiu, purtatoarea de cuvant al Presedentiei, a precizat ca Seres este inca ministru al Economiei, desi si-a dat demisia din aceasta functie, pentru ca Traian Basescu nu a semnat inca ordinul de revocare din functie.
ßefa bufetului de la Palatul Victoria, Adriana Misirgic, a justificat decizia prin lipsa unui mobilier suplimentar. "Nu avem mai multe scaune, ci doar atatea cat trebuie sa fie la fiecare masa.
Alaturi de parlamentarul european s-au aflat secretarul general al tinerilor socialisti francezi si euro-observatorii romani Adriana Ticau si Alexandru Atanasiu, fost ministru al Educatiei in Guvernul Adrian Nastase.
De emotiile alegerilor va avea parte PD Constanta si in cazul Colegiului Medicilor, pentru care candideaza o membra a organizatiei municipale democrate, medicul stomatolog Adriana Campeanu.
La 8 noiembrie, consilierul prezidential Adriana Saftoiu anunta ca proiectele de legi din pachetul privind siguranta nationala, in forma aprobata de Guvern, au ajuns la Administratia prezidentiala, precizand ca, dupa avizarea in CSAT, acestea se vor intoarce la Guvern pentru a fi adoptate.
Motivul oficial al intrevederii, conform declaratiilor consilierului prezidential, Adriana Saftoiu, a fost discutarea unor aspecte legate de procesul de acordare de vize cetatenilor moldoveni care doresc sa intre in Romania si despre situatia personalului de la sectia consulara a Ambasadei Romaniei de la Chisinau.
Purtatorul de cuvant al Presedintiei a contrazis, la scurt timp dupa interventia lui ßtefanescu, afirmatiile facute in acest sens de secretarul general adjunct al PC. "Presedintele nu s-a intalnit cu reprezentanti ai grupului Niro", a declarat tot ieri consilierul prezidential Adriana Saftoiu.
Purtatorul de cuvant al Administratiei prezidentiale, Adriana Saftoiu, a respins, joi, acuzatiile de trafic de influenta formulate de liderul PC, Dan Voiculescu, la adresa sefului statului, precizand ca acest tip de corespondenta intre Presedintie si institutii este normal.
Daca domnul ßeres detine aceste convorbiri, sa le faca publice", a declarat consilierul prezidential Adriana Saftoiu. Ea nu a putut preciza numarul sau continutul convorbirilor telefonice pe care Basescu le-ar fi avut cu ßeres.
Adriana Morariu; Nicolae Gheorghita; Mircea Paraschiv; Mircea Tudorancea; Mamut Sadan. Biroul Municipal PLD Constanta: Fiacescu Victor - presedinte. Dl. Fiacescu (Gevi) este de asemenea unul dintre fostii directori ai Petromin, anchetat si dansul in celebrul dosar, de unde i se trage si porecla de Magnetul;
Potrivit acestuia, pana in prezent s-au inscris pe lista de militanti aproximativ 40 de membri, dintre care de mentionat Madalina Popa, Alexandru Craciun, Mihaita Bobe, Matei Silviu, Adriana Campeanu, Alex Marin.
Iani Stavrositi si Cristian Tanase, in calitate de vicepresedinti si Florian Constantin, Dumitru Sin, Nicolae Bacila, Andreea Perhaita, Adriana Morariu, Sadan Mamut, Nicolae Gheorghita, Mircea Paraschiv si Mircea Tudorache, ca membri.
google-analytics.com