Cautare

1208 de rezultate pentru "hotel siret mamaia" (5.75 secunde)
Presedintele Senatului si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani, la hotel Ramada pentru a discuta despre acest proiect politic, iar in cadrul reuniunii s-au impartit formulare pentru racolarea de membri.
Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani la hotel Ramada pentru a discuta despre formarea unui nou partid.
Un sejur de 5 nopti la un hotel de trei stele la Stana de Vale costa, incepand de astazi, intre 6,9 milioane de lei si 11,2 milioane de lei, tarife diferentiate in functie de ceea ce alegeti, camera dubla, single sau apartament, cazare cu demipensiune si/sau tratament.
In Mangalia, la Hotel „President” tarifele, calculate in euro, au scazut cu un procent de aproximativ 17%, astfel ca o camera simpla este 43 de euro, una dubla „single” este 45 de euro, dubla de lux este 80 de euro, apartamentul de lux - 106 euro, iar apartamentul „prezidential“ costa 156 de euro.
Unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Romania si in acelasi timp si cel mai scump este Carol Parc Hotel, situat in zona parcului Carol, pe cel mai inalt punct natural din Bucuresti (Dealul Filaret).
Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia Nedespartiti "la bine si la greu" Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
Frumoasa artista a ales sa isi petreaca un weekend prelungit la malul marii intr-un hotel de patru stele din statiunea Venus. Vedeta a ales hotelul Melodia din Venus pentru ca este un hotel intim, departe de agitatia din alte statiuni.
Radio Romania Cultural si Hotel Cismigiu din Bucuresti va ofera un week-end cultural in Capitala. In perioada 1 martie - 31 august, inemisiunea Orasul Vorbeste (10:05 - 12:00) de la Radio Romania Cultural, va fi organizat concursul Weekend cultural in Capitala, in parteneriat cu Hotel Cismigiu.
Hotel Gouvia, Hotel Molfetta Beach, un hotel cu plaja privata pentru turistii mai pretentiosi, Hotel Saint Nicholas, un hotel de 3* ce ofera conditii bune de cazare si tarife decente.
Organizatia municipala a Partidului National Liberal i-a cerut ieri primarului Radu Mazare "sa nu puna in pericol siguranta turistilor care vor vizita in aceasta vara statiunea Mamaia si sa aloce fondurile necesare pentru asigurarea securitatii in locurile publice".
Primarul Radu Mazare a reactionat dur la auzul observatiilor facute cu o zi inainte de Inspectoratul Judetean de Politie cu privire la insuficienta implicare a Primariei Constanta pentru rezolvarea problemelor de trafic din statiunea Mamaia. "Sunt pline orasul si statiunea Mamaia de indicatoarele lui Mazare.
In cursul zilei de ieri, un turist a fost accidentat de o wola a DADL-ului pe plaja din statiunea Mamaia, in zona Pescarie...
Autorizarea constructiilor temporare sau permanente in zona de coasta a Marii Negre aferenta statiunii Mamaia a fost interzisa miercuri in sedinta de Guvern. Pana ieri, doar in statiunea Mamaia exista permisiunea de a se construi.
Primarul a facut referire, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, si la DADL, care, sustine Radu Mazare, trebuie sa stranga nisipul imprastiat pe promenada din statiunea Mamaia.
Basescu s-a relaxat sambata plimbandu-se prin Mamaia, prilej pentru o noua baie de multime, dar si pentru o alta disputa cu ziaristii care ii urmareau miscarile.
Si asta in contextul in care, in aceeasi zi, primarul Constantei a primit, de la Organizatia Mondiala a Turismului, master planul pe turism pentru statiunea Mamaia. ... Organizatia a pus insa accent pe statiunea Mamaia si Timisoara, pentru ca le-a placut potentialul acestora.
, ca a discutat la sfarsitul saptamanii trecute cu ministrul Turismului, Elena Udrea, despre cum ar trebui dezvoltata statiunea Mamaia, care ar putea ajunge sa semene cu Monte Carlo si Rio de Janeiro.
Noul centru destinat asigurarii de servicii informationale, consultanta si asistenta in afaceri pentru intreprinzatorii constanteni mici si mijlocii functioneaza in sediul PIMM Constanta, situat pe B-dul Mamaia nr.186 si este conceput ca un departament al organizatiei patronale amintite, ce se va autofinanta din prestarile de anumite servicii contra cost, efectuate pentru solicitanti, noul centru de afaceri fiind o unitate teritoriala a unei retele de organisme similare infiintate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, la nivelul intregii tari.
Hotelierii reuniti in Asociatia Patronala "Mamaia" si-au desemnat ieri patru reprezentanti care sa le apere interesele in fata autoritatilor centrale, in sensul anularii Ordonantei plajelor.
Daca pana acum operatorii de plaja puteau construi fara autorizatie in zona de coasta a Marii Negre aferenta statiunii Mamaia, Guvernul a hotarat sa interzica acest lucru.
google-analytics.com