Cautare

1207 de rezultate pentru "hotel siret mamaia" (2.77 secunde)
Situatia e in continuare sub monitorizare, supraveghere si in interventie pe Siret, cu precadere la Rachiteni, la iesirea din judetul Iasi, in judetul Neamt (zona Roman) si in judetul Bacau (in apropierea zonelor de retentie de la Dagesti).
La patru stele, adica la Hotel „President”, ofertele includ mai multe pachete, de 2, 3 sau 5 nopti de cazare, atat pentru Craciun, cat si pentru Revelion.
In Predeal se poate alege cazarea intr-o vila contra sumei de 1,6 milioane de lei pe camera dubla, in perioada 29 aprilie-2 mai sau in hotel de trei stele, caz in care se vor plati 199 de euro pe camera dubla.
Considerata principala problema a celor cu venituri medii, cazarea pe Litoral a prins forme din cele mai diverse, de la inchirierea unei camere la hotel, pana la acceptarea unei camere la un particular.
Spre exemplu, un concediu in Antalya, la un hotel de patru stele, in regim all inclusive, costa 343 de euro. ... In septembrie insa, un sejur de sapte nopti la un hotel de patru stele costa 343 de euro de persoana.
Daca avem in vedere ca numai in 2004 s-a cheltuit pentru cazare in medie 700 de milioane de lei vechi pentru un deputat cazat la hotel si 224 de milioane de lei pentru unul care a optat sa stea „in alte spatii“ ar fi fost mai rentabila construirea unui hotel din temelii decat continuarea colaborarii cu Hotel Bucuresti.
In conformitate cu site-ul Bloombiz, pana in 2010, marile orase vor avea cel putin un hotel clasificat la patru stele. ... Dintre acestea, unul - Hotel Golden House - este situat intr-o cladire construita in jurul anului 1890, in elegantul stil neo-eclectic (Casa Poenaru), care face parte din Patrimoniul National.
- Athenee Palace Hilton Hotel, Bucuresti - Bucharest Marriott Grand Hotel, Bucuresti - Crowne Plaza Hotel, Bucharest - Plaza Romania - Bucuresti Mall - Aeroportul Henri Coanda - Facultatea de Automatica - ASE - Restaurantele CityGrill si CityCafe ofera wifi gratuit - la Univ.
Hotel Gorgulho 3*** Adresa: ... 319 euro Hotel Windsor 4**** Adresa: ... 361 euro Hotel Estalagem Quinta Mirabela 5***** Adresa: ... -transfer aeroport-hotel-aeroport; -7 nopti cazare cu mic dejun hotel 3/4/5* in Madeira. ... Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner.
JW Marriott, orasul din mijlocul orasului Unul din cei mai mari jucatori de pe piata hoteliera locala, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si-a castigat in cei 17 de existenta reputatia de un oras in mijlocul orasului datorita impresionantei desfasurari de produse si servicii:
Nordul Cappadociei - tur de o zi Plecare de la hotel pentru un tur intr-una dintre cele mai impresionante parti ale Cappadociei. ... Transferurile de la si spre hotel sunt incluse in tur.
Prima oprire a fost pe plaja din Mamaia, acolo unde totul era deja pregatit, iar nisipul era foarte curat. ... Speram ca in continuare sa se obtina si PUZ-ul pentru a intra in normalitate", a declarat Mohamad Murad, operator de plaja in statiunea Mamaia.
000 de lei pentru organizarea Festivalului de muzica usoara Mamaia 2009. “Pentru organizarea Festivalului National de Muzica Usoara Mamaia 2009 si a campaniei “Mamaia cauta o vedeta” este necesara suma de 1.
Asociatia Patronala Mamaia, reprezentata prin circa 80% dintre hotelierii din statiune, este nemultumita de modul in care Ministerul Mediului si DADL au atribuit portiuni de plaja unor agenti care nu au nici o treaba cu turismul.
In doar cateva zile de la introducerea taxei de bariera in statiunea Mamaia, Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) a incasat pentru tranzitul masinilor neinmatriculate in Constanta "o caruta" de bani.
Hotelul Rex din Mamaia se va afilia la una dintre cele mai luxoase organizatii hoteliere din lume, The Leading Hotels of the World, fiind prima unitate hoteliera din Romania care intra in acest sistem, potrivit proprietarei Carmen Adamescu.
La Hotel "Carmen" din statiunea Venus, unitate de asemenea de patru "stele", pachetul promotional este de doua zile de cazare - 109 euro, pretul cuprinzand mic dejun varianta bufet, cina si dejun barbeque, cu program folcloric.
Locurile de cazare fac parte din programul "O saptamana la mare", iar tarifele practicate de agentiile de turism variaza intre 99 si 149 de lei, in functie de gradul de confort oferit de fiecare hotel in parte.
In hotel este amenajata si o sala de conferinta de 250 de locuri, un restaurant cu 240 de locuri, piscina, gradinita, un mini SPA center, o gelaterie, parcare gratuita pentru clienti si o plaja.
- 1 noapte cazare hotel Tiberias/Nazareth 3*-4* - clasificare locala, 5 nopti cazare Asezamantul Romanesc de la Ierihon (echivalent 2* - clasificare locala) - masa in regim demipensiune (Ierihon - meniu fix, miercuri si vineri mancare de post, Nazareth/Tiberias - bufet);
google-analytics.com