Cautare

1208 de rezultate pentru "hotel siret mamaia" (3.71 secunde)
Dar, ca intotdeauna, cand vine vorba de politica, surprizele sunt doar aparente, dupa cum spuneam, si asta pentru ca Elena Ivanescu, pe langa experienta sa in turism si management (detine clubul Miraj si hotelul Doina din Mamaia), este si ruda cu deputatul PD-L Maria Stavrositu (foto).
Prospat numit membru in Consiliul de Administratie al SC Mamaia SA, Virgil Cirstea (foto) este, de cateva zile, si noul director general al celei mai mari societati de stat care activeaza in turismul de pe litoral.
Intre 17-21 iunie va avea loc evenimentul Romanian Boat Show Mamaia, care pentru prima oara se va tine pe apa si nu pe uscat, asa cum se obisnuia.
ECSIF PROPERTIES a vandut, recent, unui fond de investitii din Asia, proiectul BLACK PEARL din Mamaia, pentru suma de 550.000 de euro.
De astazi si pana pe 28 mai a.c., Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in colaborare cu Federatia Patronatelor din Industria Usoara (FEPAIUS) organizeaza in statiunea Mamaia cea de-a XXXV-a editie a Targului National de Imbracaminte - Incaltaminte, TINIMTEX.
Olimp, Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Saturn, Venus, Jupiter, Costinsti si Eforie Sud), Olimp reuseste sa scoata din bugetul unei familii circa 3.600 de lei pentru un sejur ce include 7 nopti de cazare la hotel de trei stele, all inclusiv.
Astfel, pentru o persoana, un sejur de zece nopti, care include cazare si trei mese, la un hotel de doua stele din Mamaia, va costa, incepand cu 21 august, 967 de lei, pe cand la un hotel de trei stele, aceeasi oferta este de 1.627 de lei.
pe platoul din fata Cazinoului din statiunea Mamaia.
Noul director general al Mamaia S. ... El si-a exprimat dorinta de a pleca", a mai spus Virgil Cirstea, care a adaugat ca fostul director general nu se mai regaseste pe nici un post din cadrul SC Mamaia S.
Hotelierii din statiunea Mamaia, dar si din sudul litoralului, vor ca plajele sa treaca in administrarea autoritatilor locale constantene, care sa infiinteze o societate pentru intretinerea acestora, urmand ca portiuni de plaja sa fie inchiriate spre folosinta hotelierilor.
Taxa de acces in statiunea Mamaia va fi achitata din nou de turisti incepand de marti.
Mazare face un Miami din Mamaia: blocuri de 20 de etaje, mall, canale Statiunea Mamaia se va transforma intr-un oras-statiune al distractiilor, potrivit noului PUZ elaborat de Kalinia Proiect.
0728-495.346 www.mineralexpo.ro [email protected] Intre 15 si 18 august 2013, Mineral Expo revine in satiunea Mamaia cu cele mai in voga bijuterii din cristale si pietre semipretioase.
Festivalul Mamaia se tine la sfarsitul lunii august! Organizatorii Festivalului Mamaia au găsit fonduri in ultima clipă
000 de euro pentru cazarea politistilor care vor fi detasati in acest sezon estival in statiunea Mamaia. ... Primarul a precizat ca este vorba despre aproximativ 120 de politisti, care vor asigura ordinea publica in Mamaia si partial in Constanta.
Hotelierii din Mamaia sunt nemultumiti de activitatea desfasurata de Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) in statiune si considera ca plaja ar trebui sa treaca in administrarea Consiliului Local Municipal Constanta.
, pe platforma Power Marine, in Mamaia, vis-a-vis de Hotel Rex, are loc evenimentul Power Marine Autoshow, editia a doua. ... Cu aceeasi ocazie, primarul a incurajat organizarea oricarui eveniment ce naste "nebunia din Mamaia". "Mamaia este locul evenimentelor.
Soseaua de Coasta, drumul de vis construit pe bani europeni intre Mamaia si Constanta. ... Lucrarile la soseaua de coasta, care va lega Mamaia de Constanta, vor incepe in cateva luni.
La patru stele, adica la Hotel „President”, ofertele includ mai multe pachete, de 2, 3 sau 5 nopti de cazare, atat pentru Craciun, cat si pentru Revelion.
Stadiul proiectului Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi Avand in vedere aprobarea investitiei avand ca obiect " Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi" " in cadrul Programului National de Reabilitare si modernizare - 10.000 km drumuri de interes judetean si de interes local va rog sa imi comunicati stadiul de derulare al acestui obiectiv de investitii si data preconizata pentru finalizarea acestora.
google-analytics.com