Cautare

940 de rezultate pentru "hotel forum" (7.26 secunde)
Alianta Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), in colaborare cu Federatia Intreprinderilor din Belgia (FEB), a organizat ieri, la Cercul Militar National din Bucuresti, cu ocazia vizitei de stat a Majestatii Sale, Regele Albert al II-lea al Belgiei, Forumul de Afaceri Romano-Belgian.
Cu toate ca cea mai dificila parte a crizei a trecut, lumea se confrunta cu o incetinire de durata a economiei, comparabila cu "deceniul pierdut" prin care a trecut Japonia in anii ‘90, a afirmat Krugman, la un forum international organizat in Kuala Lumpur, Malayezia.
Dupa ce partea cea mai dificila a crizei economice a trecut, lumea se confrunta cu o perioada de stagnare economica durabila, comparabila cu "deceniul pierdut" prin care a trecut Japonia in anii '90, a spus Paul Krugman cu ocazia unui forum international din Kuala Lumpur.
Reprezentantul special al SUA pe probleme de energie, Richard Morningstar, numit relativ recent in aceasta functie, se afla la Bucuresti pentru a participa la Black Sea Energy and Economic Forum.
Pana acum 25% din fondul alocat acestui program a fost angajat", a declarat, joi, Rodica Ionescu, consilier al presedintelui FNGCIMM, la Romania Construct Forum 2009.
Prezent la deschiderea lucrarilor Forum Invest Energy, Geoana a spus ca in CSAT ar trebui sa fie reprezentat si Ministerul Agriculturii.
Anticipez ca asta se va intampla din nou", a afirmat Rogoff, prezent marti la un forum pe teme economice in Tokyo.
Economistul care a estimat impactul crizei financiare asupra economiilor lumii va participa peste cateva zile la Bucuresti la Forumul Financiar Central & Sud-Est European, organizat de Forum Invest.
Nefiscalizarea pamantului a fost una din cauzele boom-ului imobiliar", a precizat Isarescu la Forumul Financiar 2010 organizat de Forum Invest.
Eximbank nu a fost utilizat cu maxima eficienta Videanu a explicat micilor intreprinzatori prezenti la forum ca din cauza resurselor limitate, Guvernul nu-si permite investitii mai mari decat cele pe care le-a facut deja.
Acolo am inceput cochetaria cu presa (Forum studentesc). Rascoala din 1989 m-a prins la Timisoara si sunt cu adevarat mandru ca am fost pe strazi si am manifestat, chiar daca a spune azi asa ceva pare desuet si caraghios.
Plutoane de postaci de partid folosesc ceea ce ar trebui sa fie un forum ca sa-si plaseze dejectiile mai mult sau mai putin platite.
Din 2007 a activat in domeniul comunicarii corporative in calitate de consultant strategic pentru companii internationale importante si organizator de evenimente de afaceri, in functia de vicepresedinte al Forum Invest.
'Ziua Mondiala a Televiziunii marcheaza data la care, in anul 1996, pe 21 noiembrie, a avut loc, sub egida Natiunilor Unite, primul Forum Mondial al Televiziunii (aceasta zi a fost proclamata prin Rezolutia nr.51/205 a Adunarii Generale a ONU din 17.XII.1996).
Vanzatorii de branza de oaie n-au oi, iar cei care vand carne de porc nu au porci", a spus Minea la "Romania Retail Forum".
Grupul isi daduse intalnire prin intermediul unui forum auto, scopul fiind inca o actiune de boicotare a benzinariilor. Ideea, asa cum o expuneau si cei care mai facusera acest lucru, era simpla.
"Vizita are o componenta economica extrem de importanta, la intalnirea cu premierul Wen Jiabao voi discuta despre implicarea concreta a Chinei in programe majore din domeniile transportului rutier, al energiei si agriculturii, apoi voi participa la un forum romano-chinez, la care voi prezenta in detaliu oportunitatile de investitii", a spus Boc, de pe aeroportul Henri Coanda.
"Am discutat ca oamenii de afaceri din Romania sa poata gasi o iesire pe piata chineza, motiv pentru care delegatia pe care o am cu mine va avea un forum de afaceri, luni, la Beijing, pentru a strange legaturile, pentru a intensifica cooperarea in acest domeniu si pentru a identifica noi piete si noi modalitati de desfacere a produselor romanesti pe piata chineza.(...) Urmeaza ca proiectele sa fie discutate, in plan concret, atat de catre ministrii care ma insotesc, cat si in intalnirea cu primulministru chinez ce va avea loc in cursul zilei de luni", a spus Boc.
Pana acum si-au confirmat participarea la Forum ambasadele din Africa de Sud, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Olanda, Emiratele Arabe si Republica Moldova.
Pana acum si-au confirmat participarea la Forum ambasadele din Africa de Sud, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Olanda, Emiratele Arabe si Republica Moldova.
google-analytics.com