Cautare

940 de rezultate pentru "hotel forum" (2.94 secunde)
"Noi, cei de la USL, avem un plan ambitios din acest punct de vedere, si anume cred ca este necesar acel forum constitutional format din experti, din reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale, care sa dezbata propunerile partidelor, ale USL, ale societatii civile.
Asa se explica reactia de respingere a societatii civile care sustinuse in criza politica din vara functionarea institutiilor in fata asaltului USL, indirect sustinind pozitia presedintelui (cazul celor mai credibile ONG-uri ale momentului: Expert Forum, CRPE si IPP). De ce spunem ca a cedat Basescu?
Sper sa avem o consistenta prezenta americana la a doua editie a conferintei Bucharest Forum, un fel de Davos regional, din aceasta toamna, pe temele energiei si ale oportunitatilor pe care operationalizarea conceptului unui Nou Drum al Matasii, in context post-Afganistan, le poate aduce in regiunea noastra", a precizat Mircea Geoana.
‘Pentru noi, Alianta Progresista nu este rivala Internationalei Socialiste (...) este un alt forum care poate sa ajute la legarea unui dialog cu fortele progresiste (...) care impartasesc valorile noastre, dar care nu sunt in Internationala Socialista (IS)‘, a declarat pentru AFP, in marja conferintei, Harlem Desir, primul secretar al Partidului socialist francez (PS).
Vreo cateva intalniri de forma cu niste ONG-uri, un site botezat pompos "forum constitutional", unde nu se intampla nimic si...
Exista un forum constitutional, care a facut consultari publice in 40 de judete", a declarat Crin Antonescu, citat de rtv.net.
La ce se refera Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, in contextul vizitei premierului chinez Li Keqiang la Bucuresti cu ocazia celui de-al treilea Forum economic China-Europa Centrala si de Est, considera ca presa din tara este "obsedata" de dezvoltarea relatiilor cu China, fiind de neinteles cum unii "privesc cu suspiciune" acest subiect.
Oare sa fie compormis acest forum cultural al prieteniei si armoniei? Noi credem ca ,, niciodata nu este prea tarziu", pentru gasirea solutiilor si revenirea la normalitate.
Sorin Ionita (Expert Forum), Elena Calistru (Funky Citizens), Nicusor Dan (Asociatia Salvati Bucurestiul), Mihai Dragos (Consiliul Tineretului din Romania), Ionut Sibian (Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile), Crustina Guseth (Freedom House), Andrei Cornea (GDS), Liviu Mihaiu (Salvati Dunarea si Delta), Edmond Niculusca (Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate), Catalin Drula (Asociatia Pro Infrastructura), Claudia Postelnicescu (Initiativa Romania), Horia Onita (Consiliul National al Elevilor), Stefan Darabus (Hope and Homes for Children Romania).
Conferintele privind Strategia UE pentru Regiunea Dunarii (Viena, 26-27 ianuarie, Republica Serbia, 20-22 iunie) si cel de-al 4-lea Forum Anual al Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii, (Ulm, 29-30 octombrie).
Mass-media este recunoscuta ca fiind forum pentru discutiile socio-politice si al conflictelor, dar poate in acelasi timp sa sustina sau sa distruga integrarea sociala.
Forum economic Romania - Italia, REDAM INCREDEREA INVESTITORILOR ROMANI SI ITALIENI IN ECONOMIA ROMANEASCA CCIRO Italia, in colaborare cu Biroul de Promovare Comerciala - Economica din cadrul Consulatului General al Romaniei la Milano organizeaza Joi, 29 iunie 2017, ora 10:30, forumul economic ROMANIA-ITALIA, REDAM INCREDEREA INVESTITORILOR ROMANI SI ITALIENI IN ECONOMIA ROMANEASCA.
De asemenea, cei interesati pot dezbate teme de actualitate din domeniul concurentei si ajutorului de stat in cadrul unui forum de pe siteul institutiei:
Mai departe, reprezentantii asiguratorilor spun ca in curand va avea loc un forum international al reasiguratorilor si atunci se va stabili daca printre efectele Katrina se numara si cresterea primelor de reasigurare.
" O gura de oxigen " pentru FSS, UTSL si Forum Presedintele Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor, Gheorghe Tiber, a declarat ca, prin acceptarea aminarii negocierilor, administratia da dovada de partinire si isi ajuta aliatii "firesti" cu o gura de oxigen, acestia avind timp sa se pregateasca de negocieri si sa gaseasca solutii de lupta impotriva SSS.
Romania si Bulgaria au nevoie de o perioada de 33 si respectiv 31 de ani, dupa aderare, pentru a putea ajunge la 75% din venitul mediu pe locuitor al tarilor Uniunii Europene, arata un studiu prezentat, ieri, la Viena, de vicepresedintele Camerei Federale de Comert a Austriei, Heinz Kogler, intr-o Conferinta economica organizata de Forum Invest.
Reuniunea a fost organizata de guvernul regional Madrid in colaborare cu Forum Invest si cu sprijinul Ambasadei Spaniei, cu ocazia vizitei in Romania a presedintelui guvernului regional Madrid, Esperanza Aguirre.
Miliarde de timbre pentru tutun, produse anual Anual se produc 1,9 miliarde de timbre pentru tutun si 275 de milioane de banderole pentru alcool, a mai spus Dan Docan in cadrul unui forum pe aceasta tema desfasurat recent la Constanta.
Totusi, apropiata aderare a Romaniei la UE constituie o perspectiva promitatoare pentru investitorii straini - si in cazul de fata pentru cei francezi - regiunea Constantei avand avantajul ca detine o pozitie geostrategica privilegiata si ca localnicii sunt primitori si vorbitori ai mai multor limbi de circulatie internationala, au apreciat unii dintre participantii francezi la Forum.
De asemenea, Gratiela Iordache, vicepresedinte la Comisia de Buget, Finante si Banci a Camerei Deputatilor, a subliniat ca printr-o retea neinstitutionalizata sau un forum, actorii pietei vor avea o voce comuna in fata autoritatilor.
google-analytics.com