Cautare

1729 de rezultate pentru "hotel arta" (2.64 secunde)
Doina Pauleanu, istoric si critic de arta, director al Muzeului de Arta Constanta. ... Galeria SENSO prezinta o gama complexa de bijuterii unicat, de autor, fiecare fiind o veritabila opera de arta in miniatura. ... Acest eveniment este susținut de FILDAS Art si Catena prin Programul CATENA pentru ARTA.
La Biblioteca Nationala - mezanin, spatiul BiblioExpo, a avut loc recent vernisajul expozitiei Colectii de arta ale Bibliotecii Judetene George Baritiu din Brasov - prima expozitie in cadrul proiectului BiblioExpo.
In hotel este amenajata si o sala de conferinta de 250 de locuri, un restaurant cu 240 de locuri, piscina, gradinita, un mini SPA center, o gelaterie, parcare gratuita pentru clienti si o plaja.
- 1 noapte cazare hotel Tiberias/Nazareth 3*-4* - clasificare locala, 5 nopti cazare Asezamantul Romanesc de la Ierihon (echivalent 2* - clasificare locala) - masa in regim demipensiune (Ierihon - meniu fix, miercuri si vineri mancare de post, Nazareth/Tiberias - bufet);
Presedintele Senatului si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani, la hotel Ramada pentru a discuta despre acest proiect politic, iar in cadrul reuniunii s-au impartit formulare pentru racolarea de membri.
Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani la hotel Ramada pentru a discuta despre formarea unui nou partid.
Un sejur de 5 nopti la un hotel de trei stele la Stana de Vale costa, incepand de astazi, intre 6,9 milioane de lei si 11,2 milioane de lei, tarife diferentiate in functie de ceea ce alegeti, camera dubla, single sau apartament, cazare cu demipensiune si/sau tratament.
In Mangalia, la Hotel „President” tarifele, calculate in euro, au scazut cu un procent de aproximativ 17%, astfel ca o camera simpla este 43 de euro, una dubla „single” este 45 de euro, dubla de lux este 80 de euro, apartamentul de lux - 106 euro, iar apartamentul „prezidential“ costa 156 de euro.
Potrivit lui Andrei Trandafir, vicepresedinte al Asociatiei Patronale Mamaia, tarifele de cazare in Mamaia vor ajunge din acest weekend la 90 - 110 lei pentru un loc pentru o noapte intr-o camera la un hotel de doua stele, la 200 de lei pentru o noapte intr-o camera la un hotel de trei stele, iar la patru stele un loc de cazare la hotel ajunge, in unele cazuri, la 300 de lei.
Unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Romania si in acelasi timp si cel mai scump este Carol Parc Hotel, situat in zona parcului Carol, pe cel mai inalt punct natural din Bucuresti (Dealul Filaret).
Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia Nedespartiti "la bine si la greu" Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
Frumoasa artista a ales sa isi petreaca un weekend prelungit la malul marii intr-un hotel de patru stele din statiunea Venus. Vedeta a ales hotelul Melodia din Venus pentru ca este un hotel intim, departe de agitatia din alte statiuni.
Radio Romania Cultural si Hotel Cismigiu din Bucuresti va ofera un week-end cultural in Capitala. In perioada 1 martie - 31 august, inemisiunea Orasul Vorbeste (10:05 - 12:00) de la Radio Romania Cultural, va fi organizat concursul Weekend cultural in Capitala, in parteneriat cu Hotel Cismigiu.
Hotel Gouvia, Hotel Molfetta Beach, un hotel cu plaja privata pentru turistii mai pretentiosi, Hotel Saint Nicholas, un hotel de 3* ce ofera conditii bune de cazare si tarife decente.
- In 2016 a fost proiectat la UMF Iasi, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Universitatii, un film de arta despre colectia de pictura a tatalui dvs., marele oncolog Ion Chiricuta, colectie care este gazduita in Muzeul din Barlad.
Judecand dupa declaratiile lor de avere, liderii celor doua Camere ale Parlamentului, Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, si Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului, par a fi mari iubitori de arta.
Arta constituie o foarte buna moneda de schimb pe piata si asta pentru ca se vinde in continuare extrem de bine. ... Cea mai bine vanduta opera de arta romaneasca este sculptura lui Constantin Brancusi Pasarea in vazduh.
Haring a indragit arta de la o varsta frageda. In perioada 1976-1978, el a studiat arta comerciala la The Ivy School of Professional Art, o scoala de arta din Pittsburgh.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
De la operele licitatiei dedicate Vechilor Maestri ai artei romanesti, un adevarat omagiu adus artei nationale, la arta avangardista și expresionista si pana la obiecte de colectie special selectionate pentru pasionatii de vanatoare si de echitatie sau pentru cei care colectioneaza instrumente de scris si mobilier de epoca, expozitia invita vizitatorii sa descopere piese importante din istorie.
google-analytics.com