Cautare

1728 de rezultate pentru "hotel arta" (3.34 secunde)
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
Un grup format din 20 de tineri, de la liceele de arta "Nicolae Tonitza" si "Dimitrie Paciurea" din Bucuresti, vor participa, intre 2 si 11 septembrie a.c., in cadrul proiectului cultural "Dobrogea-diversitate etnoculturala si interactiune sociala prin pictura", editia a II-a, finantat de Administratia Fondului Cultural National, la o tabara de pictura organizata de Asociatia RoBizArt din Bucuresti.
Sculptorul Vasile Gorduz, creste in cataloage ( adica in clasamentele de arta ) si va ajunge in scurt timp la o cota apropiata de marele Brancusi. ... Noi , nefiind pregatiti sa-i intelegem arta, nu am gasit potrivit ca in timpul vietii artistului bucurestean, sa-i comandam o statuie pentru Capitala.
Proiectul cuprinde atat colectia vestimentara moderna, inspirata din costumul traditional romanesc, cat si un album de arta si costum, ale carui fotografii au fost realizate in Castelul Bran. ... Palatul Cesianu-Racovita, in Galeria de Arta Artmark, Bucuresti, in cadrul Licitatiei de Valori Traditionale Romanesti (septembrie 2016).
Colectia istorica de arta europeana, pictura romaneasca de patrimoniu, obiecte de epoca, de arta decorativa ori de mobilier ne istoriseste trecutul romanesc al familiei Halfon, pe parcursul a doua secole de existenta si serviciu bancar credincios, in si pentru Romania.
ele reprezinta colectia de lucrari de arta anti-fumat reunite sub numele De la nicotina la arta, inspirate de PROFI.
Evenimentul susținut de FILDAS Art si Catena prin Programul CATENA pentru ARTA va fi prezentat de Doina Pauleanu, Doctor in Istoria Artei si critic de arta, director al Muzeului de Arta Constanța.
Din noiembrie 2018 si pana in august 2019, un numar de 60 de opere semnate de Baba, provenind de la cele mai importante muzee de arta din Romania si din prestigioase colectii de arta internationale, sunt itinerante in cele mai renumite muzee din China.
In ajunul Zilei Nationale Constantin Brancusi, la Casa de Licitatii A10 by Artmark a avut loc prima licitatie de arta contemporana a anului 2021, ce s-a dovedit totodata si cea mai lunga licitatie de arta contemporana vreodata desfasurata.
ARTA pura la cote maxime nascuta din suflet si pasiune, lucruri pentru care merita cu adevarat sa traiesti. ... Ne-a adus in exclusivitate povestea de viata a unui artist care i-a devenit prieten si model de perseverenta dupa ce a reusit sa invinga cancerul si prin arta.
Cand arta se invita in spital (Autoare: ... Pictura, sculputura, arta in general, sunt asociate cu multiple avantaje in aceste cazuri. ... - Folosim aceste copii ale unor opere de arta aduse de la Muzeul Louvre ca pe un instrument declansator al meditatiei in cadrul a ceea ce numim arta-terapie.
Concertul din Sala Schumann, in incinta Muzeului de Arta si evenimentul jubiliar, organizate cu aceasta ocazie de Institutul Cultural Roman si Asociatia Culturala Romano-Germana Atheneum, au avut loc in Germania, la Dusseldorf.
Artista portugheza Joana Vasconcelos a vizitat Galeria Europeana si Galeria de Arta Veche Romaneasca de la Muzeul National de Arta al Romaniei, fiind incantata de tapiseria si icoanele romanesti. ... Sunt uimita de valoarea lucrarilor de arta romaneasca, de artele decorative din tara dumneavoastra.
Orbit de gelozie, Cristian Diaconescu i-a urmarit pe Musat si Dumitruc pana la Roma, intrand peste acestia in camera de hotel, amenintandu-i ca-i va distruge. ... • Intre 7-9 martie 2008 - Roma- Hotel Hassler 5*, tot impreuna cu Elena Musat.
A fost insa doar o scapare din partea guvernantilor, care se vor vedea nevoiti sa renunte la serviciile "publicitare" ale unui investitor al carui hotel se afla oricum sub sechestrul unei banci, in contul datoriilor inregistrate.
In Predeal se poate alege cazarea intr-o vila contra sumei de 1,6 milioane de lei pe camera dubla, in perioada 29 aprilie-2 mai sau in hotel de trei stele, caz in care se vor plati 199 de euro pe camera dubla.
Incepand de anul viitor, turistii care vor veni in Capitala vor plati cu 6 - 8% mai mult pentru a inchiria o camera la hotel.
Considerata principala problema a celor cu venituri medii, cazarea pe Litoral a prins forme din cele mai diverse, de la inchirierea unei camere la hotel, pana la acceptarea unei camere la un particular.
La Hotel "Carmen" din statiunea Venus, unitate de asemenea de patru "stele", pachetul promotional este de doua zile de cazare - 109 euro, pretul cuprinzand mic dejun varianta bufet, cina si dejun barbeque, cu program folcloric.
google-analytics.com