Cautare

612 de rezultate pentru "google" (3.12 secunde)
Motorul de cautare Google celebreaza vineri, 11 August 2017, istoria hip-hop-ului cu un Doodle special. Noul Doodle interactiv este un omagiu adus DJ-ului Kool Herc, creatorul hip-hop-ului, in 1973.
Un domn la costum deschide Google Maps â€" varianta street view si incepem sa ne plimbam prin Bucuresti. ... Mergem cu omuletul galben de la Google Maps pe Schitu Magureanu, unde a citit Popescu primele poezii, mergem pe la iubitele lui, pe Miciurin si la Rosetti.
Ca motor de caautare am folosit cel mai uzitat instrument virtual in domeniu, si anume Google. Pentru fiecare ales am luat ca referintaa primele cinci grupuri de pagini afisate de Google dupaa ce am dat caautare dupaa numele parlamentarului.
Ca motor de cautare am folosit cel mai uzitat instrument virtual in domeniu, si anume Google. Pentru fiecare ales am luat ca referinta primele cinci grupuri de pagini afisate de Google dupa ce am dat cautare dupa numele parlamentarului.
Ca motor de cautare am folosit cel mai uzitat instrument virtual in domeniu, si anume Google. Pentru fiecare ales am luat ca referinta primele cinci grupuri de pagini afisate de Google dupa ce am dat cautare dupa numele parlamentarului.
Dupa cum o arata statisticile Google, Traian Basescu este depasit clar in cautarile pe Internet de catre Cernea, un candidat cu mult mai putina notorietate.
Compania Nokia, principalul producator pe piata de telefonie mobila, va lansa astazi o noua versiune a dispozitivului Internet Tablet care ruleaza si software-ul de comunicatii Google Talk.
Se pare insa ca aceasta alianta nu va avea un efect imediat asupra motorului Google, datorita pozitiei de lider in domeniu de care se bucura in prezent compania din Mountain View.
Cu ocazia unui congres anual al informaticienilor, care a avut loc in Marea Britanie, chief executive officer-ul Google, Eric Schmidt, a profitat de ocazie pentru a sublinia rolul internetului in campaniile electorale.
Potrivit participantilor la conferinta, doua noi tendinte pe piata media se refera la prezenta ziarelor pe retelele de socializare si la incercarea de a gasi metode de publicitate online fara a utiliza solutiile Google.
Google a tot incercat sa capteze piata chineza ani buni, dar a renuntat la acest lucru la inceputul lui 2010.
-Doctul de Google. ... Aici ne intalnim cu cel care, la orice subiect, are disponibil un link relevant, pentru ca el e singurul care are acces la Google si, ca atare, poate imparti lumina si celorlalti.
Google celebreaza inceperea Jocurile Olimpice de Iarna 2018 printr-un doodle special. La aceasta competitie participa peste 2.900 de sportivi, dintre care 28 sunt romani.
Nume cu greutate precum Yahoo, Google, Microsoft sau Skype isi disputa piata utilizatorilor de servicii on-line. In frunte se afla Google, insa nu ofera chiar toate serviciile necesare utilizatorilor.
si NBC Universal au declarat ca vor lansa un site video gratuit in vara aceasta, care va gazdui filme si show-uri de televiziune, venind astfel cu o provocare pentru cunoscutul YouTube, realizat de Google, informeaza Reuters.
Principala modificare o reprezinta cresterea spatiului disponibil de la 1 la 2 GB, capacitate care se ridica la standardele actuale impuse in ultimii ani de Google. ... Conturile de posta electronica Gmail, de la Google, sunt in continua crestere, in momentul de fata fiind de 2.8 GB.
De data aceasta eventualele discutii dintre cele doua firme au la baza dorinta Microsoft de a intra puternic pe piata serviciilor on-line, dupa ce a pierdut in fata Google achizitionarea DoubleClick in urma cu cateva saptamani.
Practic, Microsoft intra serios pe domeniul publicitatii online, acolo unde a pierdut in urma cu cateva saptamani o batalie importanta in fata Google.
Compania T-Mobile USA va scoate la vanzare in luna august un nou smartphone ce utilizeaza sistemul de operare Android, dezvoltat de Google Inc., si care va intra in competitie cu ultimul iPhone al celor de la Apple si cu Palm Pre, informeaza Yahoo News citand Reuters.
Google celebreaza printr-un logo special 50 de ani de la lansarea primelor benzi desenate care ii au ca protagonisti pe Asterix si Obelix, publicate in numarul din 29 octombrie 1959 al revistei Pilote.
google-analytics.com