Cautare

612 de rezultate pentru "google" (3.71 secunde)
8 previziuni ale vizionarului Ray Kurzweil de la Google 2017 - Automobile care se conduc singure "Masinile Google care se conduc singure au parcurs pana acum peste 800.000 de kilometri pe soselele oraselor fara a fi controlate de soferi si fara a provoca vreun accident.
Google omagiaza Ziua Pamantului cu un nou doodle Astazi, este Ziua Pamantului 2017. In cinstea evenimentului Google a schimbat deschiderea primei sale pagini si chiar a facut si un mic filmulet.
Nava Spatiala Cassini, celebrata de Google.
Google are un Doodle special. Ce este solstitiul de iarna SOLSTITIUL DE IARNA 2017, marcat de GOOGLE cu un DOODLE special.
Google. ... - De ce a aparut Pacientul 2.0, cata vreme noi toti avem acces la doctorul google. ... - Exact cum spuneai, toata lumea are acces la doctor google, dar ne-am speriat la ce solutii are el pentru anumite boli.
Cam asa se explica, pe de o parte, pozitia de top pe care o ocupa, in cautarile pe google, fostul "briliant” al fotbalului romanesc, Adrian Mutu.
Cam asa se explica, pe de o parte, pozitia de top pe care o ocupa, in cautarile pe google, fostul "briliant” al fotbalului romanesc, Adrian Mutu.
Google este nevoita sa plateasca o amenda de 2.42 miliarde de euro. ... Google a pierdut procesul initial in 2017 dupa o ancheta care a durat 7 ani.
Seful Google spune ca smartphone-urile nu vor fi inlocuite prea curand de alte tehnologii. Google a lansat primul sau telefon pliabil, Pixel Fold.
Daca nu retii nu stiu ce de la biologie, atunci cand chiar iti trebuie, intri pe Google si te lamuresti. Dar daca n-ai fost crescut sa te integrezi in societate dupa niste reguli, atunci asta nu se mai poate gasi pe Google.
Duminica 3 aprilie 2011, Motorul de cautare Google sarbatoreste 119 ani de la inventarea inghetatei Sundae cu un logo special.
Google il celebreaza astazi pe John James Audubon, un mare ornitolog american. La implinirea a 226 de ani de la nasterea lui Audubon, motorul de cautare si-a modificat logo-ul.
Asa cum probabil va asteptati, Google sarbatoreste aceasta zi prin schimbarea logo-ului. Cel mai mare motor de cautare il omagiaza astfel pe celebrul tehnician la 84 de ani de la nastere.
"Stiti sa-l cautati pe Basescu pe Google?" ... "Stiti sa-l cautati pe Basescu pe Google?", s-a auzit deodata.
Tirul cu arcul este sportul pe care Google l-a ales drept "logo de start" in prima zi a Jocurilor Olimpice 2012.
Romanii care utilizeaza luni, 31 Decembrie 2012, motorul de cautare GOOGLE.ro au surpriza de a gasi un DOODLE special, viu colorat, cu urarea :
Cu acest prilej GOOGLE a creat un DOODLE special, "Joaca-te pe patinoar cu masina Zamboni", o animatie computerizata, un mic joculet in care cu ajutorul masinii Zamboni poti reface gheata patinoarului.
Google Chrome: 44.1% • Mozilla Firefox: 27.9% • Internet Explorer: 16.2% • Opera: 10.9% • Safari:
Noul logo interactiv al Google este realizat sub forma unei animatii, in care litera o din numele motorului de cautare este inlocuita cu 2 personaje alegorice, doua ceainice, indragostite iremediabil.
Jocul s-a lansat pe 6 iulie si a devenit peste noapte cea mai descarcata aplicatie pe Google Play si App Store, magazinele de aplicatii pentru sistemele de operare Android si iOS.
google-analytics.com