Cum Internetul face parte din viata fiecaaruia dintre noi, pe Internet putind gaasi tot ceea ce te intereseazaa sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat saa vedem cit de vizibili sint parlamentarii gaalaateni in paginile virtuale.

Am fost curiosi saa vedem cite rezultate gaaseste un motor de caautare, pe Internet, atunci cind treci in bara de caautare numele parlamentarilor gaalaateni. Metoda a fost foarte simplaa si este la indemina oricaarei persoane care are un calculator conectat la Internet. Ca motor de caautare am folosit cel mai uzitat instrument virtual in domeniu, si anume Google. Pentru fiecare ales am luat ca referintaa primele cinci grupuri de pagini afisate de Google dupaa ce am dat caautare dupaa numele parlamentarului.

Aurel Nechita

Numele deputatului social democrat Aurel Nechita apare in primul rind in paginile oficiale ale Camerei Deputatilor si Senatului, dar si pe site-ul PSD. Intilnim numele lui Aurel Nechita pe site-ul Universitaatii a€žAl. I. Cuza" din Iasi, pe forumul Facultaatii de Comunicare, unde sint expuse modele de stiri, cea in care apare numele deputatului PSD fiind despre infiintarea la Galati a unei facultaati de medicinaa. Urmaatorul site in care apare numele lui Aurel Nechita este unul de stiri, in care este expusaa declaratia acestuia despre situatia spitalelor de psihiatrie din taraa, in urma unui raport al Amnesty International. Momentul numirii lui Aurel Nechita ca secretar de stat in Ministerul Saanaataatii este consemnat si in pagina de internet a unei reviste medicale din Romania. De fapt foarte multe astfel de aparitii pe internet ale deputatului Aurel Nechita fac referire la perioada in care acesta a activat ca secretar de stat in Ministerul Saanaataatii. O declaratie criticaa fataa de noul pachet de legi privind saanaatatea, apartinind deputatului social democrat, apare pe site-ul BBC, dar si ale altor organisme media, locale sau nationale. Numele lui Aurel Nechita apare si pe site-ul Episcopiei Dunaarii de Jos, acesta fiind membru al Administratiei Eparhiale. De asemenea Aurel Nechita apare si ca semnatar al unor sesizaari privind neconstitutionalitatea unor legi.