Cautare

385 de rezultate pentru "furt" (3.29 secunde)
Nu erau semne de furt, iar stiuletii innegriti sau partial mancati de rozatoare sugerau un fenomen petrecut cu cateva zile inainte.
Deocamdata, se anunta tot felul de ciudatenii legate de bani, de la pierderi la pericolul unui furt sau neglijente care sa-ti provoace pagube.
Thomas (25 de ani) a pledat vinovat la 18 ianuarie pentru acuzatiile de crima, conspiratie, furt prin efractie, rapire si mintirea anchetatorilor.
Vicepresedintele PNL Bucuresti, Antonel Tanase, a declarat ca a fost anuntat despre furt de femeia de serviciu, care a observat ca usile sediului fusesera fortate.
Furt la ordinea zilei Daca la toate aceste declaratii acide se adauga faptul ca reprezentantii partidelor se acuza deja intre ei ca au inceput sa-si fure unii altora proiectele pe care le flutura prin fata electoratului, iar fiecare stie mai bine care este lista altui partid pentru Consiliul Local sau cea pentru Consiliul Judetului, dar pe a sa nu, incepem sa vedem deja cum se contureaza, cu aproape o luna inainte de debutul campaniei, o adevarata precampanie plina de mizerii, care in mod sigur va continua si in mai, cand se va da adevarata batalie.
Detasat pentru o perioada de 3 luni de zile ca director general adjunct in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Gelu Danut Dinca (foto) pare sa fie urmarit de ghinion.
S-a incercat o asemenea modalitate de furt legal si acum fiindca se pune problema modernizarii fregatelor pe bani foarte multi.
Aceasta cucoana aflata in curs de cercetare judiciara, pentru acuzatia de furt din banii publici, in gratiile lui "Zeus", a produs stupefactie si zambete ironice in toate mediile politice prin stupefianta afirmatie.
Captandu-si energia necesara, ei comit atacuri energetice - in esenta, un furt de forte vitale. Aceasta se evidentiaza mai mult sau mai putin constient sau inconstient, dar cat de frecvent este fenomenul scapa inchipuirii multora.
Or, PD-L cu toata campania de racolare (furt) de parlamentari de la PSD si PNL, nu are decat aproximativ 50,01 % din total.
Au reusit prin furt, mita, diversiune, smecherie, nesimtire sa aduca la putere, pentru a doua oara, pe presedintele infractor Traian Basescu!
"Ei au recunoscut acest furt, dar nu este de ajuns, ar trebui sa plateasca pentru comportamentul ilegal si criminal, raspunzand penal in justitie", a precizat Moldovan.
"Nu PNL a avut vreodata vreo ezitare sau vreo jena sa suspende un presedinte vadit iresponsabil pe toate planurile si, intr-adevar, promulgarea de catre presedinte a unei legi adoptate vadit prin furt public dovedit e un motiv de suspendare", a declarat, joi, liderul PNL Crin Antonescu.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, suspendat a noua oara din lipsa de cvorum Liderul PSD, Victor Ponta, aprecia saptamana trecuta ca este ciudat ca Parchetul General nu cerceteaza plangerea penala depusa pe numele Robertei Anastase, care este acuzata de furt.
Actiunea, care se desfasoara in perioada 20 octombrie-20 decembrie, urmareste informarea cetatenilor cu privire la modalitatile de prevenire si combatere a infractiunilor de furt din locuinta.
Activitatea Biroului Permanent al Camerei Deputatilor a fost blocata in ultimele saptamani dat fiind faptul ca PSD si PNL au refuzat sa participe la lucrari cat timp Anastase nu demisioneaza din fruntea Camerei. Opozitia a acuzat-o pe Anastase de furt in legatura cu adoptarea Legii pensiilor.
Nu-mi ramane altceva de facut decat, eventual, sa ma astept de la colegii de la PD la scuze. Un lucru imposibil dat fiind faptul ca la PD pentru furt se poarta laudele si medaliile", adauga aceasta.
‘A taia cu nerusinare, pe de o parte din drepturile de asigurari sociale, din cele de asistenta sociala, din salariile si asa de batjocura ale cetatenilor romani (...) si a orienta, pe de alta parte, resursele astfel obtinute catre firme de stat si private clientelare reprezinta esenta politicii guvernamentale PDL caracterizata prin coruptie, furt, evaziune fiscala, clientelism, restrangerea drepturilor si libertatilor democratice ale cetatenilor.
Camera Deputatilor este condusa prin minciuna si furt. Roberta Anastase, presedintele acestei institutii, al treilea om in stat, savarseste abuzuri dupa abuzuri, incalcand Constitutia si legea de functionare a Camerei Deputatilor, iar actuala majoritate parlamentara PD-L-UDMR face zid in jurul ei, girandu-i toate aceste ilegalitati.
El crede ca presedintele si premierul sunt responsabili "pentru dezastrul creat in tara, pentru esecul aderarii la Schengen, pentru minciuna si furt, pentru compromiterea politicii externe romanesti, pentru izolarea tarii pe plan international si pentru amanetarea viitorului romanilor".
google-analytics.com