Cautare

385 de rezultate pentru "furt" (3.51 secunde)
Un barbat de 25 de ani, din comuna gorjeana Stejari, este cercetat pentru furt de produse petroliere. ... Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.
Un urmarit international, condamnat la inchisoare pentru furt in forma continuata, a fost prins de politistii bucuresteni. Acesta fura din mall-urile din Capitala, iar acum urmeaza sa fie incarcerat la Penitenciarul Rahova.
Tot de la PRM, George Pruteanu, care a fost condamnat penal inainte de 1989 pentru furt calificat si neplata pensiei alimentare, a fost adesea demascat in revista "Romania Mare" ca infractor, ceea ce nu l-a impiedicat sa se inscrie in acest partid atunci cand nu a mai avut loc pe liste la PDSR.
“Afirmatia ca 'in Romania de azi se fura in fiecare zi 25 de milioane de dolari', combinata cu intrebarea retorica 'Mircea Geoana, membru al Guvernului Nastase, acum vrea sa fie prim-ministru?' si cu fotografia domnului Mircea Geoana sugereaza in mod clar ca domnia sa impreuna cu echipa guvernamentala ar fi autorii unui astfel de furt“, se spune in document.
Mircea Iustian a mentionat si alte cai de "furt electoral”, printre care situatia de la Mangalia, interviul acordat de primarul din Cumpana in fata unei sectii, acostarea alegatorilor din Agigea de catre reprezentanti ai PSD, implicarea primarilor din Albesti si Tortomanu in vederea manipularii electorilor si, nu in ultimul rand, usurinta cu care se dezlipesc timbrele autocolante de pe cartile de identitate, tinand cont de faptul ca in acest an nu s-a mai putut vota prin intermediul cartii de alegator.
Consecvent pozitiei adoptate ulterior scutinului din 28 noiembrie, PRM acuza in continuare fraudarea masiva a alegerilor de catre PRM si cere comunitatii internationale "sa izoleze si sa sanctioneze regimul Iliescu-Nastase”, despre care afirma ca "lasat de capul lui, si-a creat si perfectionat un mecanism sinistru de furt care actioneaza pe toate palierele vietii politice si social-economice a Romaniei”.
O concluzie simpla poate fi trasa din publicarea salariilor de la ministere in ultimele saptamani, si anume ca grilele de salarizare de la stat sunt construite pentru furt.
Daca pentru astfel de fapte ati primit si o pedeapsa mai inedita, respectiv daca ati fost obligat sa zugraviti cu bidineaua postul de politie din Pecica? 5. Daca ati avut dosar penal pentru furt de lemne?
Aceasta tot coruptie se cheama, deoarece ii indeamna la furt. Vina o poarta parintii, ei indeamna la furat. Nu stim inca nici cine le va preda aceste lectii de cultura, dar probabil ca cei mai mari corupti, dar pensionati, vor veni sa le spuna sa nu mai fure.
Dezbaterile din plenul Senatului, legate de stabilirea ordinii de zi si a discutiilor pe marginea Regulamentului, duc la frictiuni permanente intre parlamentari.
Acesta este recidivist si a petrecut peste 15 ani la inchisoare pentru infractiuni violente, talharie, viol si furt. El fusese eliberat in urma cu cateva luni din Penitenciarul Barcea Marea din Hunedoara.
Liderul PRM, Gheorghe Funar, este hotarat sa transeze in justitie problema votului multiplu al senatorilor.
„Acest binom, minciuna si furt, este daunator“, a declarat Emil Constantinescu, recomandand celor care vor sa traiasca normal sa plece din tara, iar celorlati, care vor sa stea in Romania, sa se incadreze in „acest sistem oligarhic”, asemeni acelui din Belarus, Rusia si Ucraina, dupa cum a subliniat fostul sef de stat.
La fel stau lucrurile si in cazul acuzatiilor aduse lui de catre Codrut Seres, ministrul Economiei, potrivit carora Constantinescu ar fi fost partas la un furt de 100 de milioane de euro.
"Asta nu mai e hotie, asta e furt". Nici actuala putere nu a scapat de critici. "Basescu a juns presedinte nepregatit, iar coalitia de stransura care s-a format era conjucturala", a afirmat Roman.
Conservatorii isi acuza colegii de guvernare ca preiau proiectele legislative ale partidului lor. "Am ajuns la concluzia ca, atunci cand avem actiuni proprii, ori nu suntem bagati in seama de colegii nostri, ori ne sunt furate aceste proiecte.
Asadar, unii fura si nu recunosc la noi, in timp ce altii sunt acuzati de furt fara sa fure. Ideile trebuie sa circule, sa le dezbatem si sa le contrazicem atunci cand e cazul.
Noi spunem, mai in gluma mai in serios, ca ai garda de corp la purtator, doar ca dimensiunile dispozitivului sunt foarte mici, deaceea se folosesc acum, pentru urmarirea si localizarea gentilor cu bani, a diverselor obiecte de valoare, urmarire de vehicule sau flote auto, In general, venim cu solutii menite sa ajute consumatorul,, in sensul constientizarii ideii ca un furt, costa mai mult decat un antifurt astfel ca pentru un cost minim, merita sa te protejezi, caci criza este si pentru hoti, iar ei spre deosebire de noi, actioneaza, nu asteapta mariri de salariu sau ajutoare de la stat.
Consider ca nu este nimic in neregula", a declarat consilierul Petre Gongu. "Furt" de idei intre consilierii locali Initierea proiectelor pare insa sa fi bagat zazanie chiar intre consilierii locali.
Trebuie sa ne judecam in alta parte, fiindca ce se intampla acolo e furt pe fata", a mai spus primarul Antonie Solomon.
google-analytics.com