Actrita e mamoasa! Plange dupa mama ei si-o vrea langa ea la Londra, asa ca s-a decis sa isi cumpere un apartament de 3-4 camere!
Delia face eforturi sa se mute intr-o casa mai mare si mai spatioasa si sa-si aduca toata familia alaturi!
De cand si-a pierdut tatal, Delia Antal a suferit o depresie puternica. Ii simte si acum lipsa, il viseaza si se gandeste la el. Ea locuieste la Londra, iar familia ei, mama, fratele si verisorii au ramas in orasul in care s-a nascut, la Zalau. Actrita si regizoarea filmului "D’ORA" sta la Londra, in Chelsea, intr-un apartament de doua camere.
Desi zona este cea mai selecta, iar preturile cam piperate atunci cand vine vorba de achizitionarea unui apartament acolo, Delia Antal vrea sa-si vanda locuinta si sa-si cumpere una mai spatioasa, in acelasi cartier. Motivul? Isi doreste sa-si aduca familia aproape si mama ei sa locuieasca mai mult cu ea. Deja a gasit o casa noua si nu se putea sa-si faca un cadou mai potrivit de 8 Martie! "Imi lipseste mult familia mea, sunt apropiata de mama si o iubesc foarte mult. De cand a murit tatal meu ma simt mai singura si m-am gandit sa imi vand locuinta in care stau acum si sa achizitionez una mai mare, poate un apartament de trei camere, deocamdata nu-mi permit sa stau la vila cum i-ar placea mamei, eventual cu pamant si sa aduca si catelusi:). Inca nu am cumparat noua casa, dar am gasit un apartament cu 4 camere numai perfect pentru ce am eu nevoie, adica de office, living, dormitorul meu si dormitorul pentru musafiri, dar din pacate nu pot sa il iau inca pana nu vand casa in care locuiesc acum!", spune actrita.
"Vreau o casa noua, sa ma viziteze mai des familia, sa am mai mult spatiu, ideal ar fi ca mama sa se mute cu mine, dar nu o pot desprinde deocamdata de tara si de anturajul ei de acolo. Are 51 de ani si ar putea sa invete limba engleza, dar este mai patrioata. Sper sa o conving pana la urma sa vina mai des la Londra si sa petreaca mai mult timp cu mine...", spune Delia Antal. Apartamentul pe care l-a gasit deja si pe care e tentata sa-l cumpere se afla in aceeasi zona cu casa in care locuieste acum. Avand in vedere ca Chelsea este o zona scumpa si preferata de multi actori celebri, nu este exclus ca Delia Antal sa aiba vecini cu nume celebre din lumea filmului! Deocamdata spera sa fie norocoasa, ca de obicei, si sa se mute cat mai repede intr-o casa mai spatioasa. Pana atunci, actrita pregateste acum pentru montaj documentarul "WE CANnes" si intentioneaza sa lanseze filmul ei de debut, "D’ORA", in Romania.