Chiar daca a trecut recent prin clipe grele, tatal ei drag trecand in nefiinta, actrita si regizoarea Delia Antal a avut parte de momente placute la Londra, in preajma sarbatorilor de iarna. A venit si la ea Mos Nicolae si a fost darnic si bun! Delia Antal paseste incet, dar sigur in cariera ei de actrita. Proiectele ei incep sa prinda contur. "Mie Mosul mi-a promis doua roluri in doua filme, regizate de un maestru regizor roman, dar deocamdata nu pot da mai multe detalii! Dupa ce am aflat vestea, m-am rasfatat la shopping la Harrods si mi-am achizitionat doua superbe rochii negre, de la Karen Miller", spune Delia.
Gandul ei s-a indreptat insa spre casa, spre familia ei de la Zalau, asa ca a cumparat nenumarate cadouri pentru mama si fratele ei. "Sarbatorile fara tatal meu nu vor mai fi la fel. In fiecare an, de Craciun, obisnuiam sa merg acasa, sa petrecem in familie. Anul acesta voi merge doar sa le duc cadourile, mamei mele, fratelui meu si rudelor. Ar fi prea trist pentru mine sa fac si anul acesta Craciunul la Zalau, pentru ca imi voi aminti de tata, asa ca am acceptat invitatia unor prieteni si voi pleca la New York! Eu am un vis de cand eram copil, de cand am vazut Craciunul in filmele americane, cu lumini multe, decoratii splendide pe case si in oras, masina de Coca-Cola impodobita, parca era un basm New York-ul si eu vreau sa fiu acolo de Craciun!", a mai adaugat actrita.
In plus, Delia Antal le-a cumparat mamei si fratelui sau lumini ca sa impodopeasca toata casa de la Zalau, pe exterior, pentru a simti si ei atmosfera mirifica de la New York. "I-am invitat pe ai mei sa petreaca cu mine, dar au renuntat, pentru ca sunt mai patrioti. Nu concep sa nu fie acasa de Craciun. Eu insa am hotarat de acum inainte sa imi indeplinesc micile vise aventuriere!", mai spune Delia Antal.