Cautare

135 de rezultate pentru "fran elvetian" (3.15 secunde)
Uniunea Sindicala din Tractorul (UST) s-a inscris in cursa pentru privatizare intr-un consortiu in care mai are alaturi compania Same Deutz din Italia si un grup elvetian, GRE Holding (AG), specializat in fabricarea de masini industriale.
“Big Mac Index“, realizat de “The Economist“, arata ca moneda europeana este supraevaluata cu 17% in raport cu dolarul, iar francul elvetian continua sa fie valuta cel mai mult supraevaluata.
In consecinta, dolarul a atins vineri cel mai inalt nivel din ultimele 11 luni in raport cu lira sterlina, cel mai ridicat din ultimele opt luni fata de dolarul neozeelandez si din ultimele 13 luni in raport cu francul elvetian.
Bijuterii pe patru roti la preturi fantastice Locul patru in clasament este ocupat de modelul elvetian Leblanc Mirabeau, in valoare de 645.084 de dolari.
De asemenea, moneda americana a atins cel mai scazut nivel din ultimele trei luni in raport cu francul elvetian, fiind cotata la 1,2368 franci elvetieni pe unitate, urcand ulterior la 1,27 franci elvetieni pe unitate.
O echipa de cercetatori de la Institutul Elvetian Federal de Tehnologie, in colaborare cu colegii de la MIT si de la Universitatea din Karlsruhe, a pus la punct un aliaj sintetic ultrarezistent, capabil sa isi schimbe forma in cateva secunde, chiar si in timpul miscarii, gratie unei stimulari electrice.
La capitolul licitatii finalizate, aceleasi surse au specificat faptul ca centrala eoliana din port va fi realizata de un consortiu germano-elvetian, constructia terminalului de barje a fost adjudecata de compania Moklos, in timp ce proiectarea podului rutier peste canal a fost castigata de Search Corporation.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a semnat ieri cu Secretariatul pentru Cooperare Economica din Elvetia si cu Centrul International pentru Comert din Geneva un acord de finantare pentru dezvoltarea exporturilor romanesti, pe perioada 2006-2008, in valoare totala de circa 1,5 milioane de dolari.
Prin intermediul unui Program romano-elvetian de Reabilitare a Sistemului Serviciilor de Asistenta Medicala de Urgenta din Romania (REMSSy), 75.000 de euro vor fi disponibili pentru finantarea nerambursabila a unor echipaje de prim ajutor.
Totodata, dolarul a crescut cu 0,5% fata de francul elvetian, plasandu-se la 1,2488 franci. ßi pe piata de schimb romaneasca dolarul s-a crescut putin, raportul dintre euro si moneda americana situandu-se la 1,2718.
Mai mult, cei care se imprumuta trebuie sa ia in calcul ca, datorita integrarii, costurile creditarii in euro vor mai mici decat cele in alte valute, ca francul elvetian, a precizat Cojocaru.
Romanii trebuie sa manifeste prudenta cand se imprumuta in monede "exotice", cum ar fi yenul japonez sau francul elvetian, recomanda viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Cristian Popa.
De asemenea, dolarul a scazut cu 0,5% in raport cu moneda japoneza, fiind cotat la 116,9 yeni, si a coborat cu 0,8% fata de francul elvetian, la 1,207 unitati.
Tocmai pentru a pregati schimbarile care vor avea loc la Rex, managementul hotelului a fost preluat de catre Thomas Nikeliewski, un elvetian care a condus, in calitate de director general, hoteluri de cinci stele in Elvetia, Arabia Saudita, Dubai si Maroc.
In 1767, apare si termenul de energie termo-solara, cand omul de stiinta elvetian Horace de Saussure a inventat "cutia fierbinte", in fapt cel dintai colector solar, iar in 1830 astrologul Sir John Hershel utilizeaza "cutia fierbinte" pentru a gati in timpul unei expeditii in sudul Africii, ori in anul 1891 cand are loc patentarea primului sistem comercial de incalzire a apei al lui Clarence Kemp.
Productia va începe în luna mai, iar comercializarea va demara din iunie în România si alte state europene, precum Bulgaria si Turcia, iar ulterior, progresiv pâna la sfârsitul anului, pe 40 de piete, a declarat directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont, aflat la salonul auto elvetian.  Aceleasi motorizari ca la Logan Dacia Sandero va fi disponibila în patru variante de motorizare, respectiv doua pe benzina si doua diesel.
Productia va începe în luna mai, iar comercializarea va demara din iunie în România si alte state europene, precum Bulgaria si Turcia, iar ulterior, progresiv pâna la sfârsitul anului, pe 40 de piete, a declarat directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont, aflat la salonul auto elvetian.  Aceleasi motorizari ca la Logan Dacia Sandero va fi disponibila în patru variante de motorizare, respectiv doua pe benzina si doua diesel.
Concernul olandezo- elvetian are deja 5 hoteluri in orasele din Romania, nu mai putin de 52 de state fiind membre Golden Tulip, care insumeaza aproape 1.000 de hoteluri in toata lumea.
Banii sunt alocati din Fondul elvetian de contrapartida, constituit din contravaloarea in moneda nationala a ajutoarelor acordate Guvernului Romaniei de Guvernul Confederatiei Elvetiene.
"In total 5 milioane de persoane cu obligatii curente si aflate in istoric care detin aproximativ 10,5 milioane de conturi, dintre care cu restante curente sunt aproape 400.000, mai precis 386.000," a precizat Serban Epure, director general Biroul de Credit.In ce priveste moneda de creditare, romanii prefera euro, dar si valute exotice ca franc elvetian sau yen japonez.
google-analytics.com