Cautare

135 de rezultate pentru "fran elvetian" (4.94 secunde)
Doxa (ceas vechi, de mana), Maurice Lacroix, Certina (elvetian) si Omega (elvetian). "La magazinul de pe Strada Academiei avem si curele din piele pentru ceasuri (intre 27 - 50 RON).
Mituri moderne Faimosul psiholog elvetian Carl Gustav Jung (1875-1961), interesat de subiect, a publicat, in 1958, cartea Farfuriile zburatoare:
Cotidianul elvetian Neue Zuercher Zeitung a publicat un comentariu pe tema alegerilor legislative din Romania ti a rezultatului lor neconcludent, apreciind ca acesta reprezinta "o palma pentru politicienii Romaniei", relateaza Deutsche Welle, in pagina electronica.
Daca pana acum am prezentat, in editiile cotidianului nostru, analize care se bazau pe calcule comparative intre moneda nationala si cea europeana, astazi in prim-plan vor fi leul si francul elvetian.
Daca în 2007 cotatia francului elvetian în raport cu moneda nationala era de 1,7-1,9 lei pentru un franc, acum este de 2,25 lei (curs valabil pe 15 septembrie), iar maximul în 2008 a fost de 2,43 lei.
Asta în primul rând deoarece cursul leu-franc depinde atât de cursul leu-euro, cât si de cursul euro-franc, iar din cauza turbulentelor, francul elvetian s-a depreciat foarte mult fata de moneda europeana.
In actuala perioada de puternice fluctuatii ale leului sau ale preturilor aurului, acoperirea riscurilor in piata la termen de la Sibiu reprezinta o oportunitate pentru proprietarii de case de schimb sau bijutieri, ei avand la dispozitie contractele pe paritatea euro/leu, dolar/leu, franc elvetian/leu sau pe uncia de aur".
Cotatiile valutelor la una dintre banci* Cumparare Vanzare Curs BNR Euro 4,275 lei 4,425 lei 4,3473 Dolar 3,232 lei 3,369 lei 3,2908 Franc elvetian 3,484 lei 3,718 lei 3,5989 *Curs valabil ieri, la casa de schimb a unei banci Cum se vinde valuta la o casa de schimb Cumparare Vanzare Curs BNR Euro 4,325 lei 4,355 lei 4,3473 Dolar 3,290 lei 3,330 lei 3,2908 Franc elvetian 3,540 lei 3,620 lei 3,5989
Ma interesez si aflu ca deprecierea leului fata de francul elvetian afecteaza destul de serios peste 75 000 de romani, care au luat credite in moneda elvetiana.
de exemplu, Ankar (elvetian), Junghanss (nemtesc) si Gustav Becker (nemtesc). ... "Acum, repar un ceas vechi elvetian Vialux, un ceas Casio Edifice si un Atlantic din anii ‘80.
Teoria unui cercetator elvetian: ... Cercetatorul elvetian crede ca petele negre sunt de fapt niste gauri negre, de diferite dimensiuni, care in anumite conditii formeaza vortexuri.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele noua luni ale anului 2015, cu 6%, comparativ cu perioada similara a anului 2014, la o rata de schimb constanta, ajungand la 35.525 milioane de franci elvetieni.
14 aprilie 1935, Zofingen, Elvetia), este un scriitor elvetian cunoscut pentru cartile sale in care a dezvoltat diverse teorii despre existenta extraterestilor si despre influenta pe care acestia au avut-o de-a lungul existentei rasei umane.
Branza de tip Emmentaler nu este un produs exclusiv elvetian, a decis Tribunalul General al Uniunii Europene. O organizatie profesionala elvetiana dorea sa obtina un statut protejat pentru termenul Emmentaler in Uniunea Europeana.
Potrivit unei splendide metafore a dramaturgului elvetian Friederich Durrenmatt, ultimul imparat al Romei, Romulus cel Mare, in loc sa se ocupe de salvarea imperiului atacat de barbari, a preferat o activitate mult mai practica si mai utila muritorilor:
Dupa o perioada in care s-a aflat in posesia trustului elvetian Ringier, actualmente face parte din trustul Intact. Directorul ziarului este Ovidiu Ioanitoaia, redactor-sef fiind Catalin Tolontan.
Cotidianul Libertatea a fost achizitionat de trustul elvetian Ringier in iulie 1994, care a relansat publicatiaca tabloid. Publicatia a devenit, in mai 2001, lider de audienta si vanzari in presa romaneasca, pozitie pierduta in 2009 in fata tabloidului Click, editat de Adevarul Holding.
Gruparea giulesteana s-a adresat mai apoi Tribunalului Federal elvetian pentru a constesta decizia TAS din 2 august prin care Federatia Romana de Fotbal a fost obligata sa inregistreze CS Concordia Chiajna in campionatul Ligii I pentru sezonul 2013/2014, in locul SC FC Rapid SA.
Mai exact, sa functioneze ca un cont bancar elvetian, in care informatiile ar putea fi impartasite in mod anonim. Sistemul ar putea chiar sa permita generarea unui deadline pentru reporter, dupa care documentul ar fi automat postat pe WikiLeaks.
Glavan, constanteanul ajuns deputat conservator de Timis, a dus acasa un platou emailat iranian, de 20 euro, un vas de sticla de 10 euro, doua CD-uri cu muzica clasica, dar si o statueta de bronz argintat, un ceas Swatch si un briceag elvetian, valoarea totala a "spagilor" legale primite de Glavan fiind de 375 euro.
google-analytics.com