Cautare

2103 de rezultate pentru "foto galer1 vectra" (2.72 secunde)
La vederea echipajului de politie, cei doi au fugit cu un autoturism marca Opel Vectra. Autoturismul a fost blocat de politisti pe Aleea Foisorului, suspectii fiind imobilizati de agenti imediat dupa ce acestia parasisera masina.
Doua dintre autoturismele lovite, un Opel Astra si un Peugeot 307, au fost avariate in proportie de 70-80%, iar cel de-al treilea, un Opel Vectra, a suferit mai putine daune.
Un SUV 4X4, cel mai probabil BMW X5 sau X6, a depasit coloana si a intrat pe contrasens, izbind in plin Opelul Vectra in care se afla Marius Dobrescu.
Pentru Marian Iordache (foto), primarul din Medgidia, anul de mandat care tocmai se apropie de sfarsit a fost cel mai greu. ... Nemultumit de realizarile din acest an de mandat este si Marian Galbinasu (foto), primarul din Corbu:
Un alt social-democrat, Gabriel Tufeanu - Regia de Exploatare a Filmelor - , cumuleaza prin firmele sale, Gemeeni Film, Gemeeni Group, Mediator Group si Industrial Development Group, pierderi de peste 3 miliarde de lei vechi, in timp ce democrat-liberalul Ioan Toanchina (foto), propus la Unitatea de Administrare Judeteana ANIF, se "lauda" cu pierderi de peste 8 miliarde de lei vechi la SC Gedvec SA.
Primarul din orasul Eforie, Ion Ovidiu Brailoiu (foto), care se afla la al doilea mandat, considera ca acest an a fost mai dificil din punct de vedere financiar fata de ceilalti ani. ... Primul an de mandat a fost greu si pentru Mariana Gaju (foto), primarul din comuna Cumpana.
Aparatul foto cu cel mai mare senzor optic din lume a fost prezentat zilele acestea de compania Better Light si va fi disponibil de la sfarsitul lunii martie.
HP a anuntat lansarea in decursul lunilor de vara a noua aparate foto digitale din seria compacta. Alaturi de acestea, pentru ca pachetul sa fie complet, vor fi lansate si doua imprimante foto si una care poate printa imagini pe spatele discurilor optice.
Noul smartphone este dotat cu un procesor Octa Core, 16 GB memorie interna, 2 GB RAM, conectivitate HDSPA, Bluetooth 4.0 si doua camere foto de 13, respectiv 5 MP.
Pentru campania de recoltare a graului am pus in functiune cinci combine performante si 10 tractoare de recoltat (foto 1). ... Avem patru depozite (foto 2) de 5.000 t fiecare, o instalatie moderna de uscat cereale (foto 3) si un atelier mecanic care ne asigura un sistem integrat.
Facebook a anuntat o functie care le va permite mai multor utilizatori sa incarce imagini in albume foto comune. ... Pana acum, utilizatorii de Facebook puteau incarca fotografii doar in albumele foto create de ei.
Cand vrem ca un eveniment sa ramana memorabil cautam sa avem la indemana un aparat foto, indiferent daca vrem sa le pastram pentru noi pentru a nu lasa uitarii momente frumoase, fie pentru a le putea impartasi cu cei care nu au fost cu noi in acele clipe.
Presedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa (foto dreapta), a anuntat ca ar prefera sa ajunga la o intelegere cu PDL. ... Presedintele PDL Bihor, senatorul Petru Filip (foto mijloc), a anuntat ca ar prefera o coalitie cu PNL si UDMR.
Astfel, ieri, au facut un drum pana la Bucuresti Florian Constantin (foto), propus de PD-L Constanta pentru sefia Inspectoratului Teritorial de Munca, Marian Becheanu si Marius Ciobanu (propus initial pentru sefia Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Constanta), care au optat pentru functii de directori coordonatori adjuncti ai ITM.
Liberalii constanteni vor contribui la campania electorala pentru alegerile europarlamentare cu 400 milioane de lei vechi, din care 200 reprezinta cotizatia lunara obligatorie, iar restul contributia benevola a organizatiei judetene, a declarat ieri presedintele PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir (foto).
"Intreaga masinarie de vot a partidului este pusa la punct, iar organizatia municipala este pregatita de alegeri, spre deosebire de alegerile locale", a declarat ieri Constantin Florian (foto), presedintele organizatiei municipale Constanta a PDL.
La mijloc este vorba despre multi bani, iar respectivele contracte au fost incheiate cu putin timp inainte ca Liliana Minca (foto) sa fie schimbata de la sefia Loteriei Romane, iar valabilitatea respectivelor contracte este de 4 ani.
Sigur, ar mai fi de vazut cine e ilinoaica aia si ce hal de cadouri sunt astea:aparat foto Samsung si oglinda de poseta. ... Atunci a tinut musai sa pastreze un "tablou foto", in care calarea el impreuna cu Berdamuhamedov.
Pe plan ansamblu, in Luna Cadourilor, televizoarele, aparatele foto digitale, telefoanele mobile cu camera foto, calculatoarele si electrocasnicele au condus in topul vanzarilor Flanco.
Deputatii au decis ieri eliminarea accizelor pentru dublu radiocasetofoane, camere foto digitale, camere video si DVD recordere, precum si reducerea cotei TVA pentru biletele la cinematografe, aproband in acest sens doua amendamente.
google-analytics.com