La data de 02 mai 2011, ora 14:10, M. IONUT de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Vectra, pe Str. Stupilor dinspre Str. Somesul Mare catre Str. Covasna.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 10, a surprins si accidentat grav pe G. ANA de 87 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima de la spital a fost indrumata la domiciliu.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 02 mai 2011, ora 19:30, C. DUMITRU de 58 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz, pe Drumul Taberei dinspre Str. Raul Doamnei catre Str. Brasov.
Cand a ajuns in dreptul marcajului pietonal situat in dreptul intersectiei cu Str. Valea Ialomitei, a surprins si accidentat grav pe M. ALEXANDRU de 32 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului pietonal.
Victima a ramas internata la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.