Deputatul PSD Ciprian Nica (foto) este de parere ca presedintele Traian Basescu, Guvernul Basescu-Boc si, nu in ultimul rand PD-L, se afla intr-o deriva evidenta privind gestionarea Romaniei si ca sloganul prezidentiabil "Sa traiti bine!" ar trebui modificat in sensul "Sa va mintim bine!".
Ultimele declaratii publice ale presedintelui Basescu, ale premierului Boc si ale ministrului transporturilor, Radu Berceanu sunt de o propaganda atat de ieftina si de o manipulare atat de evidenta incat, daca situatia Romaniei nu ar fi tragica, ele ar fi extrem de amuzante.
In interventia sa de la Radio Romania Actualitati, Basescu a mintit cand a spus ca deficitul fondului de pensii ar bloca dezvoltarea Romaniei.
"Deficitul fondului de pensii pentru anul viitor este de 3,6 miliarde de euro, ceea ce inseamna valoarea reactoarelor nucleare de la Cernavoda 3 si 4 la un loc. Nu vreau sa masuram in kilometri de autostrada", spunea Basescu.
Declaratia presedintelui este inca o dovada ca acesta ii crede pe romani usor de mintit, usor de amagit
Pe aceasta cale, deputatul PSD Ciprian Nica vrea sa il informeze pe presedintele Traian Basescu ca de sase ani, de cand este presedinte, in Romania nu se mai construiesc autostrazi si nu pentru ca nu am avea nevoie de ele ci pentru ca Basescu-Boc-Berceanu sunt incapabili de a construi ceva in tara.
Singura preocupare a lui Basescu, a PD-L este sa isi satisfaca clientela politica si sa distruga Romania. In acest sens, Basescu ar trebui sa propuna infiintarea Ministerului Distrugerii Romaniei si sa propuna omologului sau din Bulgaria sa il transfere pe Radu Berceanu, ministrul transporturilor. In acest mod, tara "nefericita" care il va avea ministru pe Berceanu va ramane, automat, in urma in ceea ce priveste dezvoltarea infrastructurii iar Romania va avea sansa de a nu mai fi codasa Europei. In alte conditii, viitorul Guvern care va veni la putere in Romania, va trebui sa munceasca 16 ore/zi, timp de cativa ani buni, pentru a repara ceea ce Basescu a stricat in cele 16 ore, zilnice, de conversatii marinaresti.
P.S. In incheiere deputatul PSD Ciprian Nica le doreste presedintelui Traian Basescu si premierului Emil Boc distractie placuta la mare, acolo unde cei doi au ajuns vineri, dupa o saptamana epuizanta in care au turnat minciuni romanilor, 16 ore/zi.