Cautare

413 de rezultate pentru "facultatea" (3.87 secunde)
Nu vreau sa intru in polemica cu domnul Strunga, dar cand o sa termine Facultatea de Drept sa faca un comentariu si cand o sa aiba o problema sa isi doreasca un avocat ca mine", a spus Mihai Boldea.
Locke absolvit Facultatea de stiinte politice de la Yale si Dreptul la Universitatea din Boston. Locke este al treilea politician prezentat pentru ocuparea acestui post important, inca vacant la o luna de la investirea lui Obama.
Plec pentru ca unul dintre regretele mele din ultimii 4 ani, de cand sunt in fruntea DMPS, e ca nu am putut exercita pe deplin meseria pentru care am facut facultatea de drept.
Acesta a precizat ca isi va pastra si functia de profesor universitar la Facultatea de Horticultura din Craiova, desi "voi discuta cu domnul rector sa vedem cum putem sa rezolvam problema, sa fiu si la catedra, si director la ADS".
Catalina Stancescu are 23 de ani si a absolvit Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene. Robert Dorobantu avocat de profesie are 31 de ani este casatorit si nu are copii.
Valentina Munteanu a absolvit in 1990 Facultatea de Inginerie Economica, Inginerie Manageriala la Universitatea Bucuresti. A urmat in anul 1999 studii Postuniversitare de masterat "Diagnosticul economico- financiar al firmei", A.
Printre institutii ar fi Universitatea din Craiova, Facultatea de Mecanica, Muzeul Olteniei, fostul Teatru de Papusi. În municipiu, nici o cladire nu este marcata cu bulina rosie deoarece nu se incadreaza in clasa I cu risc seismic ridicat.
Primarul din Baneasa, de exemplu, Gelu Iordache, este student in anul trei la Facultatea de Drept a Universitatii Libere Internationale din Moldova (ULIM), care are o filiala si la Constanta.
Gabriel Gafita este nascut in 1952, a absolvit Facultatea de Limbi Straine a Universitatii Bucuresti (engleza-franceza), ca apoi sa se dedice domeniului publicistic.
Isarescu a absolvit in 1971 Academia de Studii Economice - Facultatea de Relatii Economice Internationale si a obtinut doctoratul in economie cu teza "Politici ale ratelor de schimb".
George Cristian Maior a absolvit Facultatea de Drept si a obtinut un masterat in drept international la Universitatea "George Washington" din Washington DC.
In 1989, a absolvit Facultatea de Planificare si Cibernetica Economica, din cadrul Academiei de Studii Economice. In 2003 a absolvit cursurile College of Security and International Studies din Germania.
Intre 2004 si 2006 a sustinut masterul la Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Universitatii din Bucuresti. A inceput cariera politica in cadrul Partidului Democrat.
Cum era de asteptat, juristii de la Prefectura Dolj au dovedit din nou ca au facut facultatea degeaba, sfatuindu-l pe prefectul de la acea data - Nicolae Giugea - sa dea viza de legalitate pentru hotararea ilegala adoptata de consilierii craioveni.
In ceea ce priveste propunerea PDL pentru sefia Inspectiei de Stat, si anume Dragos Sandru, nici o veste buna. Revenind la Mihai Clocean, potrivit CV-ului acesta a absolvit Institutul Politehnic - Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole.
A absolvit Academia de Inalte Studii Militare din Bucuresti, Facultatea de Comanda si Stat Major, fiind ofiter activ in Ministerul Apararii Nationale pana in anul 1988, cand a fost trecut in rezerva, ca urmare a ramanerii ilegale in strainatate a surorii sale.
Oficialul a absolvit Facultatea de Finante si Contabilitate a Universitatii "Petre Andrei" din Iasi. Daniel Moruzi a urmat si cursuri post-universitare de management in cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi.
Nascuta in Pitesti, in varsta de 42 de ani, Teo Trandafir a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Sectia araba-engleza.
Popa a terminat Academia de Politie in 1995 si, ulterior, la Universitatea "Babes Bolyai", Facultatea de Drept. Din 1998 a inceput sa lucreze la Politia Judeteana Bihor si a ajuns sa faca anchete pe economic.
El vrea 100.000 de euro pentru ca a fost exmatriculat din facultate, in 1959, de la Institutul de Petrol si Gaze - Facultatea de Geologie Bucuresti, 408.000 de euro pentru cele 408 zile petrecute in inchisoare si 240.000 de euro pentru ca a fost urmarit de Securitate, intre 1959 si 1989.
google-analytics.com