Cautare

413 de rezultate pentru "facultatea" (3.01 secunde)
Calin Popescu Tariceanu are 52 de ani si este absolvent al Institutului de Constructii Bucuresti, Facultatea de Hidrotehnica. A devenit, mai tirziu asistent la aceeasi facultate.
Astfel, el a apelat la rectorul Universitatii de Stat Oradea, Teodor Maghiar, vicepresedinte si senator PSD de Bihor, pentru a interveni la procurorul-sef Moldovan, tinind cont ca, pe linga faptul ca era un guru local, la Facultatea de Drept a Universitatii din Oradea predau numerosi procurori si judecatori.
Daca a predat in perioada respectiva la Facultatea de Drept a Universitatii de Stat din Oradea? *5. Ce relatii a avut cu Gheorghe Ciocan, fost prefect al judetului Satu Mare si presedinte al organizatiei judetene a PSD?
"Voturile de la Facultatea de Drept erau ale lui PRM si UDMR", a declarat Vadim Tudor, exprimandu-si stupoarea ca, desi potrivit unui sondaj 80% dintre romani apreciaza ca Romania merge intr-o directie gresita, acum 85% dintre ei au votat cu PDL, PSD si PNL.
Nu intamplator, profesorul de drept neconstitutional (cu facultatea la f.f.) Emil Boc a invocat in apararea masurilor aberante articolul 53 din Constitutia Romaniei.
1976 - A absolvit Facultatea de Hidrotehnica din cadrul Institutului de Constructii Bucuresti, iar ulterior a facut un master in matematica si informatica la Universitatea Bucuresti'
Gimnaziul l-a facut in comuna, cursurile liceale la Dorohoi, iar apoi a urmat Facultatea de Chimie Alimentara din cadrul Universitatii Galati.
A absolvit magna cum laude (diploma rosie) facultatea de litere a Universtitatii de Stat din Moscova in 1984, iar in 1989 si-a sustinut teza de doctorat cu tema "Mitologia sociala si nomenologia filosofica in lirica romanesca contemporana", la aceeasi universitate.
Cine se teme de democratizare?“, organizat la initiativa Asociatiei studentilor din Facultatea de stiinte Politice a SNPA, in colaborare cu International Association for Political Students.
• A absolvit Facultatea de Tehnici Comerciale a Universitatii Creteil (Franta). • A intrat in grupul Carrefour in 1980. • Este la prima experienta pe piata romaneasca si al treilea director al Carrefour Romania.
Concepte si abordari contemporanea€œ, organizata de Facultatea de Administratie Publica din cadrul ßcolii Nationale de Studii Politice si Administrative, Scheele a scos in evidenta importanta reformarii administratiei publice din Romania.
Nu a terminat facultatea, insa s-a facut remarcat prin talentele de imitator la emisiunea "Bank Show", de la Prima TV, in 2001, cand a fost desemnat si castigator, mai noteaza Jurnalul.
Alin Tise s-a nascut la 19 septembrie 1974 si a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai. Este avocat al Baroului Cluj din 1998.
Andreea Chirvasiu a absolvit Facultatea de Psihologie si a fost timp de sase ani prezentatoarea emisiunii "Cafeneaua sufletelor", difuzata de OTV.
Bindea a absolvit in 1980 Universitatea "Babes Bolyai" din Cluj - Facultatea de Drept. Intre 1993 si1996 a fost prefect al judetului Maramures, iar in 2000 a fost ales senator PDSR.
Pentru ca el s-a imbolnavit, ea a terminat facultatea cu 2 ani inaintea lui si s-a dus la Dolhasca. Au fost impreuna 18 ani, dar nu stiu sa fi scris vreun rand pentru ea.
Curatorul expozitiei este Daniela Frumuseanu, de la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative si Design. In cadrul expozitiei vor expune artistii:
Apoi am terminat facultatea si sederea in Cluj, dar nu si deceniul aproape miraculos, pentru ca, in acei cativa ani de liberalizare (dar ce nu este relativ pe lumea asta?), a aparut nu numai o pleiada de poeti, a aparut una de pictori, de muzicieni, de cineasti, o pleiada care in toate domeniile culturii s-a numit Generatia '60 si a ramas pana azi termen de referinta statica.
Munteanu - viitorul lider hristic al studentilor â€" voia sa arunce in aer amfiteatrul Odobescu din Facultatea de Litere.
Allison Tolman Will Ferrell Dupa ce Scott si Kate Johansen (Will Ferrell si Amy Poehler) pierd economiile pentru studiile fiicei lor Alex, ii cuprinde disperarea la gandul ca singurul lor copil nu va absolvi facultatea.
google-analytics.com