Cautare

413 de rezultate pentru "facultatea" (9.43 secunde)
Eminescu, pribeag pana atunci, se impaca cu familia, dupa ce tatal sau ii promite sprijin pentru a urma cursuri universitare la Viena, iar la 2 octombrie, se inscrie la Facultatea de filosofie ca simplu auditor, fiindca nu avea diploma de bacalaureat.
E adevarat ca am fost exclus de la o facultate de filosofie, acuzat printre altele ca fac propaganda unor dusmani ai omenirii, precum Platon sau Nietzsche, dar atunci cand am fost primit la Cluj, la Facultatea de Germanistica, dupa un an am parasit eu insumi studiile, deoarece eram in pericol - asa am simtit-⁠o eu atunci si nu cred ca a fost ceea ce numim o eroare!
- Sunt absolvent din 1984 al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Filosofie. Dupa absolvire am functionat ca profesor la unele scoli din judetele Vaslui si Tulcea, pana in 1989 cand, timp de o jumatate de an, am fost muzeograf la Muzeul de Istorie din Tulcea.
"Am terminat anul trecut finante-asigurari la Facultatea de Stiinte Economice. Am dat o raita pe aici si am gasit posturi vacante de agent asigurari si inspector asigurari.
Daca ai ocazia sa faci Facultatea de Arte in strainatate, vei avea multe porti deschise si un avantaje pentru un job care e mult mai bine platit ca in Romania.
Intr-o dupa-amiaza luminoasa, impreuna cu doamna Hanna Derer, profesor la Facultatea de Arhitectura, am facut o plimbare pe Calea Victoriei.
In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti. Timp de 15 ani (intre 1970 si 1985) a fost redactor la Editura Albatros.
- A absolvit in 1996 Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti. In 2000 a obtinut doctoratul la aceeasi universitate, iar in 2004 un al doilea doctorat, la Institutul Karolinska din Stockholm.
A luat examenul de bacalaureat in 1968 si a absolvit in 1975 Institutul de Arte Plastice "Nicolae Grigorescu" din Bucuresti, facultatea de arte decorative, cu specializarea scenografie, profesie pe care a si practicat-o un timp un timp, in cinematografie.
Au luat cuvantul asistenti universitari craioveni, precum Madalina Nica, Oana Berceanu, iar studentii au fost reprezentati de Iulia Roxana Bulmez, studenta la Facultatea de Litere.
Intre timp, tanarul Alex s-a vindecat si a luat decizia sa dea la Facultatea de Medicina (fiind student in anul II) si fiind hotarat sa devina medic reumatolog.
Ceea ce aud medicii cel mai des este "Voi fi prea batrana atunci cand copilul va incepe facultatea!". Sau este posibil va viitorii parinti sa priveasca in viitor si sa vada ca abia la 60-70 de ani va fi "cuibul" gol.
In primul rand , alegerea nu este una luata de curand , nu este o noutate pentru mine a fi parte din colectivul RPG , se modifica doar titulatura.Implicarea mea activa in cadrul firmei dateaza de cand aveam 16 ani , atunci incercam sa ,, fur meserie '' si sa aflu toate dedesubturile acestei afaceri.Am facut cam tot ce se putea face in aceasta firma , de la sampling , impartire de pliante , negociere de contracte pana la a lua parte la antrenamentele colegilor de la interventie.Insa mereu am facut acest lucru in paralel cu studiile.La inceput in paralel cu liceul , apoi in paralel cu facultatea de drept , nefiind astfel total focusat pe implicarea in firma.Pana de curand am fost agent de vanzari si desi instinctul oricarui agent de vanzari ar fi sa spuna ca a crescut RPG-ul , adevarul este ca RPG m-a crescut pe mine , valorile ei aplicandu-se asupra alor mele , asupra caracterului meu.Incepand de acum , voi fi purtatorul de cuvant al firmei , fiind responsabil cu exprimarea punctelor de vedere oficiale ale companiei.6.
Intrasem la Facultatea de Litere din Homs, dar taica-meu stia ca, daca raman, nu tac. Am fost o fire mai revolutionara.
Singura scoala pe care stiu ca am terminat-o este Facultatea de Stiinte Economice din Craiova. Daca asa se documenteaza...", a spus Calin.
Letitia Dobranici este medic primar psihiatru in cadrul spitalului CF2 din Bucuresti si lector universitar la Facultatea de Psihologie-Sociologie a Universitatii Spiru Haret.
1943, Medgidia, traieste la Bucuresti, Cluj si Constanta) este istoric, profesor universitar, fost director al Scolii doctorale de la Facultatea de Istorie si Stiinte Politice a Universitatii Ovidius Constanta, fost prorector al aceleiasi universitati.
Pentru ca insasi facultatea sau initiativa de a elabora o definitie corecta, completa si edificatoare a terorismului tradeaza un act de vointa prin care se instituie o putere de a defini si o indreptatire de a defini, stabilindu se pe aceasta cale o agenda de activitati publice.
O verificare atenta, efectuata pe o macheta de catre specialistii de la Facultatea de Arhitectura din Cluj, a condus la concluzia urmatoare:
Un disc urias Un alt caz s-a petrecut pe 12 august 1978 cu S.N., student la Facultatea de Istorie a Universitatii Bucuresti.
google-analytics.com