Cautare

413 de rezultate pentru "facultatea" (6.90 secunde)
In holul central al Campusului Universitatii "Ovidius" Constanta a avut loc ieri deschiderea oficiala a Expozitiei Denta&Pharma 2006, organizata de Facultatea de Medicina Dentara si Farmacie a aceleiasi institutii de invatamant superior si de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura.
Stefan Giuglea a mai precizat ca la conducerea Cooperativei se afla "doua tinere talente", care au fost ajutate financiar sa isi termine facultatea chiar cu girul fostului deputat - este vorba despre presedintele "Munca si Arta", Gabriela Bagiac si contabila sefa Georgeta Vladila.
Ana Maria Gramescu din cadrul Facultatii de Constructii a Universitatii Ovidius Constanta ne-a precizat faptul ca facultatea a avut preocupari intense privind pregatirea de specialisti capabili sa efectueze evaluarea unor active portuare din zona costiera.
A terminat facultatea in Craiova si ii plac fotbalul si filmele. Munceste in medie 12 ore pe zi, dar o face cu placere.
Facilitatile sunt acordate studentilor care sunt cel putin in anul doi de studii la o facultate acreditata si necesita o adeverinta care sa ateste ca si-au indeplinit toate obligatiile catre senatul universitatii de care apartine facultatea.
Cred ca mai multe sanse sunt pe perioada facultatii decât dupa“, a spus Mariana P., o tânara de 20 de ani convinsa ca, o data ce va termina facultatea, va întâmpina o serie de greutati la angajare.
Cred ca mai multe sanse sunt pe perioada facultatii decât dupa“, a spus Mariana P., o tânara de 20 de ani convinsa ca, o data ce va termina facultatea, va întâmpina o serie de greutati la angajare.
La sesiune au fost inscrise un numar de 63 de lucrari stiintifice, apartinand atat studentilor de la Universitatea Maritima din Constanta, cat si studentilor de la facultatile de Inginerie Mecanica, Industriala si Maritima, de Stiinte Economice si de la Facultatea de Medicina Dentara si Farmacie, specializarea farmacie din cadrul Universitatii Ovidius.
Întrebarile ar trebui sa se refere la aspecte care nu au fost cuprinse în anunt“, va sfatuiesc specialistii www.lucrez.ro.De asemenea, în momentul în care contactati telefonic angajatorul, trebuie sa aveti la îndemâna atât CV-ul (pentru a evita situatia neplacuta în care nu va amintiti anumite date precum anul în care ati terminat facultatea), cât si un pix si o hârtie (pentru a va nota datele transmise de acesta- locul si data interviului).
Proiectul mentionat este implementat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in parteneriat cu Centrul Italian pentru Studii Avansate in Turism si Promovare Turistica, Camera de Comert si Industrie a Bulgariei, Institutul National de Cercetare in Turism (Bulgaria), Institutul de Studii in Turism (Malta), Uniunea Profesorilor din Malta (Malta), Federalberghi, Uniunea Italiana a Muncii, Asociatia Transnationala pentru Formare si Mobilitate Profesionala-Bucuresti, Facultatea de Stiinte Economice - Universitatea Ovidius Constanta, Centrul pentru Formare si Mobilitate Profesionala al Republicii Slovenia, Sindicatul Lucratorilor din Sectorul Ospitalitatii si Turismului (Slovenia).
Reteta unei afaceri de succesLista clientilor mari din urmatorii ani a crescut însa si include Facultatea de Medicina, Coca-Cola, Bere Craiova, AGROSEM (Alexandria, Caracal, Gaesti, Buzau, Urziceni, Focsani), Elpreco, Astaldi, Popeci.
Facultatea are cadre didactice tinere, cu doua facultati si cursuri de specializare care se ridica la standardele europene. De asemenea, institutia detine spatii moderne de invatamant, asigurand atat conditii de confort pentru procesul de invatare cat si conditii tehnice la cele mai inalte standarde europene.
Dintre acestia 40 sunt studenti la Facultatea de Stiinte Economice, 34 la Drept, 29 la Litere, 26 la Medicina si Farmacie, 23 la Istorie, Filosofie si Teologie, 14 la Educatie Fizica si Sport, 9 la Stiinta si Ingineria Alimentelor, cate 6 la Inginerie Braila si la Stiinta Calculatoarelor, 5 la Metalurgie, cate 3 la Nave, la Arte si la Stiinte si unul la Inginerie Electrica.
Am venit la Craiova la Facultatea de Automatica doar cu o sacosa, cu sora mea si cu mama. Am stat cu chirie la o ferma, aveam o camera, o camara si acces la baia comuna.
Am venit la Craiova la Facultatea de Automatica doar cu o sacosa, cu sora mea si cu mama. Am stat cu chirie la o ferma, aveam o camera, o camara si acces la baia comuna.
El este ajutat de fata sa, Adriana, studenta în anul întâi la Facultatea de Stiinte Politice din Timisoara, si ea pasionata de animale.
„În plus, important este sa crezi în ceea ce faci si sa nu încerci sa sari niste etape (termini facultatea, te angajezi si-ti faci firma).
Cum Craiova este un centru universitar cu istorie, foarte multi arabi si-au facut facultatea în Banie si au decis sa ramâna în Dolj.
Producatorii agricoli din judetul Dolj s-au întâlnit ieri, la Facultatea de Agronomie, pentru a cere lamuriri specialistilor despre accesarea fondurilor europene destinate dezvoltarii sau înfiintarii de ferme agricole. Presedintele Asociatiei producatorilor agricoli din judetul Dolj, Costel Iancu, a convocat fermierii din judet la o întâlnire informala cu reprezentantii tuturor institutiilor care graviteaza în jurul banilor europeni.
"Deocamdata ne-am orientat spre studentii Facultatii de Nave, insa, deoarece la simpozionul organizat luni au fost prezenti si ingineri de la Facultatea de Mecanica, ne vom gandi sa ne adresam si acestora.
google-analytics.com