Cautare

260 de rezultate pentru "expozitii" (2.90 secunde)
conferinte si seminarii pe teme de istorie bancara, expozitii, emisiuni filatelice si numismatice, precum si evenimente sub egida "Zilele culturale ale BNR".
Vor fi domnisoare in costume de epoca, mestesugari, produse traditionale, expozitii, va fi foarte frumos. Piata Obor va invia spiritul perioadei interbelice.
Print & Sign este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie de top in sfera organizarii de targuri si expozitii. Euroexpo Trade Fairs a lansat in ultimii 8 ani evenimente precum Advertising Show, Gifts Show, Flexo Show, Luxury Show, Expo Francize, Kidex, Baby Boom Show, Wellness Show si Cleaning Show.
Aici ar putea avea loc conferinte sau simpozioane, inclusiv cele organizate de mediul universitar, dar si expozitii, precum cele care sunt gazduite in prezent de Teatrul National.
Acolo vor fi laboratoare, adevaratele ateliere de cercetare, de creare de soft, de spatii comerciale, expozitii. "Va fi un spatiu prin care vom crea peste 600 de locuri de munca si conditii bune pentru desfasurarea activitatii de cercetare in domeniul IT", a precizat Ion Vladimirescu.
Pentru prezentarile de la targuri si expozitii, Bibiana pregateste zeci de retete de dulciuri. A facut cozonac cu magiun, bomboane de ciocolata cu magiun, fondante cu magiun.
prezentari, expozitii, lansari de carte. Veniturile institutiei vor fi rotunjite si din bani luati pe chiria restaurantului, amenajat la parter si care dispune si de o terasa, in zona dinspre Piata Unirii.
Conform studiului de fezabilitate, in pasaj va fi amenajat un spatiu multifunctional, unde ocazional vor fi organizate spectacole de teatru experimental, expozitii, stand-up comedy, muzica folk, proiectii de filme sau diverse evenimente.
sa fie gasit un loc potrivit pentru targuri si expozitii; lobby pentru mediul de afaceri, astfel incat viitoarele initiative legislative sa fie concepute in asa fel incat sa sustina dezvoltarea companiilor doljene;
sa fie gasit un loc potrivit pentru targuri si expozitii; lobby pentru mediul de afaceri, astfel incat viitoarele initiative legislative sa fie concepute in asa fel incat sa sustina dezvoltarea companiilor doljene;
"Aici se vor organiza spectacole, expozitii. De asemenea, se va incerca si punerea in valoare a cladirilor monument istoric pastrate pe teren", a precizat arhitectul Florin Machedon, care a realizat studiul de oportunitate pentru acest proiect.
tIMOn este cel mai important eveniment imobiliar din Romania, in cadrul unei expozitii unice, oferind 2.000 metri patrati spatii de expozitie indoor si 2.000 metri patrati expozitie outdoor.
Organizarea acestei expozitii de la Palatul Parlamentului este foarte buna! Venim din 2010 si inclusiv noi am incercat sa fim in asentimentul vizitatorilor si sa ne promovam cu noi elemente.
Iata echipamentul pentru protectia picioarelor pe care il puteti gasi la standul firmei Bontempi Michele SRL in cadrul acestei expozitii Expo Apa:
Dupa finalizare, Arena Bucurestilor va gazdui concerte, manifestari sportive, expozitii, targuri, evenimente sociale si de afaceri. Arena Bucurestilor va fi amplasata in Parcul Tineretului, urmand a fi construita in proportie de 90% sub nivelul solului, pentru a fi protejata zona verde.
Din cadrul ei mai fac parte alte trei terminale GSM prezentate in cadrul aceleiasi expozitii: Ultra Edition 12.1 (U700), Ultra Edition 10.9 (U600) si Ultra Edition 9.6 (U300) in denumirea carora regasim grosimea lor in mm.
In fiecare an, sub aceeasi denumire, se mai desfasoara alte trei expozitii la nivel mondial. Urmatorul CeBIT va avea loc in mai la Sydney, urmat in octombrie de cele din China si Turcia.
Omagiul adus lui Asterix imbraca mai multe forme: expozitii, spectacole, colocvii etc.
Duminica, 1 mai 2011, Google celebreaza 160 de ani de la deschiderea primei expozitii universale, din Anglia,printr-un logo special, interactiv, care prezinta cateva scene de epoca.
Expozitii permanente a operei sale pot fi vizualizate la Storm Regele Art Center din Mountainville, New York, New York City Whitney Muzeul de Arta american, Galeria Nationala de Arta din Washington DC, precum si Civica Galleria.
google-analytics.com