Cautare

260 de rezultate pentru "expozitii" (5.81 secunde)
La randul sau, Catalin Trifu, directorul Departamentului Organizare Targuri si Expozitii din cadrul Romexpo a mentionat ca TINIMTEX Cadouri 2007 va fi organizat in 6 locatii din statiunea Mamaia:
Cea de a doua editie a targului de produse de lux Luxury Show organizat recent de Romexpo in complexul sau expozitional din capitala s-a incheiat cu un bilant pozitiv, a aratat Catalin Trifu, directorul Departamentului Organizare Targuri si Expozitii din cadrul Romexpo.
Pentru a fi eligibile, destinatiile turistice trebuie sa aiba o densitate a vizitatorilor redusa comparativ cu media nationala, mai putin de 287 de sosiri de turisti la mia de locuitori, sa organizeze evenimente, targuri, expozitii, festivaluri si trasee turistice.
Cota redusa este de 9% si se aplica asupra bazei de impozitare pentru mai multe categorii de bunuri si servicii precum accesul la castele, muzee, case memoriale, monumente istorice, monumente de arhitectura si arheologice, gradini zoologice si botanice, targuri, expozitii si evenimente culturale, cinematografe, livrarea de manuale scolare, carti, ziare si reviste, cu exceptia celor destinate exclusiv sau in principal publicitatii, livrarea de proteze, livrarea de medicamente pentru uz uman si veterinar, cazarea in cadrul sectorului hotelier sau al sectoarelor cu functie similara, inclusiv inchirierea terenurilor amenajate pentru camping.
Micile firme de productie agricola pot primi de la stat, de la 1 ianuarie, o suma nerambursabila reprezentand echivalentul a 7.500 euro pentru diverse activitati, cum ar fi prezenta la expozitii sau plata serviciilor de consultanta, banii urmand sa fie alocati intr-un interval de pana la trei ani.
In cazul cotei reduse de 9%, Codul Fiscal prevede ca aceasta cota este aplicabila serviciilor privind accesul in muzee, gradini zoologice, botanice, monumente, cinematografe, expozitii, evenimente culturale, serviciilor privind livrarea de proteze, de medicamente, cazarea in sectorul hotelier.
În cazul cotei reduse de 9%, Codul Fiscal prevede ca aceasta este aplicabila serviciilor privind accesul în muzee, gradini zoologice, botanice, monumente, cinematografe, expozitii, evenimente culturale si celor privind livrarea de proteze, de medicamente, cazarea în sectorul hotelier.
La randul sau, Catalin Trifu, directorul Departamentului Organizare Targuri si Expozitii din cadrul Romexpo SA Bucuresti a subliniat faptul ca 65% dintre firmele participante la aceasta editie a TINIMTEX sunt producatori, restul fiind importatori de imbracaminte si incaltaminte.
Prezent la CeBIT 2008 presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a prezentat oportunitatile de dezvoltare ale sectorului IT&C romanesc si proiectele pe care autoritatea le are in vedere pentru stimularea concurentei pe piata de comunicatii si pentru cresterea atractivitatii sectorului pentru investitorii straini."Acordarea unei noi licente de comunicatii mobile in benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz si a licentelor care vor permite utilizarea tehnologiei WiMAX sunt doua dintre cele mai asteptate momente de catre investitorii de pe piata romaneasca de IT&C", a aratat Georgescu.La expozitia de la Hanovra participa 30 de companii romanesti din domeniul IT&C.Romania se afla la cea de-a cincea participare, cu un stand national, la targul de la Hanovra.CeBIT este una dintre cele mai mari expozitii internationale dedicate domeniul IT&C, peste 6.000 de companii prezentandu-si anual produsele si serviciile vizitatorilor timp de o saptamana.
La randul sau Catalin Trifu, directorul Departamentului Organizare Targuri si Expozitii din cadrul Romexpo a amintit ca aceasta editie a TNIMTEX se va desfasura in 13 locatii din Mamaia si va fi insotita, in paralel, de cea de a 33-a editie a Targului National de Metalo-Chimice TINMEC organizata tot la Mamaia, pe o suprafata totala de 500 mp, precum si de mai multe manifestari conexe.
Achizitionarea de servicii de instruire (numai taxele pentru cursuri);Participarea la expozitii si targuri nationale si internationale (numai taxa de participare) si servicii pentru marketing online (una dintre aceste categorii sau o combinatie a acestora);
Editia de anul acesta este cea mai vasta, capacitatea expozitionala a salii polivalente mentionate devenind neincapatoare pentru astfel de expozitii, fiind ocupati deja circa 3.800 m2.
Manifestarea, organizata de Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", în perioada 27 septembrie - 1 octombrie, este unul din cele mai vechi evenimente în materie de târguri si expozitii din Banie (prima editie a avut loc în 1990).
De asemenea, pentru gospodinele care nu au suficient timp pentru punerea muraturilor, comerciantii vor avea expozitii cu vanzare de conserve.
Proiectele celor interesati mai pot viza finantari pentru participarea la expozitii si târguri nationale si internationale (numai taxa de participare), servicii pentru marketing on line si costuri pentru audit.  Finantari de pâna la 446.000 de lei Valoarea finantarilor difera în functie de solicitant.
Alte activitati care beneficiaza de acest sprijin se refera si la efectuarea de analize de evaluare comparativa pentru activitati din industria prelucratoare in vederea realizarii planurilor de restructurare-dezvoltare-viabilizare, a caror implementare va fi monitorizata, organizarea si amenajarea in incinta operatorilor economici, in spatiile existente, de expozitii sau standuri de prezentare a produselor industriale, dar si inregistrarea si protejarea pe piata externa a marcilor, desenelor si modelelor industriale romanesti.
Anul trecut s-a facut un experiment cu o firma de productie de incaltaminte din Santion, care a organizat, in trei luni diferite, expozitii cu vanzare la poarta fabricii, la pret de producator.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Postei, Posta Romana lanseaza o serie de expozitii la Muzeul National Filatelic, incluzand incursiuni prin istoria postei romanesti si a timbrelor.
In aceasta locatie se vor organiza pe tot parcursul anului o serie de targuri, expozitii si de evenimente. Companiile pot inchiria standuri puse la dispozitie de catre organizatori, in care isi pot promova sau vinde produsele.
Pasii urmatori ai campaniei "Casa mea e UNIQA" pentru anul 2010 vor consta in prezentari ale proiectului si in alte orase, in perioda 15 - 20 septembrie 2010, iar in luna decembrie, toate lucrarile premiate, dar si cele participante, vor fi expuse in cadrul unor expozitii locale UNIQA din orasele de start ale campaniei.
google-analytics.com