Euroexpo Trade Fairs lanseaza o noua editie a Print & Sign, singura expozitie din Romania dedicata industriei poligrafice si productiei publicitare.
Evenimentul se va desfasura in perioada 21 - 24 septembrie, la Romaero Baneasa, locatie situata in zona de business a Bucurestiului - in imediata apropiere a aeroportului Aurel Vlaicu- un spatiu expozitional ce ofera multiple avantaje expozantilor si vizitatorilor.
Pentru aceasta editie organizatorii preconizeaza o crestere a numarului de expozanti, de aproximativ 20% fata de editia anterioara, din 2009. In acest sens, potentialii expozanti vor beneficia de un spatiu generos de 9000 mp. La Print & Sign sunt asteptate sa expuna cele mai noi tehnologii in domeniu atat companii nationale, cat si internationale.
Print & Sign se desfasoara o data la doi ani si reuneste industria tiparului digital, offset si flexo. In 2010 a avut loc Digital Print & Sign, eveniment dedicat doar industriei de tipar digital si semnalistica, la care au participat 130 de companii si peste 6000 de vizitatori.
Print & Sign este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie de top in sfera organizarii de targuri si expozitii. Euroexpo Trade Fairs a lansat in ultimii 8 ani evenimente precum Advertising Show, Gifts Show, Flexo Show, Luxury Show, Expo Francize, Kidex, Baby Boom Show, Wellness Show si Cleaning Show.