Cautare

260 de rezultate pentru "expozitii" (2.69 secunde)
Existența acestuia se face cunoscuta in cadrul unei expozitii realizate cu sprijinul Muzeului Municipal Calarasi. Scopul proiectului este atat crearea si dezvoltarea unei noi scene artistice in orasul nostru, cat si simpla reactualizare a ideii generale pe care o au cetatenii despre ce poate fi arta.
Concursul Muzical Eurovision 2017, ajuns la cea de-a 62-a editie, va avea loc la Centrul International de Expozitii din Kiev, dupa victoria Ucrainei la concursul din 2016 in Stockholm cu melodia 1944, interpretata de Jamala.
Traian Nica Tuckman este singurul artist plastic din lume care are in prezent sapte expozitii permanente (muzee). Acesta are in plan o a opta expozitie permanenta, la Clubul Seniorilor din sectorul 3 din Bucuresti.
Expozitii: 2014 - Atelierul de Productie, Bucuresti 2015 - Dental One, clinica dentara de lux din Bucuresti 2016 - CrossRoads, la Galeria Phototeque, JW Marriott, Bucuresti - La Vida Colorida, la terasa La Rambla, Bucuresti - Coloreaza-ti viata, invitati:
In ultimii ani a avut peste 12 expozitii individuale si alte 14 de grup. Tema principala din lucrarile artistei Nicoleta Jutka o constituie chipurile de oameni.
cumparand biletul comun in valoare de 15 lei pentru copii, studenti si pensionari si 20 lei pentru adulti, puteti vizita ambele expozitii temporare Culorile prind aripi si Venin - Frumuseti de neatins.
- Placheta constituie o alta realizare a membrilor cenaclului, dupa placheta Muguri de cuvinte si alte activitati culturale la care au participat, s-au implicat activ (expozitii, evenimente, intalniri cu cititori, lansari de carte etc.).
Ambele expozitii sunt incluse in Noaptea Alba a Galeriilor si Festivalul Strada de C'Arte. Pentru inspiratie, schimb de idei creative, intalnire cu artistii, initiatorii proiectelor si prietenii galeriei va asteptam la vernisajul care va avea loc la Galeria Galateca, in data de 19 septembrie, ora 19.00.
In cadrul evenimentului, care incepe la ora 20.00, vor avea loc expozitii de carte, proiectii digitale si simeza-artisti locali.
Proiectul este gandit in scopul dezvoltarii aptitudinilor creatoare si valorificarii unei relatii directe intre mijloace artistice diferite, fie ca vorbim de mestesuguri, expozitii sau activitati didactice.
A avut expozitii personale si de grup in Romania, Germania, Danemarca, Belgia, Olanda, Franta, Rusia, Japonia. Iata filmul SENSO TV dedicat artistului:
A avut expozitii personale si de grup in Romania, Germania, Danemarca, Belgia, Olanda, Franta, Rusia, Japonia. Iata filmul SENSO TV dedicat artistului:
Ca artist plastic, s-a bucurat de succes la expozitii personale si de grup, sabloanele de cultura de la Muzeul Municipal Zambete si grimase abordand stiluri si teme diferite (peisaj, portret, grafica satirica), lucrand cu materiale diverse (ulei, acrilice, tus, acuarele).
A primit numeroase premii la divese saloane si expozitii, dar sunt demne de mentionat: Premiul de Excelenta al Salonului de Grafica si Umor V.
Din 1967 pana in prezent participa la manifestari artistice in tara si strainatate, deschizandu-si si numeroase expozitii personale.
Astfel, pana pe data de 15 septembrie, atat copiii, cat si adultii sunt invitati in AFI Cotroceni sa viziteze in mod gratuit una dintre cele mai populare expozitii internationale.
Detine Marele Premiu la Festivalul International de Portrete ale poetului Mihai Eminescu (Ploiesti, Romania), 2017 si Premiul I la Simpozionul International Fereastra catre stele, 2018. In ultimii ani a avut expozitii in diferite orase din Spania, Grecia si Romania, cu mare succes la public.
Cu ocazia editiei a VIII-a Nocturnei Bibliotecilor, Biblioteca Nationala a Romaniei propune publicului de toate varstele, sub genericul Pactul lecturii, un program care include ateliere de lectura, de creativitate si de educatie, expozitii, concerte, dezbateri, lansari de carte, tururi de biblioteca.
La etajul noului spatiu va functiona o sala de expozitii. In luna noiembrie, aici va fi vernisata expozitia documentara Gabroveni 57 - Istoria unei Case, curatoriata de Irina Tapalaga.
Lucrarile care fac obiectul acestei expozitii au fost realizate de catre artisti plastici contemporani, care au raspuns la invitatia Muzeului Dunarii de Jos de a portretiza atat personalitati care si-au adus contributia la realizarea Marii Uniri din 1918, din toate provinciile istorice ale Romaniei Mari, cat si oameni obisnuiti, populatia civila, eroi sau luptatori din Primul Razboi Mondial care, stiut sau nestiut, au contribuit la realizarea Unirii.
google-analytics.com