Pana la sfarsitul acestui an vor aparea in Bucuresti doua centre de afaceri, care vor inchiria birouri si pentru o ora, pentru o zi, o luna, sau mai mult.
Pana la sfartitul anului o companie, lider mondial in domeniul ofertelor de solutii pentru spatii de lucru, iti va extinde prezenta in Bucuretti prin deschiderea a doua noi centre de afaceri, in iunie 2008, City Centre, pe C.A. Rossetti, langa Piata Universitatii, cu circa 100 birouri deservite de Regus pe o suprafata de 2.500 m2 pe 7 etaje si la la sfartitul anului 2008, Floreasca Centre in Floreasca Plaza Bucuresti pe Calea Floreasca cu alte 100 birouri.
Astfel, pana la sfarsitul acestui an, compania va dispune in total de trei centre de afaceri complet echipate in Bucuretti, cu o suprafata toala de 6.000 m2, ce vor putea fi inchiriate in termeni flexibili de catre companii romanesti sau straine, indiferent de marime. Dintre facilitati, spatiile de lucru pot fi inchiriate cu ora, ziua sau mai mult, formalitatile administrative sunt foarte simple (contract de o pagina), servicii de catering, adresa de afaceri cu prestigiu.