Cautare

1441 de rezultate pentru "etapa" (3.04 secunde)
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
Repartizare in trei etape In prima etapã sunt repartizate mandatele pentru candidaþii care au obþinut jumãtate plus unu din numãrul voturilor exprimate intr-un colegiu.
Tot cu scopul alinierii transporturilor fluviale din Romania la standardele comunitare de siguranta a navigatiei s-a implementat pe sectorul romanesc al Dunarii o prima etapa a sistemului RORIS (River Information System), urmand ca in viitorul apropiat sa se implementeze si a doua etapa ce prevede o inmultire a numarului de radare si alte echipamente de supraveghere electronica a traficului dunarean, a specificat specialistul ANR.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Drobeta", in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, va organiza joi, incepand cu ora 10.00, pe Stadionul Angelescu, etapa judeteana a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi "Prietenii Pompierilor".La concurs vor participa noua echipaje de fete si 15 echipaje de baieti, care vor avea de parcurs trei probe(o proba teoretica si doua probe practice).
Dar, care ar fi pasii necesari suspendarii si demiterii, ce sanse ar avea fiecare etapa si cat ar dura? ... Prima etapa efectiva a procedurii este, conform Articolului 95 din Constitutie, depunerea propunerii de suspendare din functie a presdintelui de catre minin o treime din numarul deputatilor si senatorilor.
In prima etapa, care dureaza din octombrie 2004 pana in decembrie 2006, EADS se va ocupa de securizarea frontierei Romaniei cu Republica Moldova si Marea Neagra, precum si de cresterea masurilor de securitate de pe aeroporturile din Bucuresti.
De astazi, a inceput a doua etapa a denominarii leului, iar o data cu aceasta etapa se termina si perioada inflationista, urmand o stabilizare a preturilor, dupa cum a anuntat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu.
Prima etapa cuprinde statiunile de pe Valea Prahovei, Poiana Brasov, zona Valea superioara a Teleajanului-statiunea Cheia, zona Bran-Moeciu. Cea de-a doua etapa cuprinde 27 de locatii, printre care Stana de Vale, Arieseni, Borsa, Lacul Rosu, Vatra Dornei, Paltinis, Parang, Izvorul Muresului, Balea Lac.
In prima etapa, avand in vedere problemele economice grave cu care se confrunta societatile din acest sector, se va derula un proces de restructurare, prin atragerea de investitii pentru activitatile de exploatare, explorare, precum si pentru activitatile de conservare si inchidere. Dupa aceasta etapa, va incepe procesul de privatizare.
prima etapa va fi la nivel national; numai prin selectionarea in etapa nationala se poate intra in faza europeana a competitiei. ... Etapa finala la nivel european, acordarea premiilor:
Urmatoarea etapa a procesului de privatizare o constituie depunerea ofertelor finale financiare, dupa care comisia de privatizare va lua o decizie. ... Dupa selectarea finalistilor, respectiv primele doua sau primele trei banci cu punctajul cel mai mare, se va trece la etapa ofertelor imbunatatite.
Loganurile, excluse din program Compania Dacia Automobile Pitesti nu a fost inscrisa de AFM pentru continuarea acestui program, aceasta fiind sanctionata pentru neregulile constatate la prima etapa a Programului "Rabla".
Cea de-a doua etapa va incepe la data de 1 martie 2007. Vor fi vaccinati toti porcii care nu au fost vaccinati in prima etapa, purceii proveniti de la scroafele vaccinate si orice alti porci cumparati de crescatori si nevaccinati.
La concurs au participat 40 de modele in prima etapa, primele opt dintre acestea, in ordinea punctajului acordat, s-au calificat automat in etapa a doua.
Procedurile impotriva Romaniei vor fi initiate printr-o scrisoare de notificare oficiala transmisa Guvernului, aceasta fiind prima etapa a unui proces care se poate incheia la Curtea Europeana de Justitie, in cazul in care autoritatile romane nu modifica reglementarile.
Cei grabiti sa prinda locuri pentru Logan sau alte masini care se dau repede se vor putea inscrie in prima etapa, care se va desfasura intre sfarsitul lunii aprilie si 31 august.Etapa a doua va incepe la 1 septembrie si se va incheia pe 12 noiembrie 2007.
Bancpost a lansat, saptamana trecuta, un program de eficientizare a proceselor din banca, intitulat "Planul Marshall Bancpost", iar prima etapa se numeste "Omaha", la fel ca plaja pe care au debarcat Aliatii in Normandia, in 1944, ni se arata intr-un document al bancii.
Etapa in care se face uz de planul de marketing este cea in care se identifica segmentul de clienti pentru produsele si serviciile pe care firma le pune la dispozitie. ... Important in aceasta etapa este mentinerea contactului permanent cu piata.
etapa de preselectie a candidatilor; etapa de dialog cu candidatii admisi in urma preselectiei, pentru identificarea solutiei/solutiilor apte sa raspunda necesitatilor autoritatii contractante si in baza careia/carora candidatii vor elabora si vor depune oferta finala; etapa de evaluare a ofertelor finale depuse.
etapa de preselectie a candidatilor; etapa de dialog cu candidatii admisi in urma preselectiei, pentru identificarea solutiei/solutiilor apte sa raspunda necesitatilor autoritatii contractante si in baza careia/carora candidatii vor elabora si vor depune oferta finala; etapa de evaluare a ofertelor finale depuse.
google-analytics.com