Cautare

1441 de rezultate pentru "etapa" (2.84 secunde)
Prima etapa a constructiei va genera 347.5 MW si va cuprinde 139 de turbine GE 2.5 xl cu o inaltime de 100 metri, un diametru al rotorului de 99 metri si cu o capacitate de 2.5 MW.
Prima etapa se refera la elaborare si publicare de brosuri, etapa a II-a se refera la organizarea campaniei de informare "Zilele femeilor Intreprinzator", avand ca tematica asistenta oferita de UE IMM-urilor, competitivitatea acestora si cultura antreprenoriala, iar etapa a III-a vizeaza organizarea si desfasurarea de cursuri de pregatire antreprenoriala pe durata a 5 zile, in cadrul a 6 locatii.
In cursul acestei luni, va fi instalata prima turbina din acest proiect, iar la inceputul anului viitor, cand prima etapa va fi gata, va fi livrat primul MWh in sistem.
Turcia si Iranul au semnat miercuri un memorandum, care permite Turciei sa comercializeze gaz iranian, care ar fi suficient pentru umplerea gazoductului Nabucco intr-o prima etapa.
tronsonul Raul Doamnei - Eroilor 2 in prima etapa de executie si Eroilor 2 - Piata Iancului, in etapa a doua.
Oltenii s-au impus, pe teren propriu, in fata formatiei BCM-U Pitesti, scor 77-64 (20-14, 12-19, 14-19, 31-12), intr-un meci contand pentru etapa a 17-a din Divizia A.
Cu gandul la disputa de maine, cu Benfica Lisabona, din optimile Cupei Cupelor, Energia Pandurii Targu Jiu s-a menajat la Timisoara, unde Universitatea Poli Municipal s-a impus lejer, scor 32-28, joc in devans din etapa a 15-a a Ligii Nationale de handbal masculin.
Jocul din etapa a 20-a a Diviziei A de baschet masculin dintre Energia Rovinari si CSU Atlassib Sibiu, reprogramat astazi, la Targu Jiu, se va juca altadata.
Doar unul dintre cei sapte internationali a jucat in etapa a 25-a, fiind vorba de Adrian Mutu (foto), noteaza romaniansoccer.ro. ... Rezultate complete din etapa 25-a:
din Valea Rosie, intr-un meci contand pentru etapa a 27-a din Liga a III-a, seria 4. ... Daca nu castigam era rau, pentru ca, nu stiu cum se face, dar au luat puncte toate celelalte contracandidate de la retrogradare in etapa asta.
Prima etapa a fost anulata din cauza unui incident nedorit. Unul dintre participanti a imprastiat motorina pe intreg traseul de concurs, ca urmare a unei usoare iesiri in decor, dar in etapa de duminica Mihnea Dutescu a avut o evolutie foarte buna.
etapa I: AS Constructorul 2012 - Dynamik Junior Craiova (ora 10.00), CSJ Stiinta U Craiova - Dynamik Craiova (ora 11.00), etapa a II-a: ... etapa a III-a:
Steaua va primi trofeul de campioana in ultima etapa Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca, din discutiile avute cu oficialii FC Steaua, formatia ros-albastra va primi trofeul de campioana la finalul partidei de pe teren propriu cu FC Brasov, programat in ultima etapa, la 29 mai.
Rezultatele obtinute in aceasta etapa din cupele europene au consolidat locul 15 pe care Romania il ocupa inainte de aceasta saptamana. ... Dupa aceasta etapa, Steaua a adus un punct, la fel ca Astra, in vreme ce egalurile obtinute de Petrolul si Pandurii au adus impreuna un punct.
Romania, prima victorie, in etapa finala a Campionatului European de rugby in 7 Echipa Romaniei a invins Italia cu scorul de 21-14 (7-7), sambata, intr-un meci din etapa finala a Campionatului European de Rugby in 7, care este gazduita de Stadionul Național ‘‘Arcul de Triumf‘‘ din Bucuresti.
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
Dupa miezul noptii, Mihnea Ionescu si Bogdan Tomulica vin cu rezumatele partidelor inregistrate in etapa de duminica, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX. "Este etapa care programeaza doua meciuri foarte importante, pe langa cel al nostru. ... Este etapa care incheie jumatate din campanie.
Etapa de Campionat Est-European din 21-23 august 2015 - nu doar cea mai prestigioasa, ci si cea mai avantajoasa financiar cursa de motociclism viteza organizata pana in prezent pe circuitul Motor Park Romania.
In acest week-end s-a desfasurat cea de-a treia etapa a Campionatului Est-European de Motociclism Viteza. ... Am experienta in motorsport, ca pilot de raliu si campion national de viteza in coasta, dar asta cred ca e doar a 10-a etapa moto din viata mea. ... Ne vedem la urmatoarea etapa.
Echipa nationala a Romaniei a incheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul sustinut, luni, la Belgrad, in compania Serbiei, in etapa a doua a grupei 4, seria C a Ligii Natiunilor.
google-analytics.com