Cautare

1441 de rezultate pentru "etapa" (7.90 secunde)
Liga 1, etapa a 7-a: Program si televizari Liga 1 revine dupa trei saptamani de pauza cu etapa a VII-a care se va desfasura ȋn perioada 13 septembrie si 16 septembrie. Liga 1, etapa a 7-a: ... Program si transmisiuni TV, etapa a 7-a :
Intr-un meci contand pentru etapa a 22-a a editiei 2016 - 2017, echipa antrenata de Adrian Mihalcea a remizat, scor 2 - 2, in deplasare cu CS Mioveni.
Aceasta este prima etapa, numita de observatii, care dureaza aproximativ doua saptamani. In etapa a doua, dr. ... In aceasta etapa, invatam un lucru esential: ... In etapa a treia a metodei dr. ... Cu o singura conditie, invatata in etapa anterioara:
in prima trebuie sa ma obisnuiesc sa mananc zi de zi la aceleasi ore fixe, in a doua etapa trebuie sa reduc cantitatile, iar in a treia etapa trebuie sa am grija la calitatea alimentelor. Eu niciodata nu am intrat in a doua etapa sau a treia.
Prima etapa consta in realizarea unei diagnoze a problemelor majore ale sistemului de sanatate. ... In etapa a doua, pe baza acestei diagnoze se va elabora Pactul National pentru Sanatate. ... Urmatoarea etapa inseamna elaborarea unei legi cadru a sanatatii.
Aceasta era prima etapa. ... Acum urma etapa a doua. ... Iesirea de ieri anunta intrarea in ultima etapa. Iar ultima etapa e o miscare de alba neagra.
A treia etapa de recalculare a pensiilor din sistemul public s-a incheiat. Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, spune ca au fost necesari 200 de miliarde de lei pentru aceasta etapa.
Luni a debutat cea de-a doua etapa a Caravanei "Fermier in Europa", actiune care presupune informarea fermierilor si a potentialilor intreprinzatori din mediul rural cu privire la implicatiile integrarii europene.
Prima etapa care a insemnat o rata anuala a plecarilor de sub trei la mia de locuitori s-a consumat in primii ani dupa 1989 si a avut drept tinte Turcia si Israelul, unde concetatenii nostri au gasit o remunerare mai buna pentru munca prestata.
Suma, necesara pentru achizitionarea a 12.576 de autoturisme noi, a ramas nedistribuita din prima etapa a programului "Rabla" si a fost repartizata producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati ai acestora, care au utilizat cel putin 80% din suma contractata in prima etapa.
La aceasta etapa pot participa atat persoanele fizice (cu cetatenie romana, varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani neimpliniti si cel putin studii medii definitivate), cat si cele juridice (microintreprinderi care au cel mult doi ani de activitate la data inregistrarii on line, nu au datorii la bugetul statului, asociatul sau actionarul solicitant are cetatenie romana, varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani neimpliniti si cel putin studii medii definitivate).
Transsylvania Off Road Club va organiza in perioada 26-29 august 2010 cea de-a IV-a etapa a Campionatului National de Off Road organizata la Cluj. ... Traseul ales pentru aceasta etapa se afla in jurul statiunii Muntele Baisorii.
o bila pentru luna emiterii bonului - cifra 2, reprezentand luna februarie, o bila pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapa, cu trei bile reprezentand valoarea bonului - cifrele 0, 0, 6.
Daca islandezii se vor impune, argentinienii vor trebui sa bata la un superscor in ultima etapa, iar Croatia sa castige si cel de-al treilea meci.
In alta etapa, avem un alt nume: ... A doua etapa minunata e aceea ca trebuie sa trezim in noi cea mai mare recunostinta si incredere pentru acest an pe care il incepem in compania lui Isus.
Astfel, in prima etapa parinti isi vor putea inscrie copiii la ce scoala vor dori, indiferent de locul unde au domiciliul. Va exista si o a doua etapa- in care elevii vor fi inscrisi la scoala la care sunt arondati.
Ministrul le precizeaza parintilor sa completeze pe formularul de inscriere nu doar o optiune, ci trei, pentru a elimina riscul ca o parte dintre copii sa ramana nedistribuiti si in a aceasta etapa.
Prima etapa a dietei, perioada de atac, dureaza maxim 10 zile si reprezinta perioada in care proteinele ocupa un loc regesc si exclusivist in alimentatie. Aceasta etapa, foarte restrictiva, insa foarte prietenoasa celor ce iubesc mancarea mai mult decat sanatatea, vine la pachet si cu reactii adverse si contraindicatii.
Etapa care s-a incheiat duminica seara a avut cateva surprize, printre care si una placuta, victoria Universitatii la Urziceni.
Motociclistul argentinian Jorge Martinez Boero a murit in prima etapa Un motociclist argentinian, Jorge Martinez Boero, in varsta de 38 de ani, a murit in timpul primei etape a Raliului-raid Dakar 2012, care a luat startul duminica de la Mar Del Plata, au anuntat organizatorii cursei.
google-analytics.com